Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGODOUBLE skrypt v3 (beta)

incesser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomożecie dobrać ustawienia pod 3k coinsów?

chciałem zagrać random na stawce 10 przy safety 4 i 40% na black, to bedzie dobra opcja?

kolory wybierane są losowo, więc nieważne który skrypt wybierzesz.

safety= 4 jak betujesz 0-1% max sumy

safety=3 jak betujesz 1-3% max sumy

safety=2 jak betujesz 3-5% max sumy

5% to już stosunkowo duze ryzyko

@incesser chodziło ci safety= 1 jak betujesz 0-1% max sumy czy tak jak napisałeś 4?

bo ja mając 3000 betuje 5, i ustawiłem safety 4... i teraz nie wiem czy to nie za mało

// sory za zdublowany post... jeśli jakiś mod tu będzie to może połączyć.

Połączam, ale na drugi raz pamiętaj że nie piszemy posta pod postem

Eryk

x

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I coinsy odrobione :D Jesteś wielki ;)

podaj mi all usatwienia i wszystko  na pw !

PRosze pomozcie mi ja jestem zielonych w tych sprawach Napiszcie mi na pw lub tu Jak Grac , Jak Usawic 

(mam 3k coinsow)

Opublikowano

^ ustaw opcje bezpieczenstwa np na 7 wtedy po wypadnieciu 6 razy kolorow na zmiane bot przestanie obstawiac :). Wystarczy troche pomyslec

Opublikowano

Witam serdecznie, czy ktoś mógłby mi pomóc w sprawie safet, bo troche się pogubilem i nie wiem za bardzo o co chodzi, :D

Mam tak samo o co z tym chodzi ??? Jak dam 4 to po 4 nieudanych przerywa czy co ?

Opublikowano

No i jak się pojawi coś po prawej stronie, to na górze jeszcze musisz przejść na "Console" i tam wkleić cały kod.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Przecież to jest zmodyfikowany kod skryptu stad: https://gist.github.com/williamoliveira/47ab5126448c5a13d57d

Czy może to twoje? ;)

Anyways, hazard to beznadziejny sposób na zarobek zwłaszcza w internecie, strategią martingale można łatwo szybko stracić, no ale gracze csa mogą parę tanich skinów zawsze złapać

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bocik śmiga elegancko mam pytanie odnośnie tego safety w bocie, opcje są od 1-3 czy np można wpisać 6? bo rozumiem że to działa w taki sposób że jak się wpisze 1 to bot rolluje 2x a później jak za 2 też nie trafi to sie resetuje i obstawia przeciwny kolor tak?

­

Opublikowano

Strasznie dużo "anty-bot" serii leci ostatnio.

Dzisiaj w ciągu 4-5h było chyba z 5 serii po 8 tych samych kolorów pod rząd.

@Qasolow

Wchodzisz na stronkę, logujesz się, odpalasz konsole, wklejasz skrypt i ENTER.

Na pewno wszystko dobrze robisz?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@UP
W tych skryptach nie ma takiej opcji, po prostu po określonej liczbie przestaje całkiem betować, przynajmniej u mnie to tak wyglądało.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jest mozliwosc dodania opcji, ze gdy bot przegra 3-4 gry pod rzad, robi przerwa na kilka runda i potem kontynuuje ale bez wracania do podstawowej stawki?

Opublikowano

słuchajcie dałem opcje ze obstawia ten kolor który ostanio był ok i tak był czarny daje 100 na czarny wygral red to aje na red 200 i tak dalej i mi przegrało x6 i potem juz dalo 1600coins to wszyskie moje coins obstawiło jak zrobić ze max bet np 800 jest nie wchodzi zeby nie przegrywało moich coins all .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...