Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| BETA | LUCT-MU | 1,500X & 15% | Hard | PVP/E i Waluty | Long-term |

imeHesus

LUCTMU best specs for you.  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz swój Sezon

2. 2. Wybierz poziom zdobywanego doświadczenia

3. 3. Wybierz Maxymalną liczbę puntków / Wybierz punkty za Reset

• 10,000 Max / 100pkt za RR = GR na 100RR
    • 10,000 Max / 200pkt za RR = GR na 50RR
    • 20,000 Max / 200pkt za RR = 100RR
    • 20,000 Max / 300pkt za RR = 70RR
    • 5,000 Max / 50pkt za RR = 100RR
    • 5.000 Max / 200pkt za RR = 20RR +słaba nagroda GR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalamy przez game.exe - Season 9 odpala się z maina.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam o aktywnych BETA testach, serwer jest cały czas Online, wczoraj zredukowaliśmy kilka kwestii jeżeli chodzi o siłę postaci pod PvM ale i zabraliśmy się pod PvP.

Rage Fighter, DLord i Dark Knight zostali przebalansowani jeżeli chodzi o grę vs. potwory, podobne obrażania zadaje teraz Elf, MG czy Summoner.

Jeżeli chodzi o PvP to szczerze mogę powiedzieć że jesteśmy blisko do dopracowania go na perfekt.

Chętnych do testów proszę o PW, mimo że strona jest już odpalona to jestem w stanie przypisać wam rzeczy, których potrzebujecie na czas testów.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Uczestniczę  właśnie w testach beta gry:
1. Gra się świetnie nie zauważyłem jakiś błędów

2. Jeżeli chodzi o exp jest na dobrym poziomie nie nabijesz rr za szybko
3 drop to jest dopiero Hardcorowy, grając jako Dark Wizard ciągle mam legendary set +3 i 350 lvl z  shopu,dropia taki itemy,że nawet NPC w sklepie nie chce tego brać :D

Jak dla mnie bardzo dobry serwer, polecam go bo na prawdę fajnie się gra, wbijajcie kto tylko może a na pewno nie pożałujecie :D

Opublikowano

Ma być ciężko, ma być tak aby serwer stał długo i się nie nudził dlatego dziś zabieram się za 5-cio stopniowy dynamiczny exp, który będzie wprowadzony już dziś, podzielony będzie na 50RR a co 10RR będzie coraz ciężej.

Q: Dynamiczny EXP, dlaczego

A: Dynamiczny EXP automatycznie zredukuje "odległości" między graczem biernym a nowym, nowy gracz przy większej ilości godzin OnLine będzie miał większe szanse wbicia Power Resetu niż gracz, który gra "doskokowo".

Q: Nie odciągnie to stałych graczy?

A: Miejmy nadzieję że nie, tym bardziej że w każdy weekend będzie odbywał się Weekexp Event, który będzie podnosił nasz EXP aż o 10-15% od piątku (23.59) do niedzieli (23.59).

Q: Jak wygląda formuła dynamicznego EXP'a?

A:

• 0-10RR = 1500X
  • 10-20RR = 1250X
  • 20-30RR = 1000X
  • 30-40RR = 800X
  • 40-MAX = 500X

Jeszcze raz pragnę zaprosić wszystkich zainteresowanych - bez was znacznie wydłuża się czas, który muszę przeznaczyć na skonfigurowanie serwera na perfekt.

Opublikowano

Podbijam i przypominam ze serwer jest caly czas na chodzie i mozecie wspomoc nas w jego budowie,

zapraszam na strone www badz forum - klient dostepny jest na stronie.

Opublikowano

kolejny marny serv Men-a z prestige mu ? lov expy się nie udały to teraz czas na ponad 1k expa fajnie sobie to wymyśliłeś lepiej kasę pooddawaj. :)

Opublikowano

Rozumiem ze czujesz sie zawiedziony ale w pierwszej kolejnosci napisz na prywatna wiadomosc czy jestem napewno ta osoba za ktora mnie bierzesz.

Niestety, albo i stety nie jestem osoba o ktorej mowisz, staram sie zrobic cos dlugoterminowego dla duzej ilosci osob. Odwrotnosc tego skad przychodzisz.

Dlatego prosze Cie bardzo o edytowanie posta wyzej, bo uwierzysz czy nie ale nastapila pomylka.

Mimo wszystko, jak czujesz sie oszukany to zapraszam do mnie, aktualnie przeprowadzam testy - kazdy pomysl sie przyda.

Pozdrawiam

- Sorry za brak Polskich znakow ale powstaja mi literki typu øæáäå.

Opublikowano

Donate dobrowolny, webshopu brak, jedyne mozliwe rozwiazanie na aktywowanie ponosow to XShop w grze.

Beda tam rzeczy takie jak Panda czy Tickety do Eventów.

Opublikowano

Sam gram w MUOnline i mam nadzieje ze beda mial grac tez z wami i wiem gdzie i kto chce grac, dlatego tworze ten klimat dosyc szczegolowo.

Mam nadzieje ze skusicie sie na wejscie na serwer przed startem, badz zamknieciem BETY.

Jest troche rzeczy do zrobienia.

Opublikowano

Up, dodalem takze weze oraz nowy FireCracker, malo tego Blood Castle i Devil Square maja ustawiony wlasny drop.

Z Scroll Of Summon (weze) beda wylatywaly weze a z nich:

Scroll Of Summon Green - Bless badz Soul

Scroll Of Summon Yellow - Bless, Soul badz Life

Scroll Of Summon Purple - Bless, Soul, Life, Creation, Decoration Ring badz Loch's Feather i Crest Of Monarch

Scroll Of Summon Red - Bless, Soul, Life, Creation, Special decoration Ring, Loch's Feather, Crest Of Monarch badz Spirit Of Dark Reaven i Horse.

Drop z Fajerwerki:

Zaproszenia do BC od 1 do 8 lv.

Zaproszenia do DS od 1 do 7 lv.

Blood Castle (Zwiekszony drop kamykow o 20% + wiekszy EXP o 10%):

Chaos Card Mini (min. 2szt) a z nich bedziemy mogli pozyskac kamyki takie jak: Bless, Soul, Life, Creation, Chaos

Devil Square (Zwiekszony drop kamykow o 20% + wiekszy EXP o 10%):

1 - 1,000,000 Zen za 1sze miejsce.

2 - 2,000,000 Zen za 1sze miejsce.

3 - 4,000,000 Zen za 1sze miejsce.

4 - 5,000,000 Zen za 1sze miejsce.

5, 6, 7 - 7,000,000 Zen za 1sze miejsce.

Mala zapowiedz, serwer zostanie otwarty do max. 3 tygodni.

MUROOMY w pelni sprawny, mozna wygrac:

3-cia klasa: do 250,000 Zen

2-ga klasa: BOK+1, +2, +3 badz Loch's Feather i Crest Of Monarch (mozna tez trafic na kamienie)

2-sza klasa: BOK+4, +5 badz Loch's Feather i Crest Of Monarch (mozliwe kamienie)

Opublikowano

Nie mówie ze nie, ale zanim ktokolwiek doczeka sie Fenrira minie troche czasu.

Opublikowano

Skunkowy, jaki blad konkretnie dostajesz?

Domyslam sie ze uzywasz Comodo FireWall

Serwer ruszy prawdopodobnie 17, w niedziele.

Opublikowano

Serwer jest na ten moment offline bo wprowadzam kilka zmian, bardzo mozliwe ze to jest przyczyna.

Za 20min. odpale serwer.

Serwer juz online od 21:15

Opublikowano

Pytanie do admina: Czy popracujesz nad dropem skilli takich, jak TS, ES bo po wbiciu od 120-200 lvla na lt1 nie poleciał ani jeden raz TS, a po wbiciu 220-350 ani jedno Evil Spirit (3 Hell fire scroll). Dodatkowo: Czy usuniesz, boki, wingi i pro itemy ze sklepu u kowala, czy zostanie tak do końca testów? Rozumiem, że przedmioty mają być rzadkie, ale bicie resa na flame/hell fire w przypadku SM lub skillem z broni w przypadku BK nie należy do przyjemnych...

Opublikowano

Jest już to 5-te wspomnienie o ciężkim dropie ES'a mimo tego że mi wypadł po 5-ciu minutach. Nie wiem - może to kwestia szczęścia i znalezienia się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.

Podwyższę drop TS'a i ES'a o 10% i na tym zaprzestanę :)

Przy okazji proszę o zamknięcie tematu - jest już nie aktualny w wszystkich zainteresowanych zapraszam pod ten adres:

http://www.mpcforum.pl/topic/1505600-1701-luct-mu-s8extra-expdyn-drop-15-ext-edition/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...