Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| BETA | LUCT-MU | 1,500X & 15% | Hard | PVP/E i Waluty | Long-term |

imeHesus

LUCTMU best specs for you.  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz swój Sezon

2. 2. Wybierz poziom zdobywanego doświadczenia

3. 3. Wybierz Maxymalną liczbę puntków / Wybierz punkty za Reset

• 10,000 Max / 100pkt za RR = GR na 100RR
    • 10,000 Max / 200pkt za RR = GR na 50RR
    • 20,000 Max / 200pkt za RR = 100RR
    • 20,000 Max / 300pkt za RR = 70RR
    • 5,000 Max / 50pkt za RR = 100RR
    • 5.000 Max / 200pkt za RR = 20RR +słaba nagroda GR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie powinno być max S6 wyżej już są problemy chociażby ze sterowaniem, większość osób nie zna nowości i może być ciężko.

Ja sie gubię w sezonie 6, bo zatrzymałem się na 3. Sezon 8 to będzie masakracja. Wingi 4lvl to jak dla mnie przesada. Pardas pisze o jakiś muunach, pentagramach, szlagierach. Co oni tam powymyślali? Rozważ może jeszcze sprawę sezonu, bo jak na razie nie ma żadnego dobrego serwera z wysokim expem. 

Co do zasad. Tak jak napisał YouScared. Wszędzie, wszystko wolno. Punkty za res do 300.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chodzi o Sezon to muszę mieć pewność że projekt wypali - a największe prawdopodobieństwo że wypali daje mi Sezon 8-my.

Mimo wszystko, możecie napisać jaki Sezon najbardziej by wam odpowiadał - jak już napisałem będę tworzył ankiety na których się będę wzorował.

Z racji że mam okazję poskręcać trochę różnego rodzaju grywalnych plików to mam do wyboru także S4 oraz S6 noi ten jedyny w swoim rodzaju S8.

Co do zasad - nie będzie zasad ale też nie będę też tutaj szerzył np. rasizmu. Podstawowe zasady wychowania i odzywania się do nieznajomych.

Noi oczywiście nie wspomnę o oszustach - odrazu dodaję IP do takiego fajnego pliku .list i nie będzie już w stanie odpalić maina.

PK/KS - po to dłubałem przy tych safe-zonach żebyśmy właśnie te zasady pominęli, ale dręczeń też znieść nie mogę.

Po ludzku... po ludzku...

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Zgadzam się z YouScared. Mnie S8 też przeraża, S6 jest już okej. Jeśli serwer będzie dobrze zrobiony to i może przeżyje te S8, ale będę daleko za murzynami... bo rozgryzać jakieś pentagramy czy coś... masakra ^^

Punkty za RR wg mnie właśnie te 150-300 to dobra opcja.

Link do ragezone nie działa ;/

Opublikowano

Co do tego s8..najbardziej obawiam się pentagramów. Bardzo bym chciał zagrać na takim serwerze z high expem i low dropem :)

Opublikowano

ImeHesus źle mnie zrozumiałeś. Na tym seasonie pentagramy mają różne odmiany. Każdy z nich cechuje się bonusem którego wbijamy poprzez wbicie slota(Gala), co później skutkuje, że nasz przeciwnik przypuśćmy BK z GF-em ma 4000 HP. On nas atakuje lub my jego i bonus z pentagramu wchodzi tak często, że jest to dość flustrujące. Taki DL ma wtedy ułatwione zadanie,bo wystarczy tylko wbity pentagram Wind z wbitym slotem (gala), takiego BK zabiera 50% jego HP, a dmg np. z fire screama robi swoje.

Wingii 4 lvl z 95% absorb jak Wingii 3 lvl przy +15 mają 69%. Trochę te wingii za bardzo Op będą.

Opublikowano

PVP jest już w sumie m/w na poziomie 60%

Aktualnie nie będę kontynuował prac na tych plikach z racji tej dyskusji ale muszę znać konretne opinie n/t Sezonu i Exp'a.

Trochę poczytałem i pozwiedzałem i stwierdzam że możemy zmienić ustawienia serwera.

Zainteresowanych projektem zapraszam na oficjalne forum, założe oddzielną kategorię i stworzę ankietę.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Dziwie się jak ludzie są przerażeni sezonem 8, jak dla mnie jest spoko mimo że go nie znam, poprostu lubie się uczyć nowych rzeczy o mu nowe itemy do zdobywania itp to zabija monotonnosc tej gry im tego wiecej tym lepiej a nie kazdy biega w DK secie jak na s2 i kazdy robi to samo. S8 jak dla mnie jak najbardziej

Opublikowano

Też w wysokie Sezony zacząłem grać dosyć niedawno - nie mówiąc już o ich konfiguracji, ale czym dłużej w tym siedzę tym ciekawiej się robi.

Jeżeli chodzi o pentagramy - będą beta testy zamknięte bądź osoby wyznaczone które właśnie to będą testować (system PvP).

Aktualnie próbuje doprowadzić RF'a do porządku.

Opublikowano

Dodałem ankietę - zapraszam do głosowania.

Opublikowano

imeHesus mało kto pójdzie Ci na twoje forum, nikomu kont zakładać się nie chce, tutaj więcej ludzi ma konta ^^ szybciej mogą wyrazić swoja opinię i podyskutować, więcej ludzi przeczyta nasze wypociny

Opublikowano

Tak, ale dodałem ankietę też w tym temacie.

jak ktoś może to niech podbije temat na RageZone.

Opublikowano

Z racji dużego zainteresowania Sezonem 8-mym zostanę przy nim, ale żeby było fair to zablokuję najnowsze wydarzenia jakie w nim występują.

Co do exp'a sprawa jest jeszcze otwarta, z opiniami czekam dziś do 22.00, po upływie czasu konfiguruję serwer pod BETA testy.

Zapraszam na nasze forum, najbardziej aktywni użytkownicy (do dnia otwarcia serwera) dostaną Pet Pandę na dzień startu serwera.

www.LUCTMU.xaa.pl - zapraszam.

Opublikowano

Panda na dodatkowe 50% Exp'a przyznawana na czas 1-go dnia.

Opublikowano

Pardas, tak. Możesz używać tłumacza google, sam z niego korzystam.

Opublikowano

imeHesus mało co kto będzie publikował na twoim forum bo nie wiadomo czy sie cos nie sypnie, a po co ktoś ma swój czas poswiecac, jak nawet jeszcze bety nie zobaczyliśmy :)

Opublikowano

imeHesus mało co kto będzie publikował na twoim forum bo nie wiadomo czy sie cos nie sypnie, a po co ktoś ma swój czas poswiecac, jak nawet jeszcze bety nie zobaczyliśmy :)

Jakby miało coś sypnąć co nie zaczynałbym tematu i nie siedział po nocach nad ustawieniem serwera,

forum jest i będzie mam nadzieję najbardziej aktywną częścią serwera, strona www. jest już gotowa.

Aktualnie czekam na proformę od firmy która oferuje hosting dedykowany.

Prawdopodobnie w następnym tygodniu otworzę zamknięta betę.

Opublikowano

Tytuł tematu został uaktualniony z racji na to że posiadam już serwer dedykowany i dzisiejszym wieczorem postaram się przenieść na niego pliki.

Zostanie także udostępniony tymczasowy adres IP oraz dostęp do strony www.

Chętnych do BETY zapraszam do aplikacji na naszym forum.

Dziękuję za zmianę nazwy tematu.

Opublikowano

Witam ponownie po tych ciężkich dniach walki z samym sobą wkońcu udało się ustawić wszystko na VPS'ie.

Serwer jest Online, możecie brać udział w BETA Testach do woli poniżej podaję link do strony serwera oraz link do pobrania game-clienta.

LUCT MUOnline Website

Mega.nz download link 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...