Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#8 POTM - głosowanie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14b0uud.jpg

GRUDZIEŃ

Zgłoszone projekty:

1) Blog o projektowaniu gier - klik

2) TylkoKino.pl - Zrzeszamy fanów dobrego filmu! - klik

3) Shakes & Fidget Bot by ZeuSxp - klik

4) ScreenShoter - klik

5) DynMOTD - unix bash script! - klik

Użytkownik może oddać tylko jeden głos, na jedną z powyższych prac.

Ważne jest, aby głos był uzasadniony. W innym przypadku będzie on niezaliczony.

Nagrodę w postaci plakietki 68-AwardImgMaster-1428328923.png, otrzyma osoba z największą ilością głosów.

Dodatkowo zwycięzca dostanie 95-AwardImgMaster-1449506154.png :)

Powodzenia!

Opublikowano

Jedynka wydaje się najbardziej przydatna, i ewidentnie kosztowała autora dużo pracy, toteż na nią głosuję.

jw19e8.png

Opublikowano

Jedynka wydaje się najbardziej przydatna, i ewidentnie kosztowała autora dużo pracy, toteż na nią głosuję.

Pls, zrobienie bloga w dzisiejszych czasach jest wyczynem?

Co do 2, ciekawi mnie czy serwis wykupuje prawa do każdego filmu, jeżeli go udostępnia Online.

Głos na pracę numer 3.

Nie gram w SF, ale to jedyny kompetentny projekt.

Opublikowano

Praca nr. 4, program do screenshotów zawsze się przyda. Autor musi popracować nad infersejsem, ale jest coraz lepiej ;)

Opublikowano

­Oddaje głos na projekt 2, dlaczego? Podoba mi się projekt, mimo że już widziałem kilka takich to ten jest 'dobry' strona dobra dla oka i bardzo przydatna iż często szukam filmów na yt co nie przynosi żadnych rezultatów.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Każdy projekt wydaje mi się być ciekawy, wszystkie wymagały od autorów zainwestowania własnego czasu dlatego ocenie je pod kątem komercjalizacji i tym sposobem projekt 2 ma największe szanse na powodzenie bo może czerpać zyski z reklam i  subskrypcji premium ale dlatego że stoi na pograniczu prawa głos powędruje na projekt numer 1 gdyż mimo wad w postaci wyglądu bloga ma dość ciekawe treści a zysk z samych reklam może być zadowalający.

s4ElBud.png
Opublikowano

Chciałbym zagłosować na projekt nr. 1, ponieważ na tym blogu niemal codziennie pojawia się jakiś post, w którym autor rozważa ważne kwestie dot. gier. Myślę, że każdemu, kto tworzy lub chce tworzyć gry informacje tam zawarte się przydadzą.

Sam zaglądam tam codziennie i polecam go każdemu.

Opublikowano

Według mnie najbardziej przydatna jest praca numer 4. Przyda mi się coś co wysyła SS na jakiś lepszy hosting typu imgur i bez limitów a nie np. scrhu który nie dość że ma limit to jest kiepskie :x

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Oddaj głos na pracę nr. 4, zawsze się przyda program do robienia ss

Opublikowano

Oddaje głos na projekt numer 2. Każdy lubi obejrzeć czasem dobry film, poza tym projekt jako jedyny ma realne szanse na przetrwanie dłuższego okresu czasu.

6279814389995621418209.png

Opublikowano

Mój głos na nr 3.

W pełni automatyczny bot już w tak wczesnej fazie rozwoju działa 100% funkcji!

Ponadto to właśnie projekt Zeus'a wystartował najpóźniej bo 18 grudnia a już może pochwalić się drugą poważną aktualizacją która została wypuszczona DZISIAJ!.

Wszystkich botów dostępnych w internecie jest łącznie 3.

1. SFBot_v2.1.0 (obecnie nie rozwijany)

2. MFBot niemiecka produkcja

3. Bot od Zeusa!

to wszystko z tych działających.

Myślę, że nagroda nalezy się właśnie jemu :)

Hejo

Opublikowano

Oddaję głos na nr 3.

Jak już kolega wcześniej wspomniał - bot w tak wczesniej fazie rozwoju sprawdza się doskonale, aż za bardzo.

Twórca ciągle robi aktualizacje, dokłada wszelkich starań, aby to jego projekt był najlepszy, a także jak już kolega wyżej wspomniał też - dziś nastąpiła druga, poważna aktualizacja. :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Oddaje głos na nr.3.

Jest to jeden z najlepszych botów shakesa, twórca się stara i według mnie jest to najlepszy bot.

Myślę, że nagroda należy się jemu :)

Opublikowano

@Itan

To jest moja opinia. Nie mówię tu o samym zrobieniu strony, ale o prowadzeniu go. Po za tym, dlaczego to komentujesz, skoro i tak nie masz wpływu na mój głos?

jw19e8.png

Opublikowano

Oddaję głos na projekt nr. 1. Blog, na którym Jimmy prezentuje swoje wpisy jest bardzo dobrym źródłem wiedzy o projektowaniu i tworzeniu gier. Myślę, że niedługo stanie się to obowiązkowa pozycja dla osób, które interesują się tworzeniem gier, chcą zacząć tworzyć lub już tworzą. Częstotliwość pojawiania się materiałów jest konkurencyjna w stosunku do innych stron tego typu (znam sekret :D), a ich jakość jest naprawdę wysoka.

Polecam,

Writen

gamedevmania.com

Opublikowano

Tak już po zakończeniu głosowania dodam:

@MrMagnus

Na stronie nie umieszczam reklam. Jest to projekt, który ma zachęcić ludzi do zapoznawania się z tematem projektowania gier, a nie komercyjny. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...