Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer podchodzi raczej pod sam medium a sam lvl powinien zostać zwiększony

Nawet na mediumie wbija się dłużej lvl.. A jeżeli zwiększą lvl to serwer już nic wspólnego nie będzie miał z Old Schoolem.

EDIT: Nie ma to jak serwer, który nie przyjmuje siana z konta mypaysafe ..

CBAXHEU4tPILS.gif

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rano będzie trzeba uchromić auropatcher bo nie wejdziecie na serwer :)

Exp zwalnia po 75 czy dalej zapier*dala jak poje*ny? Może zmniejszcie exp mapa 80+ żeby nie wbijało się 99 w 3dni.. ?

Opublikowano

czemu mma blad laczenia z serwerem ?? 

Bo serwer off  :D  nie rozumiem takich ludzi robią serwer a potem totalna olewka,jak już robicie serwer to weźcie trochę się tym serwerem interesujcie jest off od godz 06.00 a tutaj zero informacji ze strony administracji,wiem o tym że śpią o tej porze no ale chyba jakaś kontrola nad serwerem powinna być skoro chcecie mieć zarobek.Myślicie że potem dacie jakieś tam raty czy jakiś event i w ten sposób wynagrodzicie to graczom ? no z jednej strony dzieciaki będą się cieszyły a z drugiej strony inni są pokrzywdzeni.No ale to już wasza sprawa jak interesujecie się serwerem.

Opublikowano

Witajcie,

Oto zmiany jakie zostały dzisiaj wprowadzone:

-Wyłączono całkowicie AntyExp - spokojnie, pracuję nad nim,

-Naprawiono wymianę Dodań na Zmianki i Zmianek na Dodania u Pani Julii,

-Zwiększono cenę za Błogosławieństwa Życia u Pani Julii,

-Naprawiono Zwój u Handlarki Różności,

-Lekko, bardzo lekko powiększono drop medali konnych,

-Naprawiono Małpi Gaj i zmienione resp Lorda Małp,

-Przyspieszono respawn Reinkar. Ezot. Przyw.

-Osłabiono Odrodzonego Wodza Orków,

-Zablokowano Handel Miksturą Mądrości,

-Naprawiono Kupony SM,

-Naprawiono Miasto 2 - Chunjo,

-Przyspieszono respawn Wodza Orków na Dolinie Orków,

-Włączono Sklepy Offline,

-ZABLOKOWANO HANDEL BRONIAMI NA 30 I 75 POZIOM W SKLEPIE OFFLINE - Będzie aktywowane w tym tygodniu,

-ZABLOKOWANIE HANDEL WIERZCHOWCAMI - Będzie aktywowane w tym tygodniu,

-Naprawiono wyrzucanie przy sprzedawaniu przedmiotu u NPC,

KONIECZNIE JEST URUCHOMIENIE AUTOPATCHERA!

BEZ TEGO NIE WEJDZIECIE NA SERWER.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dwa servery nie za bardzo wypalily.. wiec zapytam tutaj.

Ile online? :)

500 + się trzyma :) Reklamy ruszają powoli
Opublikowano

Serwer porażka… 48h max lev, a niby hard ^^ do tego medale wchodzą 1/30. Serwer pod is ...[/quote

Czytac nie umiesz ? Altualizacja poprawila drop medali i to medium hard jest a nie sam hard wiec exp moze byc pod medium.

Opublikowano

Serwer porażka… 48h max lev, a niby hard ^^ do tego medale wchodzą 1/30. Serwer pod is ...

Co ty ćpiesz, że się tak zapytam jaki max lv? TOP1 ma 80lv a ten 99lv to GM w rankingu widać świąteczny barszczyk Ci już zaszkodził. Co do medali musiałeś mieć pecha owszem często pali ale to z tej racji, że czytasz bez ograniczenia.

Opublikowano

No nic wbiłem 74 lev i podziękowałem za grę :( dowiedziałem o pewnej informacji która wypłynęła od jednego z członków teamu,i niezbyt ta informacja wpłynęła na reputację serwera,nie będę tutaj pisał o co chodzi czym prędzej czym później wyjdzie na jaw o co chodzi i dlatego serwera nie polecam.

EnemyS może opowiesz swoją wersję wydarzeń ale szczerze żeby gracze wiedzieli co się kroi.

Opublikowano

Nie ładnie EnemyS nie mogłeś jakoś potajemnie tego zrobić  :D przyłapano Cię na gorącym uczynku serwa nie polecam

Opublikowano

To ja też napiszę swoją opinię. Wbiłem 75lv przez noc, wstaje rano i miksturami mądrości nie można handlować... Hajs się chyba nie zgadza. Do tego milion botów w m1, sporo bugów. Serwer na nocke ok, ale na dłuższą metę nie polecam.

Opublikowano

To ja też napiszę swoją opinię. Wbiłem 75lv przez noc, wstaje rano i miksturami mądrości nie można handlować... Hajs się chyba nie zgadza. Do tego milion botów w m1, sporo bugów. Serwer na nocke ok, ale na dłuższą metę nie polecam.

I co dupa boli bo był mały błąd, ze miksutra madrosci dalo sie handlowac i to zablokowali? Już sie expic nie da bo nie leci 140120321% za spot? Bugów jakąś dużo nie ma. 

Opublikowano

O co Chodzi ? Widzę jakieś spiny... ? Co do EnemyS ? Proszę o przedstawienie mi informacji na priv.

Zdaje sie, ze temu panu chodzi tylko o to : http://scr.hu/2x7l/7kw3f

Zapytalem go na pw czemu nie poleca bo nie wiemy czy wbijac w pare osob, po 2-3 wiadomosciach dostalem takie cos.
Sprawa wyjasniona :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wbiłem 75lv na wh i gdzie tam administracja sprawdza i banuje boty.

W sumie banujcie jak chcecie, konto oddałem komuś za free na serwerze.

Opublikowano

nocka udana wbite silne na G 61lvl teraz wyspany po nocce wbijam i ban... jedyne co zrobiłem to napisałem na czacie, że wymienie eq na innym serwerze dostałbym za to perma ._. ?

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

nocka udana wbite silne na G 61lvl teraz wyspany po nocce wbijam i ban... jedyne co zrobiłem to napisałem na czacie, że wymienie eq na innym serwerze dostałbym za to perma ._. ?

Pewnie bociłeś i wielce zdziwiony. Setki botów w mieście, a nikt się nie przyznaje, że to jego. Za darmo bana byś nie wyłapał, jak byłeś czysty i dostałeś, to olej serwer. Ja jednak zakładam, że oszukiwałeś w jakiś sposób, wyłapałeś bana z czym się liczyłeś i pewnie założyłeś kolejną postać próbując ponownie szczęścia, śpiochu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...