Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być fmsów ribów itp .  u handlarza właśnie klimat sprzed 3-4 lat to było polowanie na besty w celu zrobienia FMSa ehh jakie to było piękne jak ulepszyłeś fms do +6 np. na ravi :D po drugie ulepszanie broni do expa też moim zdaniem jest nie potrzebne , zatruty miecz to klasyk i ja bym go nie zmieniał . Co dalej  bonus switcher na HARDA ? moim zdaniem przesada :D  powinno być 55 KU do G bo to jest własnie fajny hard możecie hejtować ale takie jest moje zdanie , że dzisiejsze Hardy spadaja na psy Ravia sie trzyma gdyby administracja zajmowała się nim tak jak kiedyś to byłby nadal świetny serwer . Pozdrawiam 

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być fmsów ribów itp .  u handlarza właśnie klimat sprzed 3-4 lat to było polowanie na besty w celu zrobienia FMSa ehh jakie to było piękne jak ulepszyłeś fms do +6 np. na ravi :D po drugie ulepszanie broni do expa też moim zdaniem jest nie potrzebne , zatruty miecz to klasyk i ja bym go nie zmieniał . Co dalej  bonus switcher na HARDA ? moim zdaniem przesada :D  powinno być 55 KU do G bo to jest własnie fajny hard możecie hejtować ale takie jest moje zdanie , że dzisiejsze Hardy spadaja na psy Ravia sie trzyma gdyby administracja zajmowała się nim tak jak kiedyś to byłby nadal świetny serwer . Pozdrawiam 

To ma byc medium / hard a nie hard ;)

Opublikowano

Tak na szybko można się spodziewac około 400-500 osób na starcie. Wnioskuję to z ilości pobrać clientów.\

@edit:   500 post <3

Opublikowano

Czy administracja ma zamiar zrobic jakis event na swieta?

Wisi jak wół przypięty post, gdzie masz link do eventu. Będzie jutro w południe odpalony.

Opublikowano

Na takich hardach większe znaczenie od nawet samej prezentacji jest to ile będzie grało ludzi bo jak będą potrzebne ulepki itp. to kto je nam będzie dropił, jak nie będzie ludzi, to jest podstawa na takich typu serwerach. Ostatni taki dobry zrobiony serwer to Balmora s2 i każdy wie, że zakończył się sporym niewypałem oby w tym przypadku było inaczej ale nic na to nie wskazuje z całym szacunek za prace i wysiłek zostawiony w tym projekcie. Będę na starcie i liczę na super zabawę. :D

Opublikowano

Wisi jak wół przypięty post, gdzie masz link do eventu. Będzie jutro w południe odpalony.

głupota jego ze robi event swiateczny jutro w poludnie , skoro duzo osob jedzie albo ma u siebie wigilie ;)

czemu fryzury nie moga byc stałe  ?

Opublikowano

głupota jego ze robi event swiateczny jutro w poludnie , skoro duzo osob jedzie albo ma u siebie wigilie ;)

Przecież event nie będzie trwał jeden dzień.

Opublikowano

Czy administracja ma zamiar zrobic jakis event na swieta?

Tak, masz na samej górze odnośnik :)

Na takich hardach większe znaczenie od nawet samej prezentacji jest to ile będzie grało ludzi bo jak będą potrzebne ulepki itp. to kto je nam będzie dropił, jak nie będzie ludzi, to jest podstawa na takich typu serwerach. Ostatni taki dobry zrobiony serwer to Balmora s2 i każdy wie, że zakończył się sporym niewypałem oby w tym przypadku było inaczej ale nic na to nie wskazuje z całym szacunek za prace i wysiłek zostawiony w tym projekcie. Będę na starcie i liczę na super zabawę. :D

Dziękuje gwarantuje, że się nie zawiedziesz !

Zawitam na pewno :>

Zapraszam !

30 Dni też Ci starczą na długo :)

Przecież event nie będzie trwał jeden dzień.

Propsuje Mistrzu !
Opublikowano

Czy na serwerze są dostępne marmury poli?. Będzie możliwość expa i zbicia jakiegokolwiek bossa np BM?

Tez mnie kwestia bm ciekawi jak bedzie ;)

co z łucznikami podchodza pod konia ? 

Kiedy beda pokazane ceny zakupu sm ?

Opublikowano

Czy na serwerze są dostępne marmury poli?. Będzie możliwość expa i zbicia jakiegokolwiek bossa np BM?

Tak marmury dropią normalnie z mobków, także możliwość zdobycia z punktów za kamienie dusz. w Prezentacji doczytaj :)
Opublikowano

Tak marmury dropią normalnie z mobków, także możliwość zdobycia z punktów za kamienie dusz. w Prezentacji doczytaj :)

Ok mam nadzieje,że dacie normalny stosunek wymiany kd na marmury,bo na postaciach takich jak szaman,bm,ninja z pewnością będą takowe marmury potrzebne . 

Opublikowano

Ponawiam pytanie o której będzie dostępny is bo trzeba się zaopatrzyć w full is-a  :D  i przy okazji Wesołych Świąt  ;)

Opublikowano

Czy jako ninja mam jakiekolwiek szanse sie wybic czy jak to na wiekszosci hardow tylko wp/body?

Podpinam się,głownie chodzi tutaj o dostepność poli do expa.

Opublikowano

W jakimś stopniu serwer wykonany.

Poczekam kilka tygodni i wtedy wyjdzie czy warto zagrać.

Co do strony serwera, to spodziewałem się po L&A czegoś porządnego. 

Jedyne co widzę, to jakiś szybki misz masz.

W przypadku forum, wstrzymam się od komentarza.

Czy macie zamiar wykonywać regularne update(y) serwera?

Czy zamierzacie rozwinąć support serwera, w celu ograniczenia łamania regulaminu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...