Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje, że serwer przyciągnie tłumy, bo zapowiada się niezła pompa  xD  xD  xD 
Tak na poważnie, ogarnieta administracja współpracuję z Joinem, udostępniam teamspeak'a pod serwer. W porządku gość.
Polecam, pozdrawiam sprawdzajcie to ziomy!

Opublikowano

# Polecam..

Ogarnieta administracja, która nawet przed startem jest dostępna i mimo moich 15 pytan. 

Dostalem szybko odpowiedzi.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Juz nawet sie zarejestrowalem napewno wbije a jeszcze co do zmianek beda dropic dosc solidnie ze bede mogl dobic do tego 1 staka :D?

Opublikowano

Ile ludzi przewidujecie na starcie? Bo na ts'ie jak na razie 1 osoba siedzi.

I o której start? Bo nie doczytałem. 

Opublikowano

Dziękuje za miłe słowa jak i krytykę jest to dla mnie mega motywacja ! Swoje kłótnię proszę rozwiązywać na PW:)

Opublikowano

Dziękuje za miłe słowa jak i krytykę jest to dla mnie mega motywacja ! Swoje kłótnię proszę rozwiązywać na PW:)

Odpiszesz na pytanie dotyczące swojej prezentacji,czy będziesz pisał o dupie maryny?. Pytam,bo jeśli trzeba wybijać łuki,to o expie postaciami innymi niż wp i body to można zapomnieć raczej..

Opublikowano

@jajo108 na PLu jakos nie podbiegaja a z kazdej klasy sa max lvle :) wystarczy dobre EQ troche checi i umiejetnosci...

Co do serwera to licze powodzenia lecz watpie, że zawitam :) Med/Hard nie dla mnie ^^

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Od kiedy upadła concordia (tydzień temu), to brakuje dobrego harda/medium, mam nadzieje, że to będzie to.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo fajnie każdy oczywiście wie ze ja wbije pierwszy 99lvl na serwerze.

Wiec jestem ciekawy jaka będzie nagroda :)

Wstawiam Film za mojego znajomego Mateusza :*

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Właściwie wszystko jest już zrobione, klient jest wrzucony, udostępnię wam go dzisiaj ok. 12/13. Nie wiem tylko, czy wystarczy mi dzisiaj czasu, a muszę być na starcie serwera.

Zapraszam na zapowiedź od naszego Przyjaciela xMateo.

Opublikowano

No no, ciekawie się zapowiada. Widać, że serwer przyciągnie graczy. Mimo, że to hard, ma szansę zawalczyć na polskiej scenie Metin2. Przyciągnął moją uwagę - zagram i czekam na start :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...