Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z systemem rang?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no spoko ale prędzej spadne do orzelka niz wroce do supreme nie wiem co sie dzieje 

Na smurfie na którym mam supreme spadłem wczoraj chyba po 4 przegranych a po 2 wygranych wróciłem.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Eryk ciebie tez moge wybostowac. Daj mi tego bana nie bardzo mnie to boli.

Boosting WoW jesteś kimś

Przyzwyczaiłeś się do 64 tick rate WoW, 1vs1 to możecie się posmyrać nawzajem

graphic.png

Opublikowano

2 wygrane wszystkie otwieralem, potem przegralem majac staty 33/14 10:16 (5 gwiazdek) -spadlem do DMG i nastepnie wygralem 2 mecze, tez otwieralem i wrocilem do LE, takze system jest spoko. Niech te boostowane gowna wracaja do silvera.

Opublikowano

Czytając wszystkie odpowiedzi dochodzę do wniosku, że jest to temat do płakania i żalenia się xD

Szczerze powiedziawszy nie czuje różnicy w "nowym" systemie, dobrze się gra i tyle w temacie.

Ale jak inni spadają to dobrze, może nareszcie będzie można coś ugrać, a nie mieć 2-3 boostowanych nupków :P

Opublikowano

2 wygrane wszystkie otwieralem, potem przegralem majac staty 33/14 10:16 (5 gwiazdek) -spadlem do DMG i nastepnie wygralem 2 mecze, tez otwieralem i wrocilem do LE, takze system jest spoko. Niech te boostowane gowna wracaja do silvera.

Miałeś 14 deadów przy 16 przegranych rundach? Dość często musiałeś sejwować zważywszy na fakt, iż zapewne zdarzały się rundy, kiedy ty zginąłeś lecz twoi timmejci wygrali rundę ;p

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Miałeś 14 deadów przy 16 przegranych rundach? Dość często musiałeś sejwować zważywszy na fakt, iż zapewne zdarzały się rundy, kiedy ty zginąłeś lecz twoi timmejci wygrali rundę ;p

No niestety taka gra na randomach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...