Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z systemem rang?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System rang jest dobry (szczególnie gdy mając mg1 ciśnie się takie "Polaczki Cebulaczki"). Sam spadłem przez ten system ale gram dla zabawy nie dla rangi(na poważnie gram jedynie turnieje i klanówki)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZMiana decyzji

JEDNO WIELKIE GÓWNO 

2 pod rząd wygrałem 2x otwierałem 7 i 9 mvp miałem

Przegrałem 13:16 4mvp

i spadłem

End with CS SRÓWNO

graphic.png

Opublikowano

ZMiana decyzji

JEDNO WIELKIE GÓWNO 

i spadłem

End with CS SRÓWNO

System w koncu dziala i gowna spadaja.

Opublikowano

ZMiana decyzji

JEDNO WIELKIE GÓWNO 

i spadłem

End with CS SRÓWNO

Zaczęło się :D i dobrze!

U mnie też już z ekipy pospadali do supremów jeszcze ja z 1 ziomeczkiem trzymam globala ale nie ukrywam że jakbym spadł przez nowy system do LEMa to byłoby ciekawe wyzwanie jak dla mnie :D

Ci co płaczą chyba do końca nie są w stanie zrozumieć że koniec końców i tak jedyne co się zmieni to tylko ich ranga przecież ten nowy system nie dotyka tylko jednej konkretnej osoby tylko na wszystkich więc skoro inni są w stanie utrzymać swoje rangi a ty nie to wniosek jest tylko jeden - nie zasłużyłeś żeby mieć daną rangę. I tyle w temacie.

Już nie chce mi się wracać i sprawdzać ale ktoś wyżej napisał żeby usunąć rangi to ludzie by się przerzucili na facieita/esseę - co za głupota :D no pewnie valve robi grę po to żeby ludzie grali na niezależnych platformach na których trzeba płacić nie małą, jak na polską kieszeń, subskrypcje. #fucklogic :D

Opublikowano

Na FaceIt'cie można za darmo grać :v

Tak ale jednak wiele osób do gry motywują między innymi rangi np. mnie. I zawsze fajnie jest grać mając poczucie ze zaraz może być awans :) lub spadek to mobilizuje jeszcze bardziej :D

Opublikowano

Dobrze, że tak robią. Mam kumpli, z którymi gram cały czas i wbiliśmy jakiś czas temu orzełki z czego ja jako pierwszy. Teraz czasem wygramy czasem przegramy ale zazwyczaj jestem pierwszy w tabeli z dużą liczbą MVP, kumple pospadali na Szeryfy a ja nadal w orzełku siedzę, a grają gorzej ode mnie więc system działa jak najbardziej sprawiedliwie.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

heh pewnie masz jakiegoś golda i dlatego tak mówisz :D ktoś jak ma orzelka to wiadomo, ze ma blisko do globala i chce go wbic... :P kazdy gra jak chce jeden dla rangi inny dla skinow a inny dla zbity i trollowania 

heh mam suprima i mam wyjebane totalnie w mmy gram z randomami  jak przegram 4 rundy nie dadzą infa wychodze z meczu :D więc  ?

ZMiana decyzji

JEDNO WIELKIE GÓWNO 

i spadłem

End with CS SRÓWNO

A koncz :D ciesze sie ze takich ludzi jak ty jest mniej ;d 

Opublikowano

heh mam suprima i mam wyjebane totalnie w mmy gram z randomami  jak przegram 4 rundy nie dadzą infa wychodze z meczu :D więc  ?

A pytałeś się pozostałych czy przypadkiem nie są w 4 premade i dogadują się na ts? Często jest tak że grając solo rzuci 4 premade może wychodząc popsułeś komuś mecz? Masz suprema i wychodzisz po 4 przegranych rundach? Trochę słabo. Całkiem niedawno przegrałem 13 rund z rzędu a ostatecznie i tak był remis.

Opublikowano

System w koncu dziala i gowna spadaja.

Sam gównem jesteś koleś, miałem 30/16 w meczu przegranym na LEM, ale co z tego skoro samemu się nie wygra zobaczymy na twój płacz jak spadniesz z golda kochanie

Karol nie ma to jak wychodzić z meczu

Nawet jak gram przeciwko cziterom to staram się coś ugrać bo jest szansa na wygraną ważne by się nie poddawać

graphic.png

Opublikowano

Sam gównem jesteś koleś, miałem 30/16 w meczu przegranym na LEM, ale co z tego skoro samemu się nie wygra zobaczymy na twój płacz jak spadniesz z golda kochanie

Nawet jak gram przeciwko cziterom to staram się coś ugrać bo jest szansa na wygraną ważne by się nie poddawać

Daj ss albo się nie wydarzyło :D

Sam widzę że system działa, poziom wzrósł.

Opublikowano

A pytałeś się pozostałych czy przypadkiem nie są w 4 premade i dogadują się na ts? Często jest tak że grając solo rzuci 4 premade może wychodząc popsułeś komuś mecz? Masz suprema i wychodzisz po 4 przegranych rundach? Trochę słabo. Całkiem niedawno przegrałem 13 rund z rzędu a ostatecznie i tak był remis.

wyjdzie tak kilkanascie razy to za pol roku dopiero sobie pogra :)

Chętnie cię wyboostuje z tego silverka czy jak tam na to mowisz z twoimi kolegami. http://www.mpcforum.pl/topic/1490485-cs-go-boosting-najtaniej/tylko pewnie jeszcze gimbusku nie dostales koledy wiec bedziesz musial plakac i prosic mame o boosting pod choinke :D
Opublikowano

Przypominam, że jest to temat do dyskusji o systemie rang w CS:GO, nie obrażamy się tu. Każdy post nie na temat będzie karany, a po co nam to na święta :)

Opublikowano

Przez ostatnie 10 gier miałem łącznie 7 wygranych i 3 remisy. Po jednym z którego mnie wyrzucili zrzuciło mnie do mge. Postanowiłem wyeabać na tego csa i zacząć trollować. Strzeżcie się niższe rangi xD

Opublikowano

Mnie całkowicie nie boli to, że mam niższą rangę (tak, również spadłem) tylko to, że przez paręnaście meczy otwierałem dość solidnie, i chciałem już pójść trochę wyżej, bo nudził mnie widok botów w orzełkach. 

Mimo że niektóre mecze grałem nawet z supremami, przegrałem jeden mecz przez boty i trolle które wychodziły z meczu, a ja nie miałem zbytnio formy do carrowania i przegraliśmy 16:10. R.I.P

No cóż, najwyraźniej pootwieram sobie jeszcze na szeryfie..

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Czułem, że nie zasługiwałem na tego kałacha, miałem 9/1 (w/l) i właśnie przez ten jeden, zrzuciło mnie do g4, czyli tak jak powinno być. System działa spoko.

Opublikowano

pojebali trochę z supreme spadłem po meczu gdzie mialem 22 fragi... i teraz w lemie zeby wrocic to tragedia a zawsze wracalem po 3-4 meczach w nastepny dzien.. 

Opublikowano

pojebali trochę z supreme spadłem po meczu gdzie mialem 22 fragi... i teraz w lemie zeby wrocic to tragedia a zawsze wracalem po 3-4 meczach w nastepny dzien.. 

Podobno liczą się mvp, nie fragi. Rób w każdym meczu po 6-7 gwiazdek, to szybko wrócisz. :)

Opublikowano

Podobno liczą się mvp, nie fragi. Rób w każdym meczu po 6-7 gwiazdek, to szybko wrócisz. :)

no spoko ale prędzej spadne do orzelka niz wroce do supreme nie wiem co sie dzieje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...