Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dopisanie sobie oceny do dziennika

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrzucą ze szkoły? Nie wiem, raczej nie, przynajmniej Ja się jeszcze z czymś takim nie spotkałem do tej pory, mimo to po co sobie robić problemy. Takie coś to bardziej na uczelni-uniwersytecie, wywalenie na zbity pysk + policja, w końcu osoba, która chodzi na studia nie ma tych 12-16 lat tylko 19-20 wzwyż, ta pewna różnica wieku jest. No lepiej, żeby ten nauczyciel się nie zorientował. Życzę powodzenia. Najbardziej się liczy chodzenie do szkoły, ale te oceny też trzeba mieć (na dwóje wiele nie trzeba się uczyć) a jeśli się nawet skapnie.. to już tak naprawdę zależy od szkoły, a jeszcze bardziej od nauczyciela - czy jest w miarę okej, czy można z nim pewne rzeczy uzgodnić ....

Opublikowano

Pamiętam jak byłem w 2 klasie gimnazjum zrobiłem coś podobnego, ale dużo mniej ryzykownego, a opłaciło się.

Idź do pracowni komputerowej i poszperaj na lokalnym serwerze za wzorami dokumentów (wykaz ocen) i sobie wydrukuj, jeśli nie mają takich

zrób w wordzie i wydrukuj (ewentualnie u kolegi), wypisz sobie takie oceny, jakie Ci pasuje i poświęć czas na przerwie, by podrobić pismo wychowawczyni / wychowawcy klasy, gdy już opanujesz podpis, podpisz wydruk z ocenami, przynieś do domu i powiedz rodzicom, że wywiadówki nie będzie bo ... Coś wymyśl ... W moim przypadku podziałało :)

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...