Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dopisanie sobie oceny do dziennika

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poniewaz w styczniu jest wystawianie ocen to postanowilem ze dopisze sobie ocene z fizyki gdyz nie mam zadnej a dopisalem sobie 3 . nigdy tego nie robilem a na fizyce ktora mam co piatek bylem moze 6-8 razy poniewaz co lekcje byly kartkowki i pan pytal. i wlasnie chcialbym sie spytac czy nauczyciel sie kapnie . chodzi tez o ot ze on wpisuje grubszym dlugopisem niebieskim tzn grubszy kolor a ja wzialem cienszy . Czy jakby nawet wyszlo na jaw to zostane wywalony czy jakos moge to uzgodnic ? Pierwszy raz takie cos robie. Wiem ze powinniem sie nauczyc ale trudny material na rozszerzeniu. Co sadzicie ?

Opublikowano

Możesz zostać nawet wyrzucony ze szkoły.

Wpisywanie czegokolwiek do dziennika jako osoba nieupoważniona dopuszczasz się fałszowania dokumentów państwowych.

Opublikowano

Jak Ty ten dziennik dorwałeś?

Lepiej żeby nauczyciel się nie kapną, lecz wpisałeś innym długopisem, dlatego licz na szczęście.

Naucz się i odpowiedz, ew. napisz kartkówkę na to 3.

Opublikowano

Jak nauczyciel nie ma wodogłowia to jasne, że się skapnie. Pomyśl byleś około 6  razy na dużo więcej, robił kartkówki to na pewno Cię by pamiętał, że wstawiał ocenę(sprawdzi kartkówki czy ma Twoją/obecność w danym dniu i wszystko jasne ). Jak wyjdzie na jaw to: Albo lecisz pierwszym lepszym na zbity pysk ze szkoły albo obniżone zachowanie i zaliczasz cały przedmiot od początku albo kiblujesz rok. Te 2 to takie załatwione polubownie. @piotr11104 napisał, że to fałszowanie dokumentów, a za to jest kara itd.(o jeszcze Cię na bagiety mogą zgłosić.)

Opublikowano

Możesz zostać nawet wyrzucony ze szkoły.

Wpisywanie cokolwiek do dziennika jako osoba nieupoważniona dopuszczasz się fałszowania dokumentów państwowych.

Zdaje sobie z tego sprawe tylko chodzi o to ze szkola mi przypadla akurat informatyk i niechce by mnie wyrzucili ...

Jak nauczyciel nie ma wodogłowia to jasne, że się skapnie. Pomyśl byleś około 6  razy na dużo więcej, robił kartkówki to na pewno Cię by pamiętał, że wstawiał ocenę(sprawdzi kartkówki czy ma Twoją/obecność w danym dniu i wszystko jasne ). Jak wyjdzie na jaw to: Albo lecisz pierwszym lepszym na zbity pysk ze szkoły albo obniżone zachowanie i zaliczasz cały przedmiot od początku albo kiblujesz rok. Te 2 to takie załatwione polubownie. @piotr11104 napisał, że to fałszowanie dokumentów, a za to jest kara itd.(o jeszcze Cię na bagiety mogą zgłosić.)

On sobie wpisuje oceny na kartke poniewaz mamy z nim ostatnie lekcje i on nie ma dziennikow od poczatku roku

Jak Ty ten dziennik dorwałeś?

Lepiej żeby nauczyciel się nie kapną, lecz wpisałeś innym długopisem, dlatego licz na szczęście.

Naucz się i odpowiedz, ew. napisz kartkówkę na to 3.

a no na pierwszej lekcji ma nauczyciel od informatyki i on wyszedl cos zalatwic a ja wtedy wpisalem 

Opublikowano

Zdaje sobie z tego sprawe tylko chodzi o to ze szkola mi przypadla akurat informatyk i niechce by mnie wyrzucili ...

On sobie wpisuje oceny na kartke poniewaz mamy z nim ostatnie lekcje i on nie ma dziennikow od poczatku roku

a no na pierwszej lekcji ma nauczyciel od informatyki i on wyszedl cos zalatwic a ja wtedy wpisalem 

Mówisz, że Ci przypadło, a się nie uczysz, WTF?! Módl się nic innego nie wykombinujesz.

Opublikowano

a maja jakies dowody, że to ty? jak to nie to raczej Ci nic nie zrobią. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

a maja jakies dowody, że to ty? jak to nie to raczej Ci nic nie zrobią

Znaczy ten gosciu jeszcze nic o tym nie wie bo nie mial dziennika wogole . Wiadomo ze jakby co to nic nie wiem

Opublikowano

No to jak nie widział że sobie wpisywałeś to kłam że to nie ty, przecież to proste jak barszcz nie ma dowodów że sobie wpisałeś, mógłby to być kolega który wpisywał byle komu lub coś w tym stylu. 

Opublikowano

Kiedyś miałem podobna historie.W gorącym cieniu dawno dawno temu, wczoraj pięcioletnia staruszka, która miała wysokiego syna o niskim wzroście siedząc na drewnianym kamieniu w upalnym cieniu nic nie mówiąc rzekła: "ale dziś upalny mróz ". Tymczasem, dwie godziny później przechodziło dwóch policjantów prowadzących pijanego nieboszczyka. Zaprowadzili go do obory, napoili sianem, nakarmili wodą i położyli go spać. Gdy nieboszczyk się ocknął pobiegł na brzeg jeziora gdzie stały trzy łódki: jedna cała, drugiej pół, trzeciej wcale nie było

Opublikowano

No to jak nie widział że sobie wpisywałeś to kłam że to nie ty, przecież to proste jak barszcz nie ma dowodów że sobie wpisałeś, mógłby to być kolega który wpisywał byle komu lub coś w tym stylu. 

no w sumie masz racje bo wpisywalem to na 1 lekcji a fizyka jest na 7 

Opublikowano

Znając solidarność klasową wpadniesz szybciej niż nauczyciel dziennik do rąk dostanie xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ja sobie dopisałem 3 z matmy i potem koleś na lekcji mówił że to nie jego pismo ale wkreciłem mu jakoś że na zastępstwie dostałem. I tak w sumie tej oceny nie brał pod uwagę

Opublikowano

­Za takie coś można być wywalonym ze szkoły. Kiedyś jak chodziłam do gimnazjum to jedna dziewczyna, córka jednej z nauczycielek w tej szkole, mimo że miała same 5 to dopisała sobie i koleżankom w dzienniku kilka ocen - została wywalona ze szkoły, więc uważaj.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

dziennik to taki państwowy dokument więc za fałszowanie chyba 3 lata grozi, albo wywalenie ze szkoły.. ja sam tak zrobiłem w podstawówce miałem 3 jedynki z przyrody to dopisałem sobie cztery piątki i obecności sobie usprawiedliwiłem, mojemu przyjacielowi postawiłem 2 jedynki i dziewczynom (chyba taki wiek był że nie lubiłem bab xD) im to postawiłem z wf za to że nie ćwiczyły i tyle..

Następnego dnia był apel idę wyluzowany telefon w ręce muza na głosnikach ram pam pam zeszło się trochę z 1.5h, a na koniec wyczytano moje nazwisko i imię wychodzę na środek a dyrektor z wychowawcą mówią

" Kowalski czy chciałbyś coś powiedzieć?" 

Ja wystraszony jak by mnie na rzeź ciągneli odpowiadam

"tak, to koledzy mi kazali" - nie wiem ale musiałem ich sprzedać bo bałem się że to dłużej zejdzie i wiedziałem że oni wiedzą

I mówię to był kowalski1 i kowalski2 <-jako że nie lubiłem ich to wyszło jak wyszło.. 

jako że nauczyciel widział wcześniej jak mnie traktowali (jak kurwę, znęcali się nad mną fizycznie i raz mi wyjebali plecak z 2 piętra) to wiedzieli że mówię prawdę bo miałem tylko 1 uwagę za ucieczkę ze szkoły i ich wywalili ;)

Ostatnio 2 lata temu się spotkaliśmy wybili mi 1 jedynkę i połamali mi 1 żebro poza tym parę siniaków i tyle skończyło się to dla nich wizytą na komisariacie :) dostali podobno 2 miesiące w poprawczaku (ale nie jestem pewien)

Od tamtej pory noszę ze sobą specjalny telefon, nóż, paralizator i czasami apteczkę w plecaku

Tak się żyje na tej wsi

+ jest taki że ze mną nie wygrają

#true_strory

Opublikowano

dziennik to taki państwowy dokument więc za fałszowanie chyba 3 lata grozi, albo wywalenie ze szkoły.. ja sam tak zrobiłem w podstawówce miałem 3 jedynki z przyrody to dopisałem sobie cztery piątki i obecności sobie usprawiedliwiłem, mojemu przyjacielowi postawiłem 2 jedynki i dziewczynom (chyba taki wiek był że nie lubiłem bab xD) im to postawiłem z wf za to że nie ćwiczyły i tyle..

Następnego dnia był apel idę wyluzowany telefon w ręce muza na głosnikach ram pam pam zeszło się trochę z 1.5h, a na koniec wyczytano moje nazwisko i imię wychodzę na środek a dyrektor z wychowawcą mówią

" Kowalski czy chciałbyś coś powiedzieć?" 

Ja wystraszony jak by mnie na rzeź ciągneli odpowiadam

"tak, to koledzy mi kazali" - nie wiem ale musiałem ich sprzedać bo bałem się że to dłużej zejdzie i wiedziałem że oni wiedzą

I mówię to był kowalski1 i kowalski2 <-jako że nie lubiłem ich to wyszło jak wyszło.. 

jako że nauczyciel widział wcześniej jak mnie traktowali (jak kurwę, znęcali się nad mną fizycznie i raz mi wyjebali plecak z 2 piętra) to wiedzieli że mówię prawdę bo miałem tylko 1 uwagę za ucieczkę ze szkoły i ich wywalili ;)

Ostatnio 2 lata temu się spotkaliśmy wybili mi 1 jedynkę i połamali mi 1 żebro poza tym parę siniaków i tyle skończyło się to dla nich wizytą na komisariacie :) dostali podobno 2 miesiące w poprawczaku (ale nie jestem pewien)

Od tamtej pory noszę ze sobą specjalny telefon, nóż, paralizator i czasami apteczkę w plecaku

Tak się żyje na tej wsi

+ jest taki że ze mną nie wygrają

#true_strory

...Katane, Miecz Zwycięstwa, Karabin M16 oraz 3 potiony na szybkość, by z tym sprzętem szybko spierdalać.

Opublikowano

U mnie w szkole taka akcja wyszła na jaw i postraszyli policją, wywaleniem ze szkoły, a skończyło się na tym, że dziewczyny zdawały ponownie część materiału i nagannym zachowaniu. Jednak to jedynie dobra wola dyrekcji, u Ciebie może być zabawniej. :)

c:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Halo halo "odbjur", i jak sytuacja się zakończyła?

Do jakiej szkoły teraz chodzisz? xD

Opublikowano

Jak się kapnie że to ty, i wyjdzie na jaw. Mogą Cię nawet wyrzucić ze szkoły ;). Dlatego wypieraj sie że to nie ty ;)

wobRsKW.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...