Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Targ] Kupie, Sprzedam, Wycena, Oferta Taxi.

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam do zamiany Glaviera 90lvl na ZSZC (Fire) (set na 9deg,glavia na 10deg).Razem z nim dorzucę 200kk golda.Więcej info na gg 12252837.

W zamian oczekuję(jedna z opcji):

-Czyste konto na ZSZC (Retro), lub ewentualnie z jakimś charem ;)

-Postać na SWSRO/SWSRO2 76lvl+ Nuker lub Bow.

-Oczywiście rozpatrzę także oferty na innych wersjach Silkroad Online(serwery prywatne lub oficjalne)

Piszcie na GG 12252837 (Nawet wtedy, kiedy jestem niedostępny).

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Do zaoferowania mam postać 76lvl full str(china) na rusro na serwerze behepa.Posiada oczywiście poprawny nick.

Skille są rozwinięte tak: 76lvl heuksal+wszystkie najważniejsze skille na maxa,pacheon 76lvl + wszystkie najwazniejsze skille na maxa,fire 76 lvl + wszystkie najwazniejsze skille na maxa i force 55lvl,bo cofam force.

Postać posiada jeszcze do dyspozycji ponad 605k sp. Na koncie znajdują się 54 silki,posiada 30kk golda+ chest armor +3 full blue na 9dg oraz inne cenne itemki,elixiry itp. Aktualnie postać posiada broń bow 76+3 z 3 blue oraz glavie 76+3 z 6 blue oraz set garment npc. W storage znajdują się elementy 10dg,9dg, bow 80 +3 6 blue.

Mogę dorzucić jeszcze trochę kasy.W zamian chciałbym jakiegoś chara(najlepiej bladera) na jakimkolwiek cliencie,najlepiej ISRO.Może być także prywat jakiś.

Więcej informacji pod numer gg - 5673654.Pozdrawiam ;)

PS. Ewentualnie moge sie wymienic tego chara za kase na tsro(najlepiej) albo jakims innym serwie.

BTW. nie wiedzialem w którym dziale napisac i napisałem tu wiec jak zle to przeniescie albo skasujcie mojego posta.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Kupie glavie lv 80 / 85 +5/+10 na sjsro old (174.139.5.122) ; )

Btw.. Graja jacys ludzie stad tam? ; P

beeeesygnacopy.png
Opublikowano

Witam, chcial bym wymienic postac Full str Bower 105 FF na full int spear 90++ Server ZSZC water pm tutaj lub na gg 22111392(pisac nawet gdy jestem nie dostepny, bo moge byc na niewidoku:) ) ewentualnie na eimal: [email protected]

Opublikowano

sprzedam 105FF bower Fire105,cold95,light55

Postać posiada FB+4,5 seta accFB+5 bow FB+5 crit 100% grab peta, około 500m golda, stony, tablety i elementy w depo warte koło 2b, 10k arrow

Za to poproszę doładowanie do Orange za 50zł

Kto chętny dzwonić/pisać na skype (silkroad678)

Dziękuję

Opublikowano

Kupię postać na Serwerze Helios. Interesuje mnie rogue (cała klasa rozwinięta) + dodatkowo cler (choć może być też i co inne) FF, fajnie jakby miała zapas sp.

Postać wymieniam poprzez allegro. Mam do zaoferowania także postać na poziomie 81 rogue/cler. (bez daggerków) ; (

Czekam na propozycję. Chętnie wymieniłbym się oczywiście mogę dopłacić jeżeli postać jest na wyższym poziomie niż moja, lub jest jakoś wyjątkowo, wyjątkowa ; )

gg:5995373

Opublikowano

Dam 56 wizarda na isro serwer Azteca set od +1 do + 4 staff +4 na 56 lvl i 30kk za itemy na ZSZC Fire albo Water

Pisać pw jak coś

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Zrobie taxi na karach 2 postaciami osobne party wiec mam sporo miejsc. Cena 3m/h postacie maja 89 i 105 lvl jesli ktos chce solo musi zaplcic za wszystki miejsca . Pisac PM lub gg 10694258

Opublikowano

Witam !!!

posiadam postać na Zszc fire 105lv ff full int spear

Wyposażenie :

spear +5 fb

set +3/+4/+5 z dobrym blue

za postać oczekuje karty doładowującej do telefonu w kwocie do ustalenia

zainteresowanych proszę o kontakt na gg: 1777571

Opublikowano

Witam kupię bowa na 76+5 blue mniej istotne byle jakies w miare staty posiadał oraz interesuje mnie zakup setu male garment 9 dgr, ZSZC fire nick w grze OoooPpppSsss

Opublikowano

Robię taxi ZSZC water na Penon i do antylop włącznie

Biorę za 1h/7m, 7 wolnych slotów, exp leci błyskawicznie ponieważ nie używam bota i zawalam ręcznie wszystko na pełnym speedzie

Potrzebuję Menagera który się zna na Menagerowaniu party,odświeżaniu itp[Menager ma taxi za free]

Nie toleruję graczy, którzy idą sobie na moim taxi afk więcej niż na 15min

Mój rekord to w 1h nabiłem 12lvl graczowi na gap 0 od[52-64]

Taxi bardzo opłacalne, a jest cholernie tanie

Pisać w grze do

UniqeKiller

Dziękuję

Opublikowano

{WYMIENIĘ}

Mam na wymianę 2 postacie: Nuker full int sword/lighting/fire 92lvl oraz Hybryde INT 105 lvl na serwerze zszc water. Za obie postacie chcę bowa 100 lvl + z dobrymi itemami badz kasą na serwerze Fire. Pm badz gg: 10694258

Opublikowano

Potrzebuję postać na ZSZC Fire (najlepiej bow lun nuker). W zamian za to mogę zaoferować konto na swsro1 (680kk golda) lub postać na globalu: warrior(2h), 80lv, 300k SP, serwer: Poseidon. Zainteresowani pisać na gg ( 1842212 ). Nawet jak jestem niedostępny.

Opublikowano

WTT / WTS Konta na Mysro .

Opis: Posiadam 3x konta na Mysro i sprzedaje je razem. Wymienie konta jedynie na Isro 64lv+ Rogue/Cler(/Bard) || Nuker (L/C/B). Obojętny serwer.

Lub sprzedam za małą cene 50zł.

Więcej info na PW.

beznazwy1px.png

1937501950.png

Opublikowano

Sprzedam Honor blade na 60lvl na zszc water.

Pisac PM Tylko Oferty!

Ty płacisz, a ja później daje Ci item ! (Mogę nawet dac screena sworda)

;]

Opublikowano

Witam Sprzedam postac na Isro za golda na ZsZc Water cena wywoławcza to 800m

Build:FULL int could/fire/light- i heks dawno gralem

LVL- 64

Set: +3/4 SPear +3

na stanie 10k sp prosze offer

newreply.gif

58086-keep-on-dancing.gif

Opublikowano

Wymienię STR bow 96 lvl na ZSZC (fire) za 2 acc na swsro 1/2 (lvl postaci na acc nie istotny)

kontakt: gg:6980691 lub pm

Dla zainteresowanych mogę dorzucić screeny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...