Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.PL [Dedyk] [Medium]

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo dobrze, system gry bardzo mi się podoba. Wizualnie również jest bardzo fajnie zrobiony, jednak chciałbym zauważyć że IS jest za bardzo przeładowany i daje zbyt dużą przewagę graczom którzy będą tylko z IS'em grać. Wiem że każdy chce zarobić ale wierzchowiec który daje 5k hp ? na serwerze Medium ??? To jest chyba serwer Medium a nie Easy. Wiem że to rzecz gustu ale jak dla mnie IS zdecydowanie przeładowany, kolejną rzeczą jaka mi się nie podoba to wierzchwce z kosmosu... Jakieś smoki etc, tu raczej postawił bym na klasykę . Mimo kliku wad ( moim zdaniem ) Zawitam na serwer ;)

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo dobrze, system gry bardzo mi się podoba. Wizualnie również jest bardzo fajnie zrobiony, jednak chciałbym zauważyć że IS jest za bardzo przeładowany i daje zbyt dużą przewagę graczom którzy będą tylko z IS'em grać. Wiem że każdy chce zarobić ale wierzchowiec który daje 5k hp ? na serwerze Medium ??? To jest chyba serwer Medium a nie Easy. Wiem że to rzecz gustu ale jak dla mnie IS zdecydowanie przeładowany, kolejną rzeczą jaka mi się nie podoba to wierzchwce z kosmosu... Jakieś smoki etc, tu raczej postawił bym na klasykę . Mimo kliku wad ( moim zdaniem ) Zawitam na serwer ;)

Serdecznie zapraszamy! :3

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie. Czy jest przewidziany jakiś event świąteczny w postaci dropu skarpetek/prezentów ??

Event świąteczny jest opisany pod prezentacją i na naszym forum :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie. Czy jest przewidziany jakiś event świąteczny w postaci dropu skarpetek/prezentów ??

Start 18:00 Czekam razem z gildią i nie tylko my ;)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Spokojnie IS bedzie mozna zdobyć pewnie w grze skoro są kupony SM :)

Tyle, że ci co zaczną na full IS to tak naprawdę wystarczy wbić bony do eq, zrobić fms'a +6 20 średnich i można lecieć do v2. Pls, zmniejszcie te bony :v

tenor.gif

Opublikowano

Troche wygórowane te bonusy petów/wierzchowców z IS. No nie wiem jak to wyjdzie :) Moim skromnym zdaniem - mam dość serwerów które znacznie zwiększają szanse osiągnięcia komuś topki w tydzien. Jeżeli ten serwer nie jest na tydzień to powinniście przemyśleć bonusy :) 

Opublikowano

Kiedy otworzycie rejestracje !!!!! ile można czekać ;D

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Że tak zapytam, skąd takie ceny w is za przelew ? Przecież każdy wie ze przelewy 50% prowizji jak sms nie zabieraja a tu macie tak jak by zabierało tez prowizje . jest dokladnie tak samo czy przelew czy sms   

Opublikowano

K***a jeszcze jebane 5 minut ;DDDD mam nadzieje że będe miał sie z kim bić o topke ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...