Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.PL [Dedyk] [Medium]

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosny jesteś.

powiedzial endymion  :yay:  :yay:  :yay:  :yay: idz nabijac posty gdzie indziej patafianie

po co reklamowaliscie tego exoriana na innych privach? narobiliscie sobie konkurencji, oj narobiliscie. 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiedzial endymion  :yay:  :yay:  :yay:  :yay: idz nabijac posty gdzie indziej patafianie

po co reklamowaliscie tego exoriana na innych privach? narobiliscie sobie konkurencji, oj narobiliscie. 

Siedź cicho bo sami k***a spamowaliście na PL czy innych privach, a plujesz się do nich. To już hipokryzja.

Opublikowano

Zaponajcie sie z postem na fp serwer niebawem wróci a osoby które doładowały monety oprócz ich zwrotu otrzymaja około +20-30% gratis.Bo wydaje mi sie ze niekóre osoby nie czytaja calego posta

Wsadź sobie w dupe swoje SM i Wesołych Świąt !!!

Opublikowano

Tak jak na początku myślałem, nie spodobał mi się. Polazłem na Avantadora, w porównaniu do Exariona administracja 24/7 i wiele przyjemniejsza rozgrywka. + za ciągłe poprawki. Tutaj mimo iż spodziewałem się czegoś więcej  -  przeczuwając że długo to nie potrwa. Padło, szkoda było transferu na pobieranie tego. Na te śmieszne ponowne otwarcie nie zawitam. Serwera końcowo mimo braku zastrzeżeń, przez akcję z zamknięciem NIE POLECAM. - Wracając. Ludzie czepiali się że to Avantador się sypnie, z tego co widzę stoi i nie ma zamiaru padać. A krzykacze jak zwykle gadali głupoty.

Ponownie nie polecam :)

2pza0c5.png

Opublikowano

Czego można było spodziewac się po kiziu?

A co do lesthii to pajacerka trochę z tą reklamą, jutro z nudów postawie na waszym serwerze kilka spambotów, tako z nudów.

Opublikowano

Tak jak na początku myślałem, nie spodobał mi się. Polazłem na Avantadora, w porównaniu do Exariona administracja 24/7 i wiele przyjemniejsza rozgrywka. + za ciągłe poprawki. Tutaj mimo iż spodziewałem się czegoś więcej  -  przeczuwając że długo to nie potrwa. Padło, szkoda było transferu na pobieranie tego. Na te śmieszne ponowne otwarcie nie zawitam. Serwera końcowo mimo braku zastrzeżeń, przez akcję z zamknięciem NIE POLECAM. - Wracając. Ludzie czepiali się że to Avantador się sypnie, z tego co widzę stoi i nie ma zamiaru padać. A krzykacze jak zwykle gadali głupoty.

Ponownie nie polecam :)

to samo gadali o lesthii a pomimo ataku hackera dalej stoi juz ponad miesiąc :D admini również 24/7 i równiez przyjemna rozgrywka :D

Zapraszamy do Kei, gildia DARNKESS :D 

Pis jou :D

@Edit

Z czego pamietam Exorian reklamował się na Lesthi. Jak juz sie reklamują to niech chociaż postawią stabilny serwer.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Już odkąd to wystartowało było pewne ze bedzie to kappa. Nie dość, że client nie działał, to jeszcze potem jakieś błędy się pojawiały. ItemShop miał być ustabilizowany, a ceny takie same jak na becie. Nie minął 1 dzień, a był już maksymalny poziom :x tyle reklam było, tyle zapowiedzi, a wyszło jak wyszło. Jeżeli ktoś ma zamiar dalej grać na tym nowym "exorianie" to ja mu życzę powodzenia i oczekiwania na trzeci start.

A jeszcze jedno, te wasze 1k graczy online to nie wiem co wy liczyliscie bo na pewno nie graczy. Maksymalnie to 500 może ich było, na pewno nie więcej.

Opublikowano

@Jessey
Tu aurat niewiadomo o co chodzi ^_^

Co do servera to ledwo zaczalem i padl... Szkoda, odniesliscie sukces jak na ten czas i tak szybko to zaprzepasciliscie. Nie polecam!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Jessey

Tu aurat niewiadomo o co chodzi ^_^

Co do servera to ledwo zaczalem i padl... Szkoda, odniesliscie sukces jak na ten czas i tak szybko to zaprzepasciliscie. Nie polecam!

Zobacz na chat ile koleś SM dostał ;)

Opublikowano

Zobacz na chat ile koleś SM dostał ;)

Tak tak, wiem, widze, tylko nie znamy sytuacji, ze tak powiem. Moglo to byc za reklame, zwrot jakis, za znalezienie powaznego buga, nagroda, albo po prostu przekret. Cholera wie. Nie bronie servera tylko staram sie byc obiektywny :-)

A servera i tak nie polecam, bo zaprzepascili swoja szanse.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem od Administracji to start odbędzie się dzisiaj w godzinach wieczornych. Całkowity reset postaci oraz kont jest oczywisty. Zostaną zwrócone wszystkie monety plus dodatek w wysokości 30% monet więcej. Innej możliwości nie ma i jest to jedyna słuszna opcja rekompensaty za stracony czas. Wiecej info będzie pod wieczór.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem od Administracji to start odbędzie się dzisiaj w godzinach wieczornych. Całkowity reset postaci oraz kont jest oczywisty. Zostaną zwrócone wszystkie monety plus dodatek w wysokości 30% monet więcej. Innej możliwości nie ma i jest to jedyna słuszna opcja rekompensaty za stracony czas. Wiecej info będzie pod wieczór.

Rekompensata za stracony czas też powininna być :P Chodzi mi o ogół a nie o tych co ładowali PLN w SM bo to wiadome że zwrot :)

­

Opublikowano

Rekompensata za stracony czas też powininna być :P Chodzi mi o ogół a nie o tych co ładowali PLN w SM bo to wiadome że zwrot :)

­

Na fp pisze przeciez np jesli doladowales 200sm czy cos w tym stylu to dostaniesz 200sm + iles tam jeszcze % dodamy przy zwrocie

Opublikowano

Na fp pisze przeciez np jesli doladowales 200sm czy cos w tym stylu to dostaniesz 200sm + iles tam jeszcze % dodamy przy zwrocie

Ty tylko wałkujesz te sm'y . Mi chodziło o ogólną rekompensate , ale już się dowiedziałem. :P

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...