Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.PL [Dedyk] [Medium]

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moge pobrac klienta daje pobierz gre  laduje sie strona i jest pusta w sesie strona jest wczytna ale nic nie ma do klikniecia

Wrzucamy na ostatni hosting.

Damy znać :)

0563109fe69eb13egen.png

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

918b.png

Stary Nervil... tak to było 2 lata temu, pogadałem z chłopakami więc na serwer wchodzimy mimo nadal mam wątpliwości że zostanie mało graczy no ale życie :)

Miło będzie spotkać starych graczy na nowym projekcie :)

Cieszymy że dajecie nam kolejną szanse i z pewnością jej nie zmarnujemy.

czekam na start!!! powodzonka! :)

Dzięki ;) Widzimy się na starcie !

Klient gry jest już dostępny pod adresem :

http://exorian.pl/pobierz

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

[Pierścień Półksiężyca] 25% doświadczenia, 4500 HP, 20% silny przeciwko potworom

Widzę, że na starcie będzie mniej więcej tak:

x - szybkość gry normalnego gracza;

20x - szybkość gry gracza z IS.

Serwer dobry, ale ten IS nie powinien dawać takiej przewagi.

A te serie zamawiane po starcie to słaby pomysł, patrząc na to, że większość teraz nagrywa z atreji i serie mają zaplanowane na przyszły rok :v A reszta to ytberzy, którzy nagrywają po 5 serii naraz.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer polecam.

Zodi i Kizio dobra ekipa :)

Szkoda że na starcie mnie nie będzie, ale później może się zobaczymy :)

Życzę powodzenia! Dungi będą epickie :D

Opublikowano

Takie pytanie, czemu ze szkat w dropie macie pokazany drop pelerynek skoro jest nieskończona na start?

Opublikowano

dobre pytanie ;D Zapewne błąd i to naprawią :DB)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Serwer nie powala, niczym nie zachwyca a wręcz odstrasza brzydotą. Nie wiem po co kolejna atrey ale z obniżonym poziomem. Nawalone dziadostwa, ile tylko wlezie. 

Do tego coś mi się zdaje że mocno nastawiony na IS i bez niego nic się nie będzie dało zdziałać. 

Nie polecam, jak bym chciał pograć w inne mmo, i oglądać powycinane z nich rzeczy i wstawione do metina - wybrałbym oryginały, nie sklejki. 

Wole serwery robione z głową, bez wstawek z innych gier, bez dziadostwa. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Serwer nie powala, niczym nie zachwyca a wręcz odstrasza brzydotą. Nie wiem po co kolejna atrey ale z obniżonym poziomem. Nawalone dziadostwa, ile tylko wlezie. 

Do tego coś mi się zdaje że mocno nastawiony na IS i bez niego nic się nie będzie dało zdziałać. 

Nie polecam, jak bym chciał pograć w inne mmo, i oglądać powycinane z nich rzeczy i wstawione do metina - wybrałbym oryginały, nie sklejki. 

Wole serwery robione z głową, bez wstawek z innych gier, bez dziadostwa. 

Nick po Tobie wiele wskazuje hehe ;x

Osobiście serwer polecam, administracja świetna, napewno niezaniedbają serwera. Wbijam z ekipą oczywiście ! Będzie się działo, nie moge sie doczekać ;)

Opublikowano

Nick po Tobie wiele wskazuje hehe ;x

Osobiście serwer polecam, administracja świetna, napewno niezaniedbają serwera. Wbijam z ekipą oczywiście ! Będzie się działo, nie moge sie doczekać ;)

Dziękujemy za miłe słowa i widzimy się na serwerze! ;3

Opublikowano

Takie pytanie, czemu ze szkat w dropie macie pokazany drop pelerynek skoro jest nieskończona na start?

Dziękujemy za zauważony błąd :) Dokonamy korekty !

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Widzę, że serwer nastawiony pod szybki $$ z is, do tego pseudo reklama na yt. :D

Zodi, czemu Spiinamt2 ''padła'' ? 

Serwera nie polecam, team jest żałosny, tak jak wszystkie wypowiedzi tego Kizia czy jak mu tam. ( nie wiem gdzie się takie dzieci rodzą )

Mimo wszystko powodzenia, może z 300 graczy wbije.

­

Opublikowano

Widzę, że serwer nastawiony pod szybki $$ z is, do tego pseudo reklama na yt. :D

Zodi, czemu Spiinamt2 ''padła'' ? 

Serwera nie polecam, team jest żałosny, tak jak wszystkie wypowiedzi tego Kizia czy jak mu tam. ( nie wiem gdzie się takie dzieci rodzą )

Mimo wszystko powodzenia, może z 300 graczy wbije.

­

Spiina padla bo mnie nie było tam w team jako technika ;)

Opublikowano

Obawiam sie ze ten is daje zbyt duza przewage :/

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...