Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.PL [Dedyk] [Medium]

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A za te worki są tylko bronie świąteczne na 60, czy coś jeszcze ?

A i co działa na Generała Yoghana bo nie zbijam mu respa hp nawet :(­

W każdym prezencie jest szansa na zdobycie świątecznej broni.

Bonus działający w całej grocie to diabły.

0563109fe69eb13egen.png

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie przesadziliście z nim troche ? :D Full diabły misje WP ostrze P tylko truty i isa mi brakuje takiego full i bije go 7k ledwo :(

Nawet ani % regenki mu nie zbijam. xD

A eq pod pvp robimy z czego ? Z eq na 54 , bo na 80 daje bony na potwory

­

Opublikowano

To nie przesadziliście z nim troche ? :D Full diabły misje WP ostrze P tylko truty i isa mi brakuje takiego full i bije go 7k ledwo :(

Nawet ani % regenki mu nie zbijam. xD

A eq pod pvp robimy z czego ? Z eq na 54 , bo na 80 daje bony na potwory

­

Na wyższy poziom pojawia się bonus na ludzi.

Dzisiaj o godzinie 20:00 zostanie przeprowadzony konkurs OX !

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 20:00 zostanie przeprowadzony konkurs OX !

No i super na to czekałem :D! Będę napewno ;) Może uda mi się coś wygrać ^^

Opublikowano

Czyli rozumiem ze z zoltych prezentow i niebieskich tez mozna dropnac bron swiateczna ta na 60 lvl ? A z fioletowych tych po workach jest 100% na nia ?

@Edit

+bronie 75 dropia tylko z szkat ripa czy jest jakas opcja np wymiany na wybrana bron za iles szkatulek?

Opublikowano

Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło.. DAFUQ? już 2 konta zrobiłem i dalej nie mogę zalogować się do gry, co może być przyczyną zaistniałego błędu?

Pozdrawiam

@Za 3 razem się udało... 

Opublikowano

Czyli rozumiem ze z zoltych prezentow i niebieskich tez mozna dropnac bron swiateczna ta na 60 lvl ? A z fioletowych tych po workach jest 100% na nia ?

@Edit

+bronie 75 dropia tylko z szkat ripa czy jest jakas opcja np wymiany na wybrana bron za iles szkatulek?

Szkata Ripa i Mordu ( dung 118 ) nie ma wymiany 

­

Opublikowano

Serwer nie jest zły ale administracja koszmarna. Organizują event OX. Nie wiem kto wymyślał pytania ale chyba nie jest zbyt kreatywny + nie ma za dużego pojęcia o grze. Pytania typu: "Czy handlarz bronią ma brodę?" Poprawna odpowiedź to że nie ma a wg nich ma :] "Czy Handlarz Bronią ma włosy na klacie?" "Czy obok Handlarki Różności jest 9 kamieni?" Pominę w ogóle fakt, że "prawidłowe" odpowiedzi są niezgodne z prawdą. Nie gram dalej na tym serwerze i nikomu nie polecam tego robić.

Opublikowano

Serwer nie jest zły ale administracja koszmarna. Organizują event OX. Nie wiem kto wymyślał pytania ale chyba nie jest zbyt kreatywny + nie ma za dużego pojęcia o grze. Pytania typu: "Czy handlarz bronią ma brodę?" Poprawna odpowiedź to że nie ma a wg nich ma :] "Czy Handlarz Bronią ma włosy na klacie?" "Czy obok Handlarki Różności jest 9 kamieni?" Pominę w ogóle fakt, że "prawidłowe" odpowiedzi są niezgodne z prawdą. Nie gram dalej na tym serwerze i nikomu nie polecam tego robić.

gbk661.jpg

No naprawdę straszne. Robiąc ox'a dajemy równe szanse każdemu.

Nie każdy ma czas wygooglować na internecie pytanie, "a nóż" zapamiętał wygląd NPC na naszym serwerze.

Nikt na serwerze Cię zatrzymywać nie będzie, ale jeżeli oceniasz CAŁĄ Administrację po jednym OX'ie mimo, że stajemy na głowie, aby każdemu odpowiedzieć na pytania lub udzielić pomocy to życzę powodzenia w szukaniu nowego serwera.

Event OX według mnie był okej, dziękujemy serdecznie za tak liczną obecność. 

Już niebawem będzie więcej eventów, zapraszam do gry. :)

siede na ts od kilku h i nic nikt nawet nie wejdzie na kanł pomocy 

Staramy się na bieżąco zerkać na ten kanał, za dłuższe oczekiwanie z góry przepraszam. 

Zawsze może próbować również kontaktu w grze. :) 

Opublikowano

No wiesz, jeśli według Ciebie lepsze są pytania na zasadzie: A wpiszę w metin2 wiki i odpowiem, to Ci serdecznie współczuję.

Dobrze, że robią pytania takie a nie inne, przynajmniej sporo ludzi odpada i jest zabawa. To, że jeśli Polak przegra to ma pretensje do wszystkich tylko nie do siebie to akurat już każdy gracz dowolnej gry doskonale wie.

Co do dzisiejszego OX to było bardzo fajnie. Nagrody nie wpłyną zbytnio na gospodarkę serwera ale pomogą wielu graczom (mi z 3 szkat ripa dropnął nareszcie Żal), z 15 dungeonów nie miałem w sumie nic...

Jeśli chodzi o Gildię NightClub to mam nadzieję, że dostali permy bo to jak latali na WH i się dziwili czemu nagród nie dostają, to było wręcz żałosne.

beV5mzZ.png

Opublikowano

tak fajnie ze macie event swiateczny tylko powinien byc do konca roku bo we swieta nie mam zamiaru grac w metka zamiast przy stole Wigilijnym to przy kompie ;)

Opublikowano

Dlaczego w zakładce "Standardowe umiejętności" nie mam tej belki od zielarstwa, co obok polimorfii w prezentacji jest?

Czy zostanie to poprawione, bo w tej chwili to nwm nawet ile jeszcze muszę przeczytać ksiąg, żeby wbić ją na maksymalny poziom?

Opublikowano

tak fajnie ze macie event swiateczny tylko powinien byc do konca roku bo we swieta nie mam zamiaru grac w metka zamiast przy stole Wigilijnym to przy kompie ;)

No to najwidoczniej nie jesteś prawdziwym graczem, prawdziwy gracz nawet przy stole wigilijnym siedzi z lapkiem i naparza DT, na pieczątkach poafczy i zje karpia, a przed piętrem z reaperem łamie sie opłatkiem.

sygna.jpg

Opublikowano

No nie wiem bo branzoletka na 120lvl ostatni set jest dalej na potowry

Edit:

nie wiem jak z reszta eq bo tylko branze zrobilem narazie.

Opublikowano

Ja mam pytanie, jak wyglada liczba online na tym servie? :)

Najlepiej gdyby ktos z adminsitracji odpisal.. ;)

Aktualny rekord online wynosil 1054online. A od stycznia zaczyna u nas serie youtuber który ma blisko 40tys widzów

Opublikowano

Aktualny rekord online wynosil 1054online. A od stycznia zaczyna u nas serie youtuber który ma blisko 40tys widzów

No to calkiem niezle. Obecnie ile online? bedzie 700? :)

Z ciekawosci rowniez zapytam, ktory to youtuber? Ze stricte metinowych chyba nie kojarze zadnego takiego :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to calkiem niezle. Obecnie ile online? bedzie 700? :)

Z ciekawosci rowniez zapytam, ktory to youtuber? Ze stricte metinowych chyba nie kojarze zadnego takiego :P

Bedzie kolo 800 pewnie aktualnie jak nie wiecej. Mowa o InfoMode

Opublikowano

Bedzie kolo 800 pewnie aktualnie jak nie wiecej. Mowa o InfoMode

Ok to nie pozostaje nic, jak sprawdzic server, wbijemy w pare osob, mam nadzieje, ze sie nie zaiwedziemy! :)

Ironiczny

LEGACY

Uczeń
Opublikowano

Po prezentacji serwer przypadł mi do gustu oraz po komentarzach widać, że serwer jest dość fajny ;)
Także polecam, zasysam klienta i gramy. 

Razem z małą ekipą będziemy robić gildię w królestwie Gesari, chętnych zapraszam na PW do mnie bądź do @MoHa15

Opublikowano

Kozak serwer ! Zassałem się na dobre, j**** wigilię i te całe święta, mama jakoś to zrozumie ! A Online ? 1000 graczy na 100% w godzinach szczytu, z moim laptopem muszę w m2 kupować wszystko bo w m1 mam pokaz slajdów :D

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Ja mam pytanie. O co chodzi z dodaniami / zmiankami? Nie leca w ogole z mobow?

Z czego je zdobyc?
Jak mam sobie np na malym lvlu wymixowac eq pz i fmsa..?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja mam pytanie. O co chodzi z dodaniami / zmiankami? Nie leca w ogole z mobow?

Z czego je zdobyc?

Jak mam sobie np na malym lvlu wymixowac eq pz i fmsa..?

Zmianki dostajesz ze skrzyni ucznia oraz lecą z metinów.

Jak się trzyma serwer?.

Administracja dba o graczy?.

Są jakieś ciekawe eventy, warto grać?.

Serwer się trzyma dobrze.

Zawsze ktoś z Administracji jest online.

Aktualnie jest event świąteczny, w kolejnych dniach czeka na was dużo wydarzeń - wystarczy być na bierząco. Zapraszam serdecznie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...