Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian.PL [Dedyk] [Medium]

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmianki dostajesz ze skrzyni ucznia oraz lecą z metinów.

Serwer się trzyma dobrze.

Zawsze ktoś z Administracji jest online.

Aktualnie jest event świąteczny, w kolejnych dniach czeka na was dużo wydarzeń - wystarczy być na bierząco. Zapraszam serdecznie. ;)

Czyli na malym lvlu jest to praktycznie niemozliwe? :v bo z dropu mialem chyba 1 szt, a ze skrzyni ucznia to ilez tego jest znowu, 5 zmianek..? TO mial byc medium...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czyli na malym lvlu jest to praktycznie niemozliwe? :v bo z dropu mialem chyba 1 szt, a ze skrzyni ucznia to ilez tego jest znowu, 5 zmianek..? TO mial byc medium...

Dobij jakoś 35/40lv i idź bić metki na dolinie / pustyni - leci jak sie nie myle po 5 zmianek i dodań to eq wybonujesz :) + lecą ze skrzynek 

­

Opublikowano

O co chodzi z channelami?
Jestem na ch2, ide "gdzie indziej", uzywam pierscienia teleportacji do m1 i jestem na ch1 (napis jakoby to bylo ch2, lecz widac po sklepach).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dobij jakoś 35/40lv i idź bić metki na dolinie / pustyni - leci jak sie nie myle po 5 zmianek i dodań to eq wybonujesz :) + lecą ze skrzynek 

­

Po 10 sztuk, ale byłeś blisko.

Im wyższy lvl metina tym więcej leci zmianek, na upartego możesz również bić berę, tigrisa lub besty - z nich również lecą dodania oraz zmianki.

Wszystko jest do zorganizowania. :)

Opublikowano

No wiesz, jeśli według Ciebie lepsze są pytania na zasadzie: A wpiszę w metin2 wiki i odpowiem, to Ci serdecznie współczuję.

Dobrze, że robią pytania takie a nie inne, przynajmniej sporo ludzi odpada i jest zabawa. To, że jeśli Polak przegra to ma pretensje do wszystkich tylko nie do siebie to akurat już każdy gracz dowolnej gry doskonale wie.

Co do dzisiejszego OX to było bardzo fajnie. Nagrody nie wpłyną zbytnio na gospodarkę serwera ale pomogą wielu graczom (mi z 3 szkat ripa dropnął nareszcie Żal), z 15 dungeonów nie miałem w sumie nic...

Jeśli chodzi o Gildię NightClub to mam nadzieję, że dostali permy bo to jak latali na WH i się dziwili czemu nagród nie dostają, to było wręcz żałosne.

Fajnie, że wymyślają własne pytania ale nie powinny one dotyczyć tego czy na ziemi leży 9 kamieni czy 11. Pytania powinny być związane z samą grą, żeby wieloletni gracze mogli się wykazać wiedzą. A błedne odpowiedzi w pytaniach odebrały wszelką przyjemność z gry. Ja nie narzekam na to, że przegrałem, ja tylko zaznaczyłem, że nie warto na tym serwerze grać i tyle. 

Opublikowano

Ile jest % na broń 75 ze szkaty ripa ? :D Bo ja z 50 szkat miałem bambusa i lwiego tylko. Serwer jest z*******y tylko odechciewa mi się latać ciągle na to DT xD­

Opublikowano

Ile jest % na broń 75 ze szkaty ripa ? :D Bo ja z 50 szkat miałem bambusa i lwiego tylko. Serwer jest z*******y tylko odechciewa mi się latać ciągle na to DT xD­

Jeden miał z jednej Szkaty jedną trute. Ty z 50 szkat bambus + lwi. Ja z 20 Szkat żala. Jak widzisz drop jest mocno rozrzucony. 

beV5mzZ.png

Opublikowano

Jeden miał z jednej Szkaty jedną trute. Ty z 50 szkat bambus + lwi. Ja z 20 Szkat żala. Jak widzisz drop jest mocno rozrzucony. 

58 szkat 2x lwi i bambus :D Odechciewa się gry aż xD

­

Opublikowano

ja na 30 szkat 2 truty 2 zale 2 bambus 2 lwie 1 chakry :P

Nie dobijaj mnie już xD

Co do serwera to z*******y tyle powiem :D

­

Opublikowano

Zaponajcie sie z postem na fp serwer niebawem wróci a osoby które doładowały monety oprócz ich zwrotu otrzymaja około +20-30% gratis.Bo wydaje mi sie ze niekóre osoby nie czytaja calego posta

Opublikowano

Zaponajcie sie z postem na fp serwer niebawem wróci a osoby które doładowały monety oprócz ich zwrotu otrzymaja około +20-30% gratis.Bo wydaje mi sie ze niekóre osoby nie czytaja calego posta

A Ci co wbili maxymalny poziom ? Wysilili się grali po całe dnie i noce ? Żartujesz sobie? 

Opublikowano

Oby Ci kość ryby w gardle stanęła i umarł na raka.

­

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...