Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz największy fart w Metin2?

haker2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer POLAND dropnięty fms śr 38 z besta i go wkulem u kowala normalnego do +9

Serwer Deimos DT wkuta boga i bojowy na 9 za 1 razem

Serwer Orion Z dzikiego psa nasior 2k pz xD

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary wyjadacz ^^

@topic

Kiedyś robiłem dropka na m2, jakiś kijowy fms +7 śr mix z kd +3.

Jakaś zmianka, żeby wbiło z 15+ a tu 38 :)

A no stary weteran ze mnie :)

Zapomniałem dodać serwer Astral z ezotów dropłem riba śr 41 :)

Opublikowano

Początki Obsydiana:

Smiertelka na +9 z KD DEFA +9 u kowala ;)

I fms 37% ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Raz koleś, który pokazywał mi EQ na Twierdzy (lata, lata temu) chyba się zamyślił i akceptował handel : D. Oddałem mu część, trochę pozwoliłem mu odkupić taniej niż normalnie, ale troszkę sobie zatrzymałem : D. W dzisiejszych czasach pewnie każdy by zabrał wszystko.

Dodatkowo na Obsydianie miałem niesamowity fart do ulepszania- wszystko wchodziło, dosłownie wszystko za maks 2 razem od +6 do +9 : D. Specjalność to były tarcze na 61 i noże dla ninji.                                                EF3aaIn.png

Opublikowano

Jednym z moich największych fartów było wydropienie kamienia duchowego z best.kapitana

• 11 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może REF Temat! Jakieś nowe wspomnienia?

Ja to tylko złe wspomnienia z onyksa s8 spalony fms na +9  :D

Teraz tortuga tarcza bojowa od +0 do +7 widać poprawe kowal teraz zaskakuje.

Edit: Jescze grymuar s6 wymiana riba +6 na fms +9 największe moje osiągnięcie!

Opublikowano

Ja swojego czasu grałem ze znajomymi (mieliśmy grupę migracyjną między MMORPG). Tą oto grupę właśnie poznałem w Metinie i graliśmy razem....

Pomocnik
Opublikowano

-Dropniecie riba sr 47 jakos w 2k9 to bylo :D

-Wbicie feniksa od+2 do 9 bez spalenia

-Wymixowanie YY 1,5k hp 15 miecze 15 2reka 10 szpony 50 ataku B)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

gdzieś rok 2010 wypadnięcie z kolesia z rangą na -  żelka +9 z bonami (nie pamiętam) i śmiertelki +9 1,5k hp z kd +4 :D

Opublikowano

kilka lat temu dorobienie się na fb wyposażenia dla mentala 75 (złodziej,truciak,stal,fenki,całe bizu kompletnie wszystko)   gdybym chciał to sprzedać normalnie zarobiłbym z 3, 4 k lekko ;)  potem znudził mi się metin i... grałem na modzie do czasu zbanowania :D 
Pozdrawiam 

Opublikowano

To mój jeden z większych fartów nie licząc małego łupu w postaci boga smoków +9 z 2k hp za darmo :D

Pozdrawiam Eteor! 2k10 ;)

// Szkoda ze nie mam dostepu do tamtego konta bo haslo ktos mi ukradł, a emaila nie pamietam XDD A taki fejm 43k na pobieraniu gier z internetów ;/

graphic.png

Opublikowano

Definitywnie zakończenie z tą grą to najlepsza rzecz jaka mogła mi się w życiu przytrafić.

Jednak nie definitywnie bo nadal tu jesteś. Nie tak łatwo co :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za dawnych czasow boty wystawialy sklepy z dropem, udalo mi sie wtedy kupic 200 kawalkow klejnotu:D

Innym razem znalazlem okolo 8 fish botow obok siebie, ktore mialy full eq i wyrzucaly malze, okolo 20 podnioslem :D

Niestety pozniej wszystko stracilem, bo ktos dal mi pasydo konta 50lvl bez maila, wiadomo jak to sie skonczylo xD

Opublikowano

wydrobienie RIB-a sr 30 na 36 lvlu na wężowym polu(?) w 2k10. Ostatni raz grałem w 2k12 w metka. Nie zagram w tą grę już nigdy bo nie chce psuć sobie wspomnień :D R.I.P Metin2.US (w sumie tam bym może zagrał) :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...