Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz największy fart w Metin2?

haker2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie ciężko sobie przypomnieć takiego największego farta, ale pamiętam że grałem na privie, który ledwo się trzymał i miał zaraz upaść i udało mi się wymienić z niego nic nie warty ekwipunek na itemy + yang na serwerze jeszcze wtedy topowym. Wszystko było warte jakieś 100 zł. 

denzel.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pech - Dropłem fms... i spaliłem u kowala z +8 na +9 Nie wiedziałem że jest takie coś jak bodzie 

Fart - Na Gladorze znalazłem buga na kd+9 i opierdalałem je za doładowania, w 2 tygodnie spłaciłem pół telefonu xD

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Robiłem sobie DT na około 10 postaci, ale wszystko spaliłem za drugim rajdem. Pozostało mi kilka 'wolnych' postaci na piętrze z kowalem oracz Miecz Dwunastu Duchów +5, chciałem go dla jaj spalić, ale wyszło że ulepszyłem na 9.

Drugim razem, wbiłem tak boga na 9 (2k hp, miałem od +6), okrągłą na 9 i kolczyki z nieb. łez na 9.

­

Opublikowano

aa mój fart jest taki półtorej roku temu jakoś gość kończył gre i wyrzucał eq mi udało się na kamermodzie złapać złotą +9 5b kd+4 i jakieś jeszcze itemki nie pamiętam ale w uj zarobiony :D :D no i takie życie xD

Opublikowano

Kupiłem trute +9 śr 35 z kd+4 za 150kk, typek chyba chciał wystawic za 1,5kkk ^^. Zdarzenie miało miejsce jakiś miech temu.

Opublikowano

2k11 s4 FMS śr 41 od 0 do 9 u kowala :v

Sprzedałem i kupiłem riba xD

Opublikowano

s13, we trzech zarwaliśmy nockę na rybach i jak dobrze pamiętam nawet GM napisał "Witam" pewnie aby skontrolować czy nie fishbot. Złowione ryby sprzedaliśmy i kupiliśmy fmsa +0, który został spalony na +1 u kowala w m2 Jinno. Pozdrawiam xD 2010 rok.

Opublikowano

Jako, że gram praktycznie od początku PL-a trochę tego będzie. 
1) fms 49śr wydropiony z besta chyba w 2009r
2)Ulepszenie złotej zbrojki na +9 w dt 
3)ostatnio dropnięta trutka 53 śr, aktualnie czeka na ulepszanie

Co do pecha mógłbym więcej opisywać ;) 
Ostatnio nakarmiłem peta trutą 37 śr +9 (a tak się dziwiłem, że mam mały dmg jakiś - biłem wydropioną +2...)
Spalona stalka na +9 1k hp 15 miecze 15 strzały 10 do pż - dla picu u kowala mojej gildii kliknąłem, żeby ulepszyć... Nie zdawałem sobie sprawy, że mam w ekwipunku ulepszacze.
Kiedyś typ chciał mnie okraść. Miał większy lvl ode mnie i zobaczył, że mam lepsze eq. Zaproponował mi, że odda mi swoje konto, na którym nie ma eq, ale jest ładnych kilka lvl więcej, niż u mnie. Zgodziłem się, podał mi passy do konta, ale nie zmienił maila i nie podał hasła do depo. Był na tyle głupi, że miał ustawione hasło z cyfr. Wpisałem pierwsze 6 z nich do depo i hasło weszło, a tam było całe jego eq. Niestety nie zdążyłem go do siebie przełożyć, bo zauważył, że "się ubrałem" i szybko zmienił hasło.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobienie dziś srebrnej od +0 do 8 u kowala i na +9 Zwojem boga smoków :)
Zaoszczędziłem przez to 30kk bo teraz nie muszę srebrnej kupować :)

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jakiś typek kupił potke z mojego sklepu za 100kk ;D

Prawdopodobnie się pomylił przy sprzedaży yang :)­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Na Pl'u jakos nigdy nie mialem FARTA ;]

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Raz gościu podał swoje passy na konto jakoś o 4 w nocy bo kończył gre. Chyba byłem jedną z ostatnich ludzi na serwerze o tej godzinie, no więc wbiłem i mu oczyściłem postać do zera xD

Nazbierało się pare kamoli, perełek, jakieś ku, trochę yangów no i zbrojke ninjy na 26 z 1,5k hp :)

Passy gdzieś dalej mam na kompie ale nie chcę mi się szukać jak narazie, a dobre konto na fb by było ;v

@FeelMyStylee pan poprawi sobię błąd w sygnaturce, powinno być "nothing can stop you" :)

harley.png

Opublikowano

Sporo tego było przez lata grania w metka. Najbardziej spektakularne było chyba gdy z 34 lvlem łowiłem ryby w m1 na phobosie a obok grupka noobków lała jakiegoś ninje 90 lvl który stał bez eq i wbijał range. Podbiłem do nich akurat gdy położyli go na glebe, dropneło z niego kilka itemków a mnie udało się podnieść branze z niebieskiskich łez +9 full wybonowaną z przetopami. To był dopiero szok :)

Koleś za kilka godzin i tak popadł w depreche i przestał grać sprzedając itemy po 1 yang

Opublikowano

2k11 Już za bardzo nie pamiętam, w ciul dawno grałem w Metina. Jedna z najlepszych gier wg mnie za młodziaka, tyle godzin przegranych, tyle lvl :). I tyle spalonych rzeczy coś pieknego <3.

A jednym z lepszych fartów było to jak podczas misji na boja, ubiłem ostatniego łucznika w ostatnią minute misji ;).

wobRsKW.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...