Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz największy fart w Metin2?

haker2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym założyć taki temat : Co najbardziej ,,fartownego'' przydarzyło wam się w metku. Np. jakiś świetny drop etc.

Mój : Negros, bije na 33lvl best. specjaliste i poleciał fms +0 43średnie 4 orki. Biłem ze skillami więc mit o skillach nie działa ;d

A jak u was?

SNq6Ku7.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Pamiętam na plu, to był rok chyba 2011/2012 ulepszyłem śmiertelke u zwykłego kowala od +6 do +9 tak dla beki, jest jeszcze gdzieś film na YT :D.

Jak znajdę to udostępnię.

Opublikowano

Moim największym fartem na Almanachu (stary dobry serwer na polskim metinie) było wydropienie Wachlarza Jesiennego Wiatru+0 z 12% do umiejętności, po czym spalenie go na +1 u Kowala.

Przeleciał mi spory zysk koło nosa heh

Opublikowano

­Pamiętam na plu, to był rok chyba 2011/2012 ulepszyłem śmiertelke u zwykłego kowala od +6 do +9 tak dla beki, jest jeszcze gdzieś film na YT :D.

Jak znajdę to udostępnię.

bardzo chętnie, uwielbiam te stare screeny/wideo z metina 2008-2011

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Moj najlepszy fart - kozik 40 śr, niepamieam serwera (global PL), serwer był w miare nowy, wiec stwierdzilem ze są najlepsze na serwerze ^^

Poniosła mnie fantazja i na +6 spaliłem (u zwyklego kowala, bo bodzi nie bylo, a jak juz byly to ceny kosmiczne)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

zdążenie przerzucić eq na inne konto zanim dostałem bana od GM-a ;) Bo mnie przyłapał z modem na pustyni i mi szepnął że mam bana bo bez tego było by po eq :):).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Czasy przed tym jak wprowadzono skrzynki ucznia/yang botami/aura wartość w tysiącach(k) itd. itp. Kupiłem w sklepiku śmiertelke+9 z KD  za 35k, gdzie na prawdę była warta z 35kk(koleś pomylił zera).

Opublikowano

Spalenie trzech fmsów na +1 u kowala pod rząd :v To jeśli chodzi o pecha xD

A jak fart to chyba wydropienie butów 800hp z wilka (ostatnio na pl grałem gdzieś 2k9 :p).

tenor.gif

Opublikowano

bardzo chętnie, uwielbiam te stare screeny/wideo z metina 2008-2011

ale wieększość,w tym ja juz nie posiada starych dyskow.Poza tym komp był wiele razy formatowany jak to stary komp wiadomo.

zdążenie przerzucić eq na inne konto zanim dostałem bana od GM-a ;) Bo mnie przyłapał z modem na pustyni i mi szepnął że mam bana bo bez tego było by po eq :):).

gdyby mi sie  tak udało to bym miał eq z wielu postaci :D     moim fartem było,ze  zrobiłem w 2008 roku stalke dla woja na +9 i sprzedałem za 1kkk :D  był zarobek :) szkoda czasow.Gdyby cofnąc się w czasie i do tamtych ludzi.Gra miałą by sens miałem wtedy tylu znajomych.Co wszedlem od razu coś robiliś i zaproszenia do gry z nimi.To jzu nei ten PL wiec nie warto wydawac kasy jeśli chodzi o allegro :) przeminelo juz to :)

/niereg. sygna

Opublikowano

Buty na 29lv +2k hp na plu w 2k9-2k10 podczas dropu.

Albo spalony fms +8 jeszcze na twierdzy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dropnięcię trzech aur pod rząd z 3 metków ;),zrobienie ostatnio bojowej tarczy na +9 u kovala od +6 do +9 :P.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Sprzedałem smocza zbroje +9 kd +4 u handlarki (należała do kolegi) załamany idąc po m1 znalazłem na ziemi fms+9.Odkupilem koledze zbroje, mniej więcej 2010 rok :-D

Opublikowano

Stalka na 9 u gildii na kirianie jeszcze chyba jak dobrze pamiętam. 

Jaki nick na Kirianie s14 ? może pamiętam :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...