Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vanadis [Dedyk] [Easy]

Majtol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze zrozumiałem. A teraz prosta i czytelna odpowiedź, laucher nie zostanie naprawiony, bo jest z nim wszystko w porządku ~wiadomość od admina :)

Pozdrawiam!

Czyli to:

de0b1549532a8.jpg

sobie wymyśliłem. Dobrze wiedzieć.

Z Panem już nie dyskutuję, bo z koniem kopać się nie mam zamiaru. Jesli admin stwierdził, że nie ma tu nic, to niech popyta swoich kolegów po fachu, co ma zrobić, żeby nawet tak nadwrażliwe antywirusy nie szalały.

Podkreślam jeszcze raz Panie Jarexs, na większości serwerów nie mam z tym problemu, więc mój antywirus nie wychwytuje wirusów, które nie istnieją!

I proszę przeczytaj najpierw 10x to co piszę, bo zaraz znowu napiszesz, że tutaj nie ma żadnego wirusa. Ukryty(nieświadomie, bądź świadomie) w Vanadis.exe, plik automatycznie usunięty, koniec, kropka! Nawet nie próbuj tego podważać, bo nie ma po prostu czego. Kup porządny antywirus, to Tobie też wykryje.

Poważnie, na Twoje następne posty nie odpowiadam, bo argumenty takie jak Twoje, brzmią jak u dzieciaka w przedszkolu- "nie masz wirusa, bo ja nie mam", tragedia kolego, tra-ge-dia.

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli to:

de0b1549532a8.jpg

sobie wymyśliłem. Dobrze wiedzieć.

Z Panem już nie dyskutuję, bo z koniem kopać się nie mam zamiaru. Jesli admin stwierdził, że nie ma tu nic, to niech popyta swoich kolegów po fachu, co ma zrobić, żeby nawet tak nadwrażliwe antywirusy nie szalały.

Podkreślam jeszcze raz Panie Jarexs, na większości serwerów nie mam z tym problemu, więc mój antywirus nie wychwytuje wirusów, które nie istnieją!

I proszę przeczytaj najpierw 10x to co piszę, bo zaraz znowu napiszesz, że tutaj nie ma żadnego wirusa. Ukryty(nieświadomie, bądź świadomie) w Vanadis.exe, plik automatycznie usunięty, koniec, kropka! Nawet nie próbuj tego podważać, bo nie ma po prostu czego. Kup porządny antywirus, to Tobie też wykryje.

Poważnie, na Twoje następne posty nie odpowiadam, bo argumenty takie jak Twoje, brzmią jak u dzieciaka w przedszkolu- "nie masz wirusa, bo ja nie mam", tragedia kolego, tra-ge-dia.

Mi też na niektórych serwerach wykrywa wirusy :) A mój w wersji bezpłatnej jest 10 razy lepszy od Twojego. Ty mnie nie pouczaj, bo Twoje gierki już znam, więc się po dobroci zamknij i jak Ci pisałem idź na TS/FanPage/Forum, a nie tu spamisz, bo tu Ci nikt nie pomoże ,,naprawić" twojego Antywirusa :) I młody weź odpuść, bo mnie rozbawiasz.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Mi też na niektórych serwerach wykrywa wirusy :) A mój w wersji bezpłatnej jest 10 razy lepszy od Twoje. Ty mnie nie pouczaj, bo Twoje gierki już znam, więc się po dobroci zamknij i jak Ci pisałem idź na TS/FanPage/Forum, a nie tu spamisz, bo tu Ci nikt nie pomoże ,,naprawić" twojego Antywirusa :) I młody weź odpuść, bo mnie rozbawiasz.

"To nie hejt, jak poprawicie, to wbijam ;P"

Te słowa zawarłem w pierwszym poście. Jak zrozumiesz to co zacytowałem, to daj znać(dotyczy to tych "gierek" o których piszesz).

Jeśli prowadzisz ze mną tę bezsensowną dyskusję po to, żeby zabłysnąć, to lepiej będzie, jak się brokatem posypiesz.

Gdyby nie twoja elokwencja i rady dotyczące antywirusa, którego pierwszy raz na oczy widzisz(a przynajmniej nie wiesz jak działa, bo nigdy go nie miałeś na komputerze, opierasz się tylko na tym co wyczytałeś), to nie byłoby nawet mojego drugiego posta. I nie dam się złapać na te twoje marniutkie prowokacje, więc zamknij już ten ryj i wypierd*laj do tej swojej cebulowej krainy.

ps. administrator odpowiedział mi, że zajmie się wirusem w launcherze. Coś jeszcze na temat wirusa, który "nie istnieje"? (Pytanie retoryczne!)

ps2. chyba masz jakiś kompleks wieku, zapewniam cię, że swoje lata już mam.

Kończę dyskusję już chyba po raz trzeci, a ty nie wrzucaj następnych prowokujących postów, bo to ty zamieniasz ten temat w spam. Ja napisałem z problemem na temat serwera, a ty tylko dlatego, że kiedyś mieliśmy spinę. Naprawdę mi ciebie szkoda "stary" :)

Opublikowano

Mam Kilka pytań.

1. Czy itemy z item-shopu są w jakikolwiek sposób do zdobycia przez gracza bez wydawania złotówek? ( nie mówię tu o kupnie od graczy.)
2. Maksymalne średnie obrażeń?
3. Ciężko z ulepszaczami? bardziej chodzi o bossy/metiny na mapach czy dungeony?
4. Ile aktualnie jest Online?

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Mam Kilka pytań.

1. Czy itemy z item-shopu są w jakikolwiek sposób do zdobycia przez gracza bez wydawania złotówek? ( nie mówię tu o kupnie od graczy.)

2. Maksymalne średnie obrażeń?

3. Ciężko z ulepszaczami? bardziej chodzi o bossy/metiny na mapach czy dungeony?

4. Ile aktualnie jest Online?

Siemka, spróbuje odpowiedzieć na Twoje pytania, a więc:

1. Niestety wszystkie nie, bo wiadomo, nie miał by IS sensu, ale szczególne przedmioty oraz czasami eventowe (np. z okazji wielkanocy) można zdobyć na konkursach typu OX/Szukanie GM

2.okolice 61 (standard) 

3.W tym momencie nie jest ciężko, bynajmniej na początku, bo już większość graczy eq zrobiła i teraz robi te co dochodzą wraz z update

4.Online jest w okolicach 400/500 graczy.

Miłej gry :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

c8r2ar.jpg

"bardzo dużo 200 osób :D"

Dałeś screena M1 w godzinie 21;41, gdzie Update był o godzinie 19;00, a do zrobienia jest eq do exp bron zbroja i pvp bron zbroja do tego misja z zylami i rybami z specjalnymi mapami naprawdę logiczne myślenie ;)

Opublikowano

Nie jest ich duzo, ale serwer jest konkretny i administracja sie stara

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

No majtol ładnie żeś odjebał serwerek :D Po wejściu na forum Twojego serwera aż przypomniał się serwer, na którym niegdyś razem pracowaliśmy na forum   :s

Serwer gorąco polecam i zapraszam! :)

Opublikowano

Ile ludzi online i czemu tak mało ?

Czemu ma być mało ? cały czas nad nim pracuję i mam kilka pomysłów co do reklamy.

Opublikowano

Czemu ma być mało ? cały czas nad nim pracuję i mam kilka pomysłów co do reklamy.

To ile gra tutaj graczy, 100, 200, 500 ? Bo czytam posty i opinie są różne...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

To ile gra tutaj graczy, 100, 200, 500 ? Bo czytam posty i opinie są różne...

Ponad 300 przeszło

Każdy teraz lata po żyły i ryby w tym robi eq nowe.

Opublikowano

Szkoda, że na serwerze gra tak mało osób.

Wystartował 5 grudnia i do dzisiaj ledwo 10 stron w temacie. Sam serwer wydaję się ok, stabilny i póki co na niskim poziomie fajnie się gre, ale czemu tak mało osób...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Wystartował 5 grudnia i do dzisiaj ledwo 10 stron w temacie. Sam serwer wydaję się ok, stabilny i póki co na niskim poziomie fajnie się gre, ale czemu tak mało osób...

Wiesz dlaczego kolego??? bo ludzie sa poyebani za przeproszeniem i ida tam gdzie trzeba ladawac kase i spedzac tydzien wbijajac lv na nastepna mape i bez is ani rusz..... bezsens... moim zdaniem serwer w ciaglej modernizacji i stabilny to najwazniejsze a co do przyejmnosci czerpanej z gry nie wspomne... bardzo milo sie gra :))) i tez dla "weteranow" metina trzeba polatac podropic posiedziec zeby cos osiagnac ;) jak zapraszalem tydzien.dwa .trzy temu tak zapraszam i teraz goraco : :)))!!!! 

P.s Zapraszam goraco Pokurwiony 

Opublikowano

a09bfx.gif

Z okazji minięcia miesiąca od otwarcia serwera postanowiliśmy zorganizować mały konkurs!

Do wygrania:

1 MIEJSCE – 300 SM

2 MIEJSCE – 200 SM

3 MIEJSCE – 100 SM

4 MIEJSCE – 50 SM

5 MIEJSCE – 50 SM

Wszystkie informacje na temat konkursu znajdziecie na naszym FanPage:

https://www.facebook.com/vanadispl/

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Reklamy właśnie umawiam, robię aktualizację, naprawiam co tylko mogę, odpisuje każdemu na PW (forum)a to najważniejsze + rekrutujemy ludzi do reklamy, jak czytałeś temat z aktualizacją to wiesz, a jak nie to zapraszam tutaj lub do przeczytania najlepszej odpowiedzi (chodzi o promotorów).

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie na wydarzenie serwerowe (Konkurs OX),

które odbędzie się dzisiaj o godzinie 20:30!

OXjpg_snxqxrw.png

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

server fajny widze tylko powiedzcie ile graczy online :)

Graczy online jest około 400

Przypominam, że do 24:00 można wziąć udział w konkursie na FanPage, w którym można wygrać SM!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Pobieram :D Mam nadzieję że będzie dość sporo osób grało ;p bo prezka fajnie wygląda a na opinie to nawet nie paczę bo zawsze ludzie narzekają ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...