Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vanadis [Dedyk] [Easy]

Majtol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rzygam już tym czerwonym interface'em gry.

Serwer mnie nie urzekł. Jedyne co mi się podoba, to te świąteczne bronie.

Mamy w planie nowy stworzyć specjalny pod serwer :)

Opublikowano

Kartka Świąteczna do życzeń:

3MsQl68.jpg

W tych szczególnych dniach, a przede wszystkim rodzinnych dniach chcemy życzyć wszystkim graczom, użytkownikom forum, czy też gości odwiedzających nasze forum serwerowe spokojnych, radosnych i ciepłych świąt z najbliższymi, a żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia.

~Życzy Team Vanadis

Opublikowano

600+ i teraz ciągle przybywa ;D

300  nawet nie ma ;) - wejdzcie i sami się przekojancie, m1 jak i wszystkie mapy świecą pustkami ;)

Administracja dziecinna, wystarczy wejść na forum i poczytać co wypisują.

Nie ma mowy o uczciwości, wszystko ustawiane po znajomości (nie mówie tutaj o rozdawianiu eq), wiadomo - znajomi zawsze będą na pierwszym miejscu - nad resztą.

Opublikowano

Łatwo zrobić eq? - Proszę cię ;)

Mam 160lvl i do tej pory latam w eq z łez. Serwer nie ma stałego dropu z bossów, czasem ubijesz bossa i dropnie ci 1 przedmiot....

Co do serwera, nie polecam ze względu na strasznie dziecinną administracje, wejdzcie na forum i spójrzcie jak się zachowują. - Tragizm.

300  nawet nie ma ;) - wejdzcie i sami się przekojancie, m1 jak i wszystkie mapy świecą pustkami ;)

Administracja dziecinna, wystarczy wejść na forum i poczytać co wypisują.

Nie ma mowy o uczciwości, wszystko ustawiane po znajomości (nie mówie tutaj o rozdawianiu eq), wiadomo - znajomi zawsze będą na pierwszym miejscu - nad resztą.

Znowu zaczynasz? Nie próbuj znowu gadać głupot i robić antyreklamy serwera, bo już to samo pisałaś 16 grudnia jak widać wyżej, więc chociaż mogłeś/aś się bardziej postarać :) Więc daj sobie spokój.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

g7k4V4v.png

Dnia 28.12 został dodane i zmienione:

Tak jak już pisałem i większość ludzi wiedziało bo mówiłem, że chcę odświeżyć system z rybactwem i górnictwem to zostało zrobione.

Został dodany quest, który wykorzystuje obydwie rzeczy na raz musimy dostarczyć Kapitanowi ukradzione przedmioty:

10x Karaś

15x Duży Karaś

250x Rudy Miedzi

500x Rudy Srebra

750x Rudy Złota

Oczywiście nagroda warta zachodu :)

Wraz z aktualizacją tych systemów już 29.12 zostanie przeprowadzony nowy event.

Podczas update dodaliśmy także 3 nowe mapy, które dostępne są w Pierścieniu Teleportacji- Button:

KOPALNIA

gjtY1ku.png

OAZA SPOKOJU

gzkxSHI.png

OAZA SPOKOJU II

1R3k7Hp.png

Nowa niszczarka przedmiotów:

waKxiHE.png

Inne

*Zbroja Expa +10 została poprawiono poziomowo jak powinna na 190,

*Dodano już możliwość kupna pierścionka zaręczynowego,

*Dodano możliwość kupna przedmiotów do tworzenia obszarów gildii u Handlarki Różności

*Poprawiono kilka błędów w interfejsie,

*Zmieniono muzyczkę z świątecznej na sylwestrową wraz z nowym logowaniem,

* Inne mniejsze sprawy.

Opublikowano

Jest tak wielki wylew tych serwerów, że nie idzie tego na prawdę ogarnąć. Dość widzę dobry serwerek, reklama też, powodzenia ;)

P.S

Dużo ludzi gra?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jest tak wielki wylew tych serwerów, że nie idzie tego na prawdę ogarnąć. Dość widzę dobry serwerek, reklama też, powodzenia ;)

P.S

Dużo ludzi gra?

Liczba graczy utrzymuje się w okolicach 500

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Liczba graczy utrzymuje się w okolicach 500

Czyli ok 500 osób nie używa antywirusa. Trojan wykryty, jak mój antywirus nie puszcza go nawet w trybie gier, to powodzenia życzę dla osób, które tam grają :)

ps. nie pisz mi, że tak odczytuje cracka, bo mnie nawet przez patchera antywirus nie puści, więc ewidentnie jest coś "wszyte" :)

To nie hejt, jak poprawicie, to wbijam ;P

Opublikowano

Czyli ok 500 osób nie używa antywirusa. Trojan wykryty, jak mój antywirus nie puszcza go nawet w trybie gier, to powodzenia życzę dla osób, które tam grają :)

ps. nie pisz mi, że tak odczytuje cracka, bo mnie nawet przez patchera antywirus nie puści, więc ewidentnie jest coś "wszyte" :)

To nie hejt, jak poprawicie, to wbijam ;P

Trojan? Jakiego ty masz antywirusa, że Ci takie głupoty wyczytuje ... Moge ci nawet pokazać skan, bo mój normalny antywirek nic nie pokazuje.

PS. Jeżeli masz Avasta lub McAfee to nawet nie pisz i nie pogrążaj się :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Trojan? Jakiego ty masz antywirusa, że Ci takie głupoty wyczytuje ... Moge ci nawet pokazać skan, bo mój normalny antywirek nic nie pokazuje.

PS. Jeżeli masz Avasta lub McAfee to nawet nie pisz i nie pogrążaj się :)

Co ty mi próbujesz wmówić. Grałem już na kilku serwerach i nic nie wykrywało, tu mi wyrzuca trojana. Symantec Endpoint Protection, to chyba nie twój avast czy mcafee, co?

I wypraszam sobie taka dziecinna ironie, bo nie napisalem pierwszego posta złośliwie. Nie znam się na tym, ale pliki takie chyba można jakoś zabezpieczyć, żeby antywirus nie brał tego za wirusa, skoro na innych nic nie wykrywa, a tu launchera traktuje jako trojana. Przez patchera też mi blokuje aplikacje, program mam oryginalny.

Opublikowano

Co ty mi próbujesz wmówić. Grałem już na kilku serwerach i nic nie wykrywało, tu mi wyrzuca trojana. Symantec Endpoint Protection, to chyba nie twój avast czy mcafee, co?

I wypraszam sobie taka dziecinna ironie, bo nie napisalem pierwszego posta złośliwie. Nie znam się na tym, ale pliki takie chyba można jakoś zabezpieczyć, żeby antywirus nie brał tego za wirusa, skoro na innych nic nie wykrywa, a tu launchera traktuje jako trojana. Przez patchera też mi blokuje aplikacje, program mam oryginalny.

Ja cię proszę, przestań pisać, w lipcu już raz próbowałeś gadać głupoty o jednym serwerze i się tam pospinaliśmy, więc tutaj już z tobą pisać nie będę. Jak ty masz problem to nie graj, ale innym daj grać, bo serwer wart uwagi.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ja cię proszę, przestań pisać, w lipcu już raz próbowałeś gadać głupoty o jednym serwerze i się tam pospinaliśmy, więc tutaj już z tobą pisać nie będę. Jak ty masz problem to nie graj, ale innym daj grać, bo serwer wart uwagi.

Przecież ja nie piszę, że nie polecam. Chętnie pogram jeśli tylko naprawią launchera, który ma trojana. Mój pierwszy post został skierowany do administracji, więc de facto wtrącasz się, bo do tematu nic nie wniosłeś. Nie pamiętam Cie i kłótni z Tobą, ale widać po charakterze, że  z Tobą się nie da inaczej. Ty nawet lepiej wiesz, jakiego mam antywirusa. Przykro mi, że sam instalujesz jakieś crackowane gówno i myślisz, że inni też to robią, ale dla mnie bezpieczeństwo jest ważniejsze i stać mnie jeszcze, żeby wydać trochę forsy na dobre zabezpieczenia.

Wyraziłem swoją opinię, a na ch*ja się wypowiadasz, to ja nie wiem, bo jedyną radę jaką mógłby udzielić ktoś Twojego pokroju, to "wyłącz antywirusa".

Opublikowano

logo.png

J38axEr.png

UPDATE

W tym update chcemy nie tylko pokazać zmiany jakie nadejdą, a także opisać ważnie szczegółową sprawę, ale wszystko po kolei.

Dziś mija miesiąc od startu serwera i mam nadzieje, że takich tematów będę mógł tworzyć dla was więcej, a więc zapraszam do oglądania i UWAŻNEGO czytania.

vPhJ2D5.png

Wraz z nadejściem update dodając nowy poziom

lm52v9.jpg

czas odświeżyć nasze bronie/zbroje, a więc prezentują się one tak:

MtNo30I.png

6o7Q5tb.pngLDHz2A5.png

r7w8M3i.pngSsKpkJu.png

i5H6ApZ.png

AxHKX27.png

izJE10r.png

FWREx2E.png

gcqVj4F.png

P5FG7I6.png

nJAYAew.png

6nB583a.png

Zbroja z wyglądu pozostaje tak samo jak Zbroja Exp+10 jedynie zostaje dodane nowe ulepszenie na +11

vku3Cy2.png

Dodaliśmy także nowe bronie do expa na 190 poziom, które przydadzą wam się za chwilkę na nowy dungeon, który zostanie dodany do kilku dni.

bMbVEld.png

2xBeCT9.png

3CY3gnf.png

vNXG3st.png

3iK5bFv.png

HxSId3j.png

Czas także dodać jakąś nową mapę do expienia, a więc prezentujemy wam Zielone Wzgórza.

rIo5sxC.pngL0wigu9.pngbZGTdvw.png

IYUrvIJ.png

O5OoWSM.png

IYUrvIJ.png

sej5ftN.png

IYUrvIJ.png

RKXclAJ.png

IYUrvIJ.png

Drop z bossa jest podobny jak do metina kryształu, lecz zwiększony.

YCqxdXe.png

IYUrvIJ.png

6njlcdR.png

IYUrvIJ.png

Nie zabraknie także nowego ulepszacza Pazur Nemere zmD488j.png, którego zdobędziecie z Śnieżnego Dungeonu oraz z Bossa na nowej mapie.

Ipo4VbT.png

Została dodana także misja, która kontynuuje dalsze zbieranie przedmiotów Kapitanowi, lecz teraz do zdobycia mamy:

20 x Ryba Mandaryna

15x Duży Karaś

250x Ruda Jadeitu

500 x Ruda Ebonitu

750 x Kawalek Perel

Nagroda:

Odkryjecie sami.

WLEkeqD.png

Do zdobycia w grze za Vanadiski oraz w ItemShopie.

JbtV2qt.pngxbULnoe.png

Vclfqbt.pnggjPduTI.png

RzHKhjx.png

Tak dobrze myślisz !

Wraz z nadejściem aktualizacji zostaną uruchomione zapisy na Turniej PvP, a niżej arena na której będziecie walczyć na Turnieju.

EFB2quw.pngQQ4s4Rb.png2BYaRQH.png

1Fl4pDN.png

* Zostały poprawione opisy kostiumów,

* Poprawiono kilka błędów z bonusami,

* Naprawiony został ABS na sztylety teraz powinno wszystko działać tak jak należy,

* Została zmieniona textura Kostiumu Gracza Vanadis według głosowania,

* Przywrócono textury miast do normalnych,

* Dodana została wędka +20 zamiast +1,

* Dodana została nowa teleportacja w pierścieniu teleportacji- panel,

* Została dodana klimatyczna muzyka do clienta

i wiele więcej rzeczy, których nie pamiętam.

IYUrvIJ.png

PROMOTORZY

IYUrvIJ.png

Wstęp:

Grupa promotorów została utworzona w celu zebraniu osób skłonnych reklamować server Vanadis, dzięki którym możemy wybić się dalej i zgromadzić większą ilość graczy.

Ciągle pracujemy, poprawiamy i udoskonalamy serwer w miarę możliwości pod potrzeby Wasze, staramy się każdemu pomóc, a żeby gra była przyjemna dlatego mamy nadzieje, że pomożecie nam rozwijać nasz serwer.

Jak to będzie wyglądać ?

Osoba, która chce zostać Promotorem Vanadis musi napisać podanie w dziale rekrutacji według wzoru:

Nick w grze:
Dyspozycyjność:
Kontakt:
Dlaczego chcę pomóc rozwijać serwer:

i czekać na przyjęcie (do 2dni rozpatrzenie).

Wynagrodzenie:

Oczywiście aby zwiększyć chęci pracy promotorów ustaliłem awanse oraz płace:

Rekrut Promotor- osoba, która dopiero doszła na stanowisko promotora od tego czasu do tygodnia jest pod stałą kontrolą.

Osoba na tym stanowisku otrzymuje:

Kupon_SM.png w ilości odpowiedniej od pracy danej osoby,

Rangę Promotor Vanadis na forum z paroma przywilejami,

Ikonkę w profilu:

YE041st.png

Promotor- osoba, która przeszła pomyślnie okres testowy.

Kupon_SM.png w ilości odpowiedniej od pracy danej osoby- więcej niż na okresie testowym,

Ranga Promotora Vanadis na forum,

Strój Białego Bojownika,

Ikonkę w profilu:

JeUjMQU.png

Starszy Promotor- osoba, która przyczyniła się do większej reklamy i rozwoju serwera.

Kupon_SM.png w ilości odpowiedniej od pracy danej osoby- więcej niż na promotorze

Ranga Starszy Promotor Vanadis na forum,

Strój Białego Bojownika,

Ikonki w profilu:

BrUWXIA.png

+

WfSfGyL.png

Lider Promotor- osoba, która koryguje pracę promotorów i sama przyczynia się do reklamy.

Kupon_SM.png w ilości odpowiedniej od pracy danej osoby- więcej niż na starszym promotorze,

Rangę Lider Promotorów na forum,

Strój Białego Bojownika,

Ikonka w profilu:

5lHI3Yy.png

Do tego cały zespół promotorów posiada własny dział, który zapewne zauważą, a tam szybki kontakt z administracją + wszelakie tematy pomocne w reklamie.

8RFdxue.png

Opublikowano

Przecież ja nie piszę, że nie polecam. Chętnie pogram jeśli tylko naprawią launchera, który ma trojana. Mój pierwszy post został skierowany do administracji, więc de facto wtrącasz się, bo do tematu nic nie wniosłeś. Nie pamiętam Cie i kłótni z Tobą, ale widać po charakterze, że  z Tobą się nie da inaczej. Ty nawet lepiej wiesz, jakiego mam antywirusa. Przykro mi, że sam instalujesz jakieś crackowane gówno i myślisz, że inni też to robią, ale dla mnie bezpieczeństwo jest ważniejsze i stać mnie jeszcze, żeby wydać trochę forsy na dobre zabezpieczenia.

Wyraziłem swoją opinię, a na ch*ja się wypowiadasz, to ja nie wiem, bo jedyną radę jaką mógłby udzielić ktoś Twojego pokroju, to "wyłącz antywirusa".

To napisz na fanpage, tam Ci szybciej pomoga i odpowiedzą :) A co lauchera to ty masz trojana, a nie laucher! I tak masz racje, wiem lepiej :D Ja mam darmowe antywirka, ale skutecznego, a ty masz firmówkę, która nie jest przeznaczona dla pojedyńczych komputerów i jest trochę nadwrażliwy :)

PS. Napisałeś do administracji i dostałeś odpowiedź, nie ma wirusów!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

To napisz na fanpage, tam Ci szybciej pomoga i odpowiedzą :) A co lauchera to ty masz trojana, a nie laucher! I tak masz racje, wiem lepiej :D Ja mam darmowe antywirka, ale skutecznego, a ty masz firmówkę, która nie jest przeznaczona dla pojedyńczych komputerów i jest trochę nadwrażliwy :)

PS. Napisałeś do administracji i dostałeś odpowiedź, nie ma wirusów!

Dalej nie czytałem :)

A tak na serio. Powiedz mi, jak Twój może być lepszy, skoro mój coś wykrył, a Twój nie? Wiem, może jest nadwrażliwy, ale nie uważam, żeby to była zła cecha programu. Nie na wszystkich serwerach wykrywa w launcherze trojana, tutaj wykrył, dlatego napisałem. Tak ciężko Ci to zrozumieć?

Opublikowano

Dalej nie czytałem :)

A tak na serio. Powiedz mi, jak Twój może być lepszy, skoro mój coś wykrył, a Twój nie? Wiem, może jest nadwrażliwy, ale nie uważam, żeby to była zła cecha programu. Nie na wszystkich serwerach wykrywa w launcherze trojana, tutaj wykrył, dlatego napisałem. Tak ciężko Ci to zrozumieć?

Dobrze zrozumiałem. A teraz prosta i czytelna odpowiedź, laucher nie zostanie naprawiony, bo jest z nim wszystko w porządku ~wiadomość od admina :) 

Pozdrawiam!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...