Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastolatki chwalą się upojnymi chwilami z murzynami

KrzywyJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto jest za tym zeby takie k***y slac za mlodu do obozow pracy, zeby dla normalnych ludzi szyly ubrania albo cos, bron boze nie rozmnazaly sie?

tak k***a, wszystkich wysyłajcie do obozów pracy, izolatek i najlepiej zabijcie. Gdyby na świecie nie było idiotów to nie byłoby na kim łatwo zbijać hajsu ;].

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to obejrzałam, to padała. xD
Ale to jest 21 wiek, jak to Wardęga skomentował ? To jest 21 Wiek, wszystko młodzież zrobi dla fejmu, myślały, że go zdobędą...a musiały usunąć aż konta na fb :v.

Opublikowano

Jak to obejrzałam, to padała. xD

Ale to jest 21 wiek, jak to Wardęga skomentował ? To jest 21 Wiek, wszystko młodzież zrobi dla fejmu, myślały, że go zdobędą...a musiały usunąć aż konta na fb :v.

Strata konta na fb to żadna strata. Ja do tych dziewczyn nic nie mam. Gdyby to chłopaki zrobili po koncercie, "ja jebałem tamtego, tamtego, ten mi ciągnął" to by mieli wieczne propsy, jakie to ruchacze.

Dziewczyny wyzwolone. Chciałbym je poznać osobiście.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Strata konta na fb to żadna strata. Ja do tych dziewczyn nic nie mam. Gdyby to chłopaki zrobili po koncercie, "ja jebałem tamtego, tamtego, ten mi ciągnął" to by mieli wieczne propsy, jakie to ruchacze.

Dziewczyny wyzwolone. Chciałbym je poznać osobiście.

Jakby jakiś chłopak powiedzmy zaliczył Ariane czy kogokolwiek sławnego i by się tym pochwalili w necie to uwierz mi, że też by ich zlinczowali.

A te dziewczyny to albo fejk który każdy łyknął albo nie mają wstydu, bo takich dziewczyn jak one jest od c***a na świecie tylko nie każda się tym chwali w necie  :v

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jakby jakiś chłopak powiedzmy zaliczył Ariane czy kogokolwiek sławnego i by się tym pochwalili w necie to uwierz mi, że też by ich zlinczowali.

A te dziewczyny to albo fejk który każdy łyknął albo nie mają wstydu, bo takich dziewczyn jak one jest od c***a na świecie tylko nie każda się tym chwali w necie  :v

Jakby wstawił wideo z Arianą, to nie byłoby linczu :v Ją by cisneli, że k***a, a on dożywotni props.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Tylko ja widzę problem ze chwaleniu się z bycia wyjebanym przez czarnucha? xD Najmniej inteligentną rasę, która przez tysiące lat ewolucji doszli do chatek z gówna, a hiv uważają za chorobę przywiezioną z europy.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Tylko ja widzę problem ze chwaleniu się z bycia wyjebanym przez czarnucha? xD Najmniej inteligentną rasę, która przez tysiące lat ewolucji doszli do chatek z gówna, a hiv uważają za chorobę przywiezioną z europy.

Widzę, że godnie reprezentujesz swoją wyższość rasową :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

12390828_789584551175151_506341623702929

Poszukuję jeszcze apki, dzięki której będę mógł robić screeny/zapisywać filmiki innych na snapie, pomoże ktoś? xD

Opublikowano

12390828_789584551175151_506341623702929

Poszukuję jeszcze apki, dzięki której będę mógł robić screeny/zapisywać filmiki innych na snapie, pomoże ktoś? xD

Ma ona w ogóle jakieś dobre zdjęcia(pod fap)?

Bo ludzie hejtują, ja natomiast widzę potencjał.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Kto wybrzydza, ten nie rucha.

Wg mnie obie są dobre. Ta gruba, typowa sucz. 

Jakby tak generalnie nic nie wyszło, zobaczyłbyś na imprezie, to pewno byś powiedział, że "spoko dupa".

Rozumiem, że nikt nie będzie popierać takich dziewczyn, biorąc pod uwagę, że są jebanymi idiotkami.

Nie ma znaczenia czy dla "fejmu", rozgłosu, czegokolwiek. Debilizm to debilizm, nie ma mniejszego, większego.

Niemniej jednak podtrzymuję, że chuda to dobry materiał na żonę.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Jest w necie zdj jak komus gale robi ta cala Marta a ten koles jej daje 100zl. Nie wkleje tu tego bo bd warn lub ban ale poszukajcie sb

79160594027661829163.png

Opublikowano

Za 5 minut sławy ludzie zrobią wszystko.

Współczuje rodzinom tych dziewczyn, którzy muszą się teraz wstydzić, że mają córki ...

Opublikowano

Za 5 minut sławy ludzie zrobią wszystko.

Współczuje rodzinom tych dziewczyn, którzy muszą się teraz wstydzić, że mają córki ...

Właśnie to się wydawało, że będzie 5 minut sławy (tydzień), a jednak ludzie dalej o nich gadają. Czyli swój cel osiągają ;)

Kto wybrzydza, ten nie rucha.

Wg mnie obie są dobre. Ta gruba, typowa sucz. 

Jakby tak generalnie nic nie wyszło, zobaczyłbyś na imprezie, to pewno byś powiedział, że "spoko dupa".

Rozumiem, że nikt nie będzie popierać takich dziewczyn, biorąc pod uwagę, że są jebanymi idiotkami.

Nie ma znaczenia czy dla "fejmu", rozgłosu, czegokolwiek. Debilizm to debilizm, nie ma mniejszego, większego.

Niemniej jednak podtrzymuję, że chuda to dobry materiał na żonę.

Nie wiem jakich lasek ty szukasz ani co po pijaku robisz, ale skoro dla ciebie to są "dobre dupy" to powodzonka i gratuluje nisko samooceny skoro byś je "ruchał"

@Minsafo_

Piszą na forach, że pousuwały :D

banner.jpg

Opublikowano

Dlaczego po pijaku? Taki jakiś nowy standard młodzieży, że wszystko po pijaku?

Napisałem stanowczo i trzeźwo. Każdy zasługuje na drugą szansę, zwłaszcza ta z dobrą dupą.

No dupy nie ma złej, ale czemu chcesz jej dawać szanse skoro one tego nie chcą? One właśnie chcą być traktowane jak dziwki. Na tym to wszystko polega, ten ich cały wielki plan, one chcą być kojarzone z dawaniem dupy :)

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...