Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastolatki chwalą się upojnymi chwilami z murzynami

KrzywyJP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak ci murzyni byli najebani to sie nie dziwie że takie paszczury jebali  :sex:  :sex:

Opublikowano

Bieda umysłowa, myślę, że chodziło im właśnie o to, żeby wszyscy o nich mówili, mimo, że każdy uważa, je za szmaty, to i tak się udało.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Zwykły fejk, pewnie  fejmu sobie chciały nabić, zresztą takie zachowanie to szczyt idiotyzmu, powinny dostać batem po stopach to rozum od razu trafił by do głowy.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Kto jest za tym zeby takie k***y slac za mlodu do obozow pracy, zeby dla normalnych ludzi szyly ubrania albo cos, bron boze nie rozmnazaly sie?

sygna.png

Opublikowano

Jak dla mnie to spoko, że laski są szczere.

Na pewno 99% dziewczyn by skorzystało z okazji przespania się z jakimś sławnym facetem, a jeżeli można kogoś zmieszać z błotem to są pierwsze.

Mogę się założyć, że jeżeli jakiś facet zaliczyłby taką np. Ariane Grande po koncernie i nagrał film chwaląc się tym to pewnie każdy komentarz byłby w tym stylu:

"O stary gratulacje!"

"Jak to jest zaliczyć gwiazde"

"Propsy"

itp. itd.

­

Opublikowano

Jak dla mnie to spoko, że laski są szczere.

Na pewno 99% dziewczyn by skorzystało z okazji przespania się z jakimś sławnym facetem, a jeżeli można kogoś zmieszać z błotem to są pierwsze.

Mogę się założyć, że jeżeli jakiś facet zaliczyłby taką np. Ariane Grande po koncernie i nagrał film chwaląc się tym to pewnie każdy komentarz byłby w tym stylu:

"O stary gratulacje!"

"Jak to jest zaliczyć gwiazde"

"Propsy"

itp. itd.

Indianie mieli takie fajne przyslowie. Nie kazdy chce miec zamek, ktory otwiera kazdy klucz, ale kazdy chcialby miec klucz, ktory otwiera kazdy zamek.

Tlumaczac. To juz jest zapisane w naszych genach i w naszej naturze. To samiec powinien zbierac trofea i byc z tego dumny, nie samica.

sygna.png

Opublikowano

Indianie mieli takie fajne przyslowie. Nie kazdy chce miec zamek, ktory otwiera kazdy klucz, ale kazdy chcialby miec klucz, ktory otwiera kazdy zamek.

Tlumaczac. To juz jest zapisane w naszych genach i w naszej naturze. To samiec powinien zbierac trofea i byc z tego dumny, nie samica.

>Indianie

>Zamki

Co gurwa?! xD

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

>Indianie

>Zamki

Co gurwa?! xD

Ty je..y rasisto i ksenofobie. 

Takimi tematami jedynie te spierdoliny zdobywają popularność. 

Deus vult

Opublikowano

To najzwyklejszy w świecie fake. Mogłyby się bardziej postarać.

Fake? Jakbyś nie widział to wypłynęły filmy w roli głównej te 2 lachony. Na jednym filmie tej blondynce jakiś chłopak ssie sutka i mówi "mmm, łaciate". Cycki i twarz oczywiście widać. A takich filmów jest pełno.

Zwykłe szmaty true 100%.

Opublikowano

Zwykła patologia. Jestem z siebie dumna. K***a z czego że dałaś dupy i loda zrobiłaś murzynowi? Będziesz o tym swoim (biednym) dzieciom opowiadać a przy kominku na starość też? Internet nie zapomina i mają teraz przejebane przez swoją wypowiedź

Fake? Jakbyś nie widział to wypłynęły filmy w roli głównej te 2 lachony. Na jednym filmie tej blondynce jakiś chłopak ssie sutka i mówi "mmm, łaciate". Cycki i twarz oczywiście widać. A takich filmów jest pełno.

Zwykłe szmaty true 100%.

Daj link :P fap fap

Opublikowano

Zwykła patologia. Jestem z siebie dumna. K***a z czego że dałaś dupy i loda zrobiłaś murzynowi? Będziesz o tym swoim (biednym) dzieciom opowiadać a przy kominku na starość też? Internet nie zapomina i mają teraz przejebane przez swoją wypowiedź

Daj link :P fap fap

Na fanpejdżu "1000 raperów z którymi spałyśmy" masz pełno tego xD

Opublikowano

Pewnie fejk, a nawet jeśli to prawda to uważam że nie warto sobie czymś takim głowy zawracać.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

To przykre, jak ewolucja ludzka idzie na dno. Niby coraz lepsze czasy, a mimo to mi się wydaje, że jest kompletnie na odwrót. Szczególnie jeśli chodzi o takie zachowania...

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nie ma co takich "kobiet" jest pełno o których nawet nie jest głośno tą sprawę tylko nagłośnił internet. Nie mam nawet szacunku do takich osób bo dlaczego mam mieć skoro one same siebie nie szanują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...