Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP Board / IC Suite ~ Szybkie i dopracowane fora internetowe

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo serdecznie pozdrawiam właściciela tematu i jednocześnie polecam go jako Administratora i technika forum ipb. Duży zasób czasu, pomocny, dobra komunikatywność. Robi to co powinien. Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja również mogę polecić. Byłam na tylu forach prowadzonych przez niego, ze hoho. W sumie to żadnych "ale" nie mam.

xyz.

Opublikowano

Bardzo ale to bardzo polecam. Zaufana osoba.

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Style przerabiasz?

Przerabiam i staram się czasem poprawiać jak jest jakiś ładny, ale stary i nieaktualizowany styl.

Opublikowano

Polecam, czytając posty tutaj zdecydowałem, że Cię polece. Przeglądając fora także chętnie Cię za nie polecę. Powodzonka ! 

Opublikowano

Kiedy udostępnisz forum pokazowe?

Ostatnio miałem mniej czasu na forum pokazowe.

Poprawiłem pewien styl, myślę co jeszcze można by pokazać, tak żeby pasowało pod Metina.

Czekam jeszcze na kilka prac od grafika, rangi, plakietki nagród itp.

Aktualnie można popatrzeć na forum http://forum.revoria.eu/

Jest problem ze złożoną grafiką, ale to nie wina skinu, silnika czy czegokolwiek czym sam bym się mógł zająć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

reff

W sumie może już dziś udostępnię forum pokazowe :)

Czekam na to forum pokazowe.

Co do Pawła to go polecam. Szybki kontakt, chłopak zaangażowany, pracowity no i śmieszek  :lenny: 

Opublikowano

Czekam na to forum pokazowe.

Co do Pawła to go polecam. Szybki kontakt, chłopak zaangażowany, pracowity no i śmieszek  :lenny: 

Dziękuję :)

No to takie o pokazowe.

http://board.algade.pl/

Skin będę raczej zmieniał, ale ten też będzie dostępny, kilka drobnych poprawek i ładnie wygląda :D

Brakuje regulaminów działów itp.

Ale nie miałem dużo czasu na dopieszczanie tego.

Opublikowano

Znam Cie z wielu for, niestety wybierasz osoby na moderatora samych idiotow:)

Jeśli chodzi o forum Revoria.eu to nie ja wybierałem moderatorów. Przykro mi że tak uważasz.

Będę starał się dobierać lepsze zespoły moderacyjne.

Opublikowano

Jeśli chodzi o forum Revoria.eu to nie ja wybierałem moderatorów. Przykro mi że tak uważasz.

Nie słuchaj typka co ma 17 postów i spami w każdym dziale :D.

Fora masz perfekcyjnie wykonane i solidnie, a do moderatorów ja nie miałem zastrzeżeń.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Algade? Jak dla mnie jeden z najlepszych w dziedzinie IP.Board, nie ma kompletnie z niczym problemu, tworzy wszystko bardzo ładnie i stabilnie, wszystkie jego prace wygladaja stabilnie. Nic dodać nic ujać mimo że współpracuje z Nim nie długo. Polecam !!

Opublikowano

Dzięki xD

Polecam Pawła. Świetny kontakt, forum dopieszczone, bardzo dobre podejście do administrowania i wielki dystans do siebie. xp

Opublikowano

O bosze Paveu masz znajonych w necie, wstydź się!

Do piekła pójdziesz, ja Ci mówię.

Wieśniaki, Algida jest jedny z niewielu, którzy w takim stopniu znaliby się na forach IPB.

Co by go nie zapytać zawsze wie jak zaradzić.

Każdemu zdażają się pominięcia, ale robotami nie jesteśmy.

Opublikowano

Z forum serwera Avandia nie mam nic wspólnego.

Nic tam nie robiłem, nie pomagałem :v

@1361622928-U485574.pngBiznes Reygras Forum będzie on, jak je włączę, jak będę miał czas na zrobienie go do końca.

Opublikowano

Masz licke, czy lecisz bez/na wygasłej?

Ja oferuję usługi dotyczące postawienia forum, zapewnienia jego poprawnego działania etc.

A licencja leży w interesie klienta, jeśli ją zakupi to ją ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...