Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sares.pl

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem Indra, jeden z członków zespołu jako że konto serwerowe zostało zbanowane poproszono mnie o wrzucenie zapowiedzi na nowo z tego konta,

z tego też konta będę udzielał odpowiedzi na wszelkie pytania.

logopng_sxxerpr.png
1png_sxxepse.png
Strona główna:

www.sares.pl

Forum:

www.forum.sares.pl

TeamSpeak3:

ts3.sares.pl

Facebook:

https://www.facebook.com/saresmt2/?fref=ts

Strona oraz forum zostaną uruchomion razem z beta testami, które wystartują jutro czyli 02.12 o godzinie 16:30
2png_sxxepss.png
3png_sxxepap.png
31png_sxxepah.png
32png_sxxepar.png
33png_sxxewhe.png
41png_sxxepas.png
42png_sxxepaa.png
43png_sxxepqh.png
44png_sxxepqx.png
45png_sxxepqe.png
521png_sxxepqw.png
522png_sxxehph.png
531png_sxxehpr.png
532png_sxxehpx.png
54png_sxxehpw.png
55png_sxxehhp.png
61png_sxxehhr.png
62png_sxxehhx.png
63png_sxxehhn.png
64png_sxxehhw.png
65png_sxxehhs.png
721png_sxxehrp.png
722png_sxxehrh.png
731png_sxxehrr.png
732png_sxxehrx.png
74png_sxxehrn.png
75png_sxxehre.png
76png_sxxehrs.png
80png_sxxehra.png
81png_sxxehrq.png
82png_sxxehxr.png
83png_sxxehxx.png
84png_sxxehxn.png
91png_sxxehxe.png
92png_sxxehxq.png
101png_sxxeher.png
102png_sxxehea.png
11png_sxxehwh.png
111png_sxxehwr.png
12png_sxxehwe.png
13png_sxxehws.png
14png_sxxehwq.png
15png_sxxehsr.png
161png_sxxehse.png
162png_sxxehsw.png
163png_sxxehss.png
17png_sxxehsa.png
181png_sxxehap.png
201png_sxxehah.png
202png_sxxehae.png
203png_sxxehaa.png
211png_sxxeeee.png
212png_sxxehqn.png
22png_sxxehqw.png
23png_sxxehqa.png

30png_sxxerpp.png

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konta z bety będą zapisane, czy na start będzie trzeba robić nową postać?

Opublikowano

Właściwie to nie wygląda źle, zobaczymy jak będzie rzeczywiście. 

Póki co, ode mnie na plus. Powodzenia. ;) 

~ ~

Opublikowano

Konta z bety zostaną natomiast postacie jak i przedmioty zostana usunięte wraz z końcem testów.

Opublikowano

A Ty się dobrze czujesz? chciałeś mieć postać z bety na oficjalnym starcie? lol.

Serwer polecam motzno, zawitam na betę i zobaczymy co tam ciekawego macie.

­

Opublikowano

A Ty się dobrze czujesz? chciałeś mieć postać z bety na oficjalnym starcie? lol.

Serwer polecam motzno, zawitam na betę i zobaczymy co tam ciekawego macie.

­

A Ty ogarniasz że jest to pytanie? Nie nie chciałem i było to tylko pytanie - nawet nie wiem czy zagram w Ty się spinasz.

Opublikowano

Bardzo ładna i ciekawie napisana prezentacja. Świetny pomysł ze skrzydłami, dobrze się prezentują. Osobiście bardzo drażni i odstrasza mnie wygląd szarf. Tylko te sety, tragedia.  :((

c:

Opublikowano

Bardzo ładna i ciekawie napisana prezentacja. Świetny pomysł ze skrzydłami, dobrze się prezentują. Osobiście bardzo drażni i odstrasza mnie wygląd szarf. Tylko te sety, tragedia.  :((

Rzeczywiście, tak się trochę bardziej przypatrzyłem tym setom i stwierdzam, że.. są okropne. Taki serwer i takiee ujowe sety? why. ( chodzi mi tylko o sety do pvp )

­

Opublikowano

Wejdę na serwer dla samych skrzydeł, chociaż ja zrobiłbym je większe, bardziej masywne wyglądałyby wtedy jeszcze lepiej, prezentacja, grafika świetna. Na prawdę zapowiada się dobry serwer. Polecam ! :D + jak z isem?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ładna grafika w prezentacji ;)

Skrzydła na OGROMNY plus ! :D

Szkoda ze pozmienialiście npc :/ 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Pierwsze spostrzeżenie: kto was uczył matematyki? Na PLu jest exp 100%, tutaj 1200% i ponoć jest on większy 120x :v W prezentacji też dużo błędów jak literówki, ale serwer ogólnie git.

tenor.gif

Opublikowano

Prezentacja wygląda fajnie pod względem graficznym, aczkolwiek serwer wygląda trochę sztywno.

Mówicie że chcecie na serwerze jak najwięcej "nowinek" i "odświeżonych ścieżek" a jedyne co dodaliście to dwie autorskie(?) mapy. A tak wszystko z oficjalnych serwerów + tysięczny raz te same sety.

Opublikowano

a kiedy start? lub beta­

Ty chyba okulary zgubiłeś? bo na samej górze jest napisane.. 

Strona oraz forum zostaną uruchomion razem z beta testami, które wystartują jutro czyli 02.12 o godzinie  16:30 :yay:

­

Opublikowano

zmieńcie te zbroje błagam,one sa wrecz żalosne.

Bede na starcie

Popieram. Zbroje są kiepskie. Czekamy :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Serwer sam w sobie prezentuje się dobrze.
Ciekawe rozwiązanie z tymi umiejętnościami.
Zbroje na 155 okropne, reszta ujdzie w tłumie.
Wg. mnie trochę nie estetyczna prezentacja za małe litery i dziwne rozmieszczenie screenów,

ale nadrabia to obszerność i dużo informacji.

Zobaczymy co z tego wyjdzie, raczej zawitam na oficjalnym starcie.
Powodzenia B)

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Chryste, jestem krótkowidzem - zwiększcie nieco czcionkę; nie mam zamiaru wpierdalać głowy do monitora i tego czytać.

Opublikowano

Bardzo fajne M1 podobają mi się, jak z IS?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Bardzo fajne M1 podobają mi się, jak z IS?

Zależy o co konkretnie pytasz, dzis podczas testów prawdopodobnie otworzymy Wam dostep i będziecie mogli go sobie obejrzeć bez problemu

Opublikowano

­Szczerze mówiąc, server szału nie robi zastanawia mnie Wasza reklama, dwa zbroje które macie, są opłacone, czy skradzione? Server taki jest, bo jest, powodzenia życzę, nie zawitam bo niestety mam sam coś innego. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Szczerze? Zjebaliście dla mnie tymi umiejętnościami.. Zwiększenie ataku daje kopa do umiejętności magicznych.. spoko... A Zwinność fizycznych? A co z CD skilli? (Czas ładowania). To samo się tyczy Berka i Silnego. Te skille nie mogą być "perfekcyjne" dlatego, że te postacie są efektywniejsze w expieniu od wyżej wspomnianego np. szamana. Jedyna dobra zmiana w skillach to duszek u BM. Nie piszcie, że niektórymi postaciami się nie grało, bo było ciężko. Nie graliście nimi, bo nie potraficie. Ciężko nie jest jeśli wiesz jak robić pewne rzeczy dotyczące np. eq, czy też rozdawania skilli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...