Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exorian.pl

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obniżcie ceny o połowę w IS a będzie 2x więcej ludzi :P w innym wypadku serwer typowy pod IS. To chyba największe zastrzeżenie jeżeli chodzi o ten serwer.

Opublikowano

Obniżcie ceny o połowę w IS a będzie 2x więcej ludzi :P w innym wypadku serwer typowy pod IS. To chyba największe zastrzeżenie jeżeli chodzi o ten serwer.

Zgodzę się.. 

Czym bliżej do startu tym na wierzch wychodzą nowe fakty, a ten is zamiast przyciągać to odstrasza..

c8f7.png

Opublikowano

>rok 2015

>ludzie dalej myślą że kizio nie robi serwerów tylko po to by zarobić w pierwszym miesiącu

xD 

Opublikowano

A można wiedzieć kto bedzie nagrywał let's play z serwera? :)

Po starcie servera będziemy opłacać najciekawszych youtuberów :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Od strony graficznej wygląda super.

Sety, interface'y itp miodzio.

Te dungeony samodzielne, to wszystkie są na tej samej komnacie (przemalowanej), tylko z innym bossem?

Jeśli tak to trochę słabo trochę ;c

Opublikowano

chciałem zagrać u was po rocznej przerwie, bo byliście jedynym serwerem który mnie naprawdę zachęcił do powrotu do gry. ale wchodząc na stronę serwera zobaczyłem w rankingu "ThailGT1-4" a więc niestety ale podziękują za rozgrywkę :P 

mimo tego prezka zachęcająca i wszystkim innym polecam spróbować  :)

Opublikowano

chciałem zagrać u was po rocznej przerwie, bo byliście jedynym serwerem który mnie naprawdę zachęcił do powrotu do gry. ale wchodząc na stronę serwera zobaczyłem w rankingu "ThailGT1-4" a więc niestety ale podziękują za rozgrywkę :P 

mimo tego prezka zachęcająca i wszystkim innym polecam spróbować   :)

ThailGT nie jest w administracji. Jeżeli można wiedzieć dlaczego Cię to tak odrzuciło? :O

Opublikowano

mimo tego prezka zachęcająca i wszystkim innym polecam spróbować   :)

Sam osobiście nie przepadam za Thailem na wielu serwerach był wspierany przez administrację(eq navi,darmowe sm itp...) jednak mam nadzieję że na Exorianie będzie inaczej, więc zapraszam serdecznie :D 

Opublikowano

ThailGT nie jest w administracji. Jeżeli można wiedzieć dlaczego Cię to tak odrzuciło? :O

a czy ja napisałem że jest? :P

poprostu szerokim łukiem omijam tego gościa i nie muszę sie nikomu z tego tłumaczyć dlaczego :P ale zbyt wielu graczy to on wam nie przyniesie wg mnie ;>

Opublikowano

Sam osobiście nie przepadam za Thailem na wielu serwerach był wspierany przez administrację(eq navi,darmowe sm itp...) jednak mam nadzieję że na Exorianie będzie inaczej, więc zapraszam serdecznie :D

Oczywiście, ze eq z navi nie bedzie nikomu dawane :)

a czy ja napisałem że jest? :P

poprostu szerokim łukiem omijam tego gościa i nie muszę sie nikomu z tego tłumaczyć dlaczego :P ale zbyt wielu graczy to on wam nie przyniesie wg mnie ;>

Jeżeli Cię to obraziło to przepraszam ;) Oczywiście, że nie musisz się tłumaczyć ;3 Twoja decyzja czy zagrasz czy nie, ale my ze swojej strony serdecznie zapraszamy ;3

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawy serwer, jedno mnie zastanawia ile kosztuja zmianki i dodania u handlarza? Jezeli drogo to jakim cudem mozna wybonowac eq do v1/v2 zeby dropic skrzynki z ktorych leca dodania i zmianki? A jezeli cena jest dostosowana do dropu yang zeby z biegiem lvla mozna bylo wybonowac sobie podstawowe eq do expa to nie bylo pytania.

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawy serwer, jedno mnie zastanawia ile kosztuja zmianki i dodania u handlarza? Jezeli drogo to jakim cudem mozna wybonowac eq do v1/v2 zeby dropic skrzynki z ktorych leca dodania i zmianki? A jezeli cena jest dostosowana do dropu yang zeby z biegiem lvla mozna bylo wybonowac sobie podstawowe eq do expa to nie bylo pytania.

5kk za 50 zmianek + leci z metków i bodajże szkatułek

Opublikowano

Zmianki są po 7,5kk u handlarki, dodania bonów 5kk.

Jest to droga cena, jednak ze skrzyni ucznia można zdobyć zielone wzmocnienia oraz zmianki, które służą do wybonowania miecza oraz zbroi.

Zmianki i dodania także dropią podczas gry z metinów, bossów, skrzyni.

Powyżej 60 poziomu jest misja na bardzo dużą ilość zmianek.

Z pewnością eq do expa będzie możliwe, natomiast większy poziom trudności jest zawarty w eq do pvp.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Zmianki są po 7,5kk u handlarki, dodania bonów 5kk.

Jest to droga cena, jednak ze skrzyni ucznia można zdobyć zielone wzmocnienia oraz zmianki, które służą do wybonowania miecza oraz zbroi.

Zmianki i dodania także dropią podczas gry z metinów, bossów, skrzyni.

Powyżej 60 poziomu jest misja na bardzo dużą ilość zmianek.

Z pewnością eq do expa będzie możliwe, natomiast większy poziom trudności jest zawarty w eq do pvp.

I bardzo dobrze wtedy perfect na serrwie bedzie mial swoja wartosc . Duzy +++ za ta decyzje ;)

Opublikowano

I bardzo dobrze wtedy perfect na serrwie bedzie mial swoja wartosc . Duzy +++ za ta decyzje ;)

Decyzja w tych czasach ryzykowna, jednak cieszymy się że komuś przypadła do gustu :)

#Prezentacja została zakutalizowana

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

6 skil ? jaki 6 znowu 6 skill ?

Zapewniam Cie że nie ma szóstej umiejetnosci, to błąd w prezentacji ;D

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...