Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exorian.pl

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na becie grałam surą, a moje pytanie jest następujące.

Szaman na Exorian będzie tylko do buffa, czy spokojnie sam sobie poradzi na dungeonach? 

Można być expertem w graniu szamanem ale niestety on ma dość małe dmg w porównaniu do innych postaci i robienie dungeonów solo jest kłopotliwe. 

Czy szamana pod tym względem wzmocniliście, czy jednak będzie musiał chodzić z kimś w party? 

c8f7.png

Opublikowano

Kto z yt serie bedzie prowadzil?

Co do YouTuber'ow jeszcze nie mamy pewności kto ma 100% bedzie nagrywał. Aktualnie jeszcze sie dogadujemy :)

Szaman na Exorian będzie tylko do buffa, czy spokojnie sam sobie poradzi na dungeonach? 

Można być expertem w graniu szamanem ale niestety on ma dość małe dmg w porównaniu do innych postaci i robienie dungeonów solo jest kłopotliwe. 

Czy szamana pod tym względem wzmocniliście, czy jednak będzie musiał chodzić z kimś w party? 

Oczywiście, że powinieneś dać rade i nie będzie potrzebna 2 osoba ;) 

Opublikowano

Na becie grałam właśnie szamanem smokiem i nie miałam żadnych problemów.

Mogą być małe bez is'a niemniej jednak wydaję mi się, że da radę. :P 

Opublikowano

Serwer mogę polecić, ja stawiałem jeszcze hamachi jak zodi miał nervila, więc lipy być nie powinno.

Może wejdę i zobacze co tam ciekawego porobiliście o ile czas pozwoli.

sygna.jpg

Opublikowano

Serwer mogę polecić, ja stawiałem jeszcze hamachi jak zodi miał nervila, więc lipy być nie powinno.

Może wejdę i zobacze co tam ciekawego porobiliście o ile czas pozwoli.

Serdecznie zapraszamy, i dziekujemy za miłe słowa :3

Opublikowano

MPCforum odpalil katapulte i lata z malyszem na spadochronie :yay: :yay:

Jakies nagrody dla TOP 1,2,3?

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Wszystko przygotowane do startu?

Testujecie jeszcze serwer sami?

Sprawdzaliście dokładnie jak z dungami i ulepkami? :D

Opublikowano

Bardzo ciekawy event świąteczny, serwer oczywiście polecam ze względu na Kiziora  :yay:

Opublikowano

MPCforum odpalil katapulte i lata z malyszem na spadochronie :yay: :yay:

Jakies nagrody dla TOP 1,2,3?

Oczywiście, coś wymyślimy ;)

Wszystko przygotowane do startu?

Testujecie jeszcze serwer sami?

Sprawdzaliście dokładnie jak z dungami i ulepkami? :D

Cały czas testujemy serwer, staramy się wyeliminować wszystkie bugi itp. ;)

Bardzo ciekawy event świąteczny, serwer oczywiście polecam ze względu na Kiziora  :yay:

Dziękujemy za miłe słowa, i zapraszamy na start :3

Opublikowano

Nie polecam i napiszę to następny raz Nie i jeszcze raz Nie. Kolejny serwer, który postoi trochę czasu i padnie.. Nie bo Zodi, Nie bo Spina (sama nazwa, pozdrawiam...), nie bo Kizior i nie bo oszukaliście QueTTiego jak i wiele innych ludzi. Kizior gdzie ta twoja serwerownia? Jak na razie widzę 1 serwer, a nie sieć :yay: Nie polecam banda nie dojrzałych dzieci. Przez was rynek Metina polskiego upada, przez takich ludzi jak wy i waszego pokroju. Jako sponsor Kizior nie jest zły, ale sama administracja... dlatego między innymi odeszła Lovisa.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie polecam i napiszę to następny raz Nie i jeszcze raz Nie. Kolejny serwer, który postoi trochę czasu i padnie.. Nie bo Zodi, Nie bo Spina (sama nazwa, pozdrawiam...), nie bo Kizior i nie bo oszukaliście QueTTiego jak i wiele innych ludzi. Kizior gdzie ta twoja serwerownia? Jak na razie widzę 1 serwer, a nie sieć :yay: Nie polecam banda nie dojrzałych dzieci. Przez was rynek Metina polskiego upada, przez takich ludzi jak wy i waszego pokroju.

Zadnego Quettiego nie oszukalem do twojej informacji lecz popelnilem jeden blad. Po jakims czasie zaczelismy mu tam odpalac cos pln i 15latkowi odjebało za przeproszeniem jak zobaczył pln-y i zaczal sie awanturowac ze dostaje ich za mało to powiedzialem mu ze jesli sie mu nie podoba to moze sobie zmienic team i jego odejscie bylo wylacznie jego decyzja.

Opublikowano

Oczywiście że Serwer moge polecić ! Zagram oczywiście z ekipą Pozdrawiam

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Nervil był jak dotąd najlepszym serwerem na którym grałem. Może nie było kilku tysięcy ludzi, ale atmosfera przebijała wszystkie inne serwery, jak o jednego bossa dwie Gildie trzepały się na wszystkich chanellach przez całe dnie! 

Do tego niesamowicie urozmaicone Eventy!

Polecam i już dzisiaj odliczam do startu 116h 31min!

beV5mzZ.png

Opublikowano

Nervil był jak dotąd najlepszym serwerem na którym grałem. Może nie było kilku tysięcy ludzi, ale atmosfera przebijała wszystkie inne serwery, jak o jednego bossa dwie Gildie trzepały się na wszystkich chanellach przez całe dnie! 

Do tego niesamowicie urozmaicone Eventy!

Polecam i już dzisiaj odliczam do startu 116h 31min!

Jeszcze  4 dni 20h 38min! :P 

PS. Kiedy bedzie konkurs bo coś było wspominane o SM do wygrania? ;d

Opublikowano

Jeszcze  4 dni 20h 38min! :P 

PS. Kiedy bedzie konkurs bo coś było wspominane o SM do wygrania? ;d

W sensie u mnie? Jak tak, to jak seria ruszy i aktywność będzie wystarczająca ;)

beV5mzZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...