Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exorian.pl

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Martwe sklepiki... 5Dni na priwie to mega przepaść cenowa i zapotrzebowania

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może zrobcie głosowanie na forum albo gdzieś odnośnie tych sklepow. Bo racja ze 7 dni to zdecydowanie za dużo... A jest Cos takiego ze jak wszystkie przedmioty zostaną sprzedane to sklep automatycznie znika/wyłącza się? ;)

Opublikowano

Dlatego dobrym pomysłem jest dodanie 3 opcji, 1 dzień, 2 dni i np. optymalnie 5 :D

Jeśli dungi będą ważne, to możecie zrobić jakiś licznik ile jakiego dunga się razy robiło :D

Ziomek ostatnio na jednym serwie robił cały dzień +/- 9 godzin jednego dunga i fajnie by było wiedzieć ile się przy tym razy było xdd

Jest taka możliwość w oknie statystyk.

Możemy zobaczyć ile razy zabiliśmy np. Umarłego Rozpruwacza.

Martwe sklepiki... 5Dni na priwie to mega przepaść cenowa i zapotrzebowania

Będziemy jeszcze nad tym dyskutować :)

Może zrobcie głosowanie na forum albo gdzieś odnośnie tych sklepow. Bo racja ze 7 dni to zdecydowanie za dużo... A jest Cos takiego ze jak wszystkie przedmioty zostaną sprzedane to sklep automatycznie znika/wyłącza się? ;)

Jeśli wszystkie przedmioty zostaną sprzeda sklep zamyka się. Kiedy czas sklepu upłynie, a przedmioty nie zostały sprzedane pojawiają się w oknie podarunków i tam możemy je odebrać.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Smocze monety będzie można zdobyć w inny sposób niż kupno za hajs? Chyba że już pytałem :D

Opublikowano

Smocze monety będzie można zdobyć w inny sposób niż kupno za hajs? Chyba że już pytałem :D

W obecnej chwili jest organizowany konkurs na smocze monety.

Przewidujemy ich naprawdę wiele i większość może w to nie uwierzyć, ale bardziej zależy nam na graczach niż na $.

Spora ilość graczy sprawi że poczujemy się dumni z projektu, a kasa byle by wystarczyło na utrzymanie servera  :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

W obecnej chwili jest organizowany konkurs na smocze monety.

Przewidujemy ich naprawdę wiele i większość może w to nie uwierzyć, ale bardziej zależy nam na graczach niż na $.

Spora ilość graczy sprawi że poczujemy się dumni z projektu, a kasa byle by wystarczyło na utrzymanie servera  :)

I takie podejście powinni mieć wszyscy co stawiają serwer ;)

Opublikowano

Administracja postarała się na 6. Wszystko można było zobaczyć podczas bety. Miasta prezentują się rewelacyjnie, żaden serwer nie miał tak świetnie zrobionych miejsc spotkań graczy. 

Coś pięknego.. 

c8f7.png

Opublikowano

I takie podejście powinni mieć wszyscy co stawiają serwer ;)

W tych czasach nie ma co się dziwić, że każdy uważa administratorów za złodziei.

Tyle tego, że aż czytać się nie chcę niech będzie polecam!

To nie wszystko co znajduje się na serverze :)

Administracja postarała się na 6. Wszystko można było zobaczyć podczas bety. Miasta prezentują się rewelacyjnie, żaden serwer nie miał tak świetnie zrobionych miejsc spotkań graczy. 

Coś pięknego.. 

Dziękujemy za ciepłe słowo :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Czy myśleliście nad rozbudowaniem systemu gildii?

Może jakieś dodatkowe korzyści dla gildii która utrzyma się na pierwszym miejscu w rankingu przez np. tydzień, oczywiście jednego dnia musi być zrobiona minimum jedna wojna, a nagrody tylko dla członków którzy są w niej minimum 3 dni :D

Opublikowano

Bardziej mam rozplanowane eventy gildijne w których każda zwyciężona gildia w evencie będzie mogła otrzymać % z expa/dropu/yang.

Co do samego systemu gildijnego powrócimy przy aktualizacji na wyższy poziom.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Bardziej mam rozplanowane eventy gildijne w których każda zwyciężona gildia w evencie będzie mogła otrzymać % z expa/dropu/yang.

Co do samego systemu gildijnego powrócimy przy aktualizacji na wyższy poziom.

Chociaz rywalizacja bedzie:) 

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

A wiec tak:

- Source kradzione, ascriala

- Sklepy offline kradzione (z src)

- Team to banda idiotow (potwierdzone info po kontakcie  z tym bezmozgami)

- Padnie szybciej niz wystartuje na tym src i z tym team

Nie polecam.

Wypinam sie do was tylem oczekując na krytykę i hejty  :lenny:

ban.gif

Opublikowano

Jakąś reklame jeszcze ogarniacie? :)

Reklama będzie przed startem, w trakcie także planujemy i po starcie servera jedziemy już z wielką reklamą.

Tez jestem ciekaw tego zielarstwa : 3

Z czasem zaczną dochodzić nowe rośliny co wiąże się z nowymi miksturami.

Z pewnością będzie co robić :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

A wiec tak:

- Source kradzione, ascriala

- Sklepy offline kradzione (z src)

- Team to banda idiotow (potwierdzone info po kontakcie  z tym bezmozgami)

- Padnie szybciej niz wystartuje na tym src i z tym team

Nie polecam.

Wypinam sie do was tylem oczekując na krytykę i hejty  :lenny:

A ja sie na ciebie wypinam :3 Serwer widać ze jest dopracowany po samej prezentacji xD

Ale jak bedzie w praktyce dowiemy sie 18 grudnia :) 

Opublikowano

@.Zodi.

Proszę o dodanie screenu weryfikującego  :)

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

­

­

Opublikowano

Przyjaciele, przewidujecie jeszcze jakieś rekrutacje na jakieś stanowiska? Niekoniecznie w grze, jakiś TS forum?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...