Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak napisać zapowiedź serwera Shakes&Fidget?

Ecel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK NAPISAĆ REKLAMĘ SERWERA

SHAKES & FIDGET

Cześć z tej strony Acel. Chcę Wam dziś przedstawić całkiem dobry poradnik: Jak napisać dobrą reklamę/zapowiedź Twojego serwera Shakes & Fidget, ponieważ jak widzę takie reklamy: 'Wbijcie na serwer! Bardzo warto. Strona: xxx.xxx.xx' to chce mi się płakać.

Spis:

• Logo i inne grafiki,
  • Opis serwera,
  • Opis administracji.
  • Informacje nt. serwera,

Logo i inne grafiki - Pamiętaj, aby na początku reklamy/zapowiedzi dać jakieś logo lub grafikę, ponieważ czytelnik zwróci uwagę od razu na nią i przy okazji reklama stanie się bardziej interesująca.

Opis serwera - Jest to jedna z najpotrzebniejszych rzeczy w której będą znajdowały się różne informacje o serwerze. Lepiej nie wypisywać takich rzeczy jak 'Wejdź na serwer, a dam Ci coś' itd, ponieważ to jest po prostu przekupstwo. Najlepiej serwer przedstawić w jak najlepszym świetle, aby zachęcić innych do gry na twoim serwerze.

Opis administracji - Nie jest to aż takie potrzebne, ale lepiej przedstawić całą swoją ekipę - czym się zajmują itp. ponieważ osoby, które czytają tą publikacje będą mogli zauważyć co dana osoba robi dla serwera np. Programowanie, reklamowanie, prowadzenie czy też sponsor.

Informacje nt. serwera - Na MPCForum prawie wszystkie publikacje w dziale SFGame, posiadają takie informacje czyli:

• Ilość grzybków, złota,
  • Główne systemy np. Wojny gildii,
  • Oraz strona czy też fanpage.

Jest to bardzo potrzebne, ponieważ jest to pomocne dla czytelników, którzy chcą się dowiedzieć coś o serwerze.

Tekst: Ecel,

(( Pamiętaj, ten temat będzie aktualizowany, ponieważ nie zrobiłam jeszcze wszystkiego co ma w nim być :) )).

Opublikowano

Ale już kilka takich tematów widziałam, gdzie była napisana strona i tekst ' Wejdź, wejdź '

Opublikowano

Nic ciekawego, same ogólniki, wszystko jest oczywiste  :s 

[...]

Ale już kilka takich tematów widziałam, gdzie była napisana strona i tekst ' Wejdź, wejdź '

Dobra robota! Przyda się dla początkujących. ;)

Może jakąś wersję demo zrobisz, by wiedzieli jak to ma wyglądać?

­

Opublikowano

[...]

Dobra robota! Przyda się dla początkujących. ;)

Może jakąś wersję demo zrobisz, by wiedzieli jak to ma wyglądać?

­

Raczej zrobię, ale na pewno nie dziś.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...