Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widzę Rybaka Szina. Patcher odpalony .

Pomocy.

W dodatku teraz klient się nie uruchamia , coraz lepiej .

Problem z clientem został już przekazany Administracji. Rybak siedzi pod wodospadem na mapie łowieckiej ale dużo osób tam jest i go zasłaniają dlatego słabo to widać

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będę was okłamywał.

Zjebali*** ten event po całości. 

Dzień wcześniej kd+6 sprzedawane były po 10-15kk a nawet 20kk. Dziś KD+6 w mieście stoją po 5kk a jutro podejrzewam,że po 1/2kk, więc zarobek na KD odpada.

Kostiumy i skiny na 14 dni widzę w sklepach po 50-100kk, nikt nie chce tego kupować, bo poco ?

Jedyny plus to taki,że dropią jakieś ulepy, ale i tak nie zawsze dobre.

Gdybyście dodali możliwość tworzenia ww. przedmiotów na stałe to co innego. Jeśli w święta były itemy na 3 dni i na stałe to czemu tutaj tego nie chcecie zrobić ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Robilem tak, probowalem rownież ze zgodnosciami ale 0 rezultatu.

panel sterowania -> system -> zawansowane ustawienia systemu ->Zawansowane ->Opcje wydajności(zapobieganie wykonywaniu) -> włącz funkcje dep dla programu Idanis.pl.exe

sygnatura.png

Opublikowano

Kiedy strona będzie on bo chciałem sobie pograć a konta nijak nie mogę zrobić bo strona off ;c

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

panel sterowania -> system -> zawansowane ustawienia systemu ->Zawansowane ->Opcje wydajności(zapobieganie wykonywaniu) -> włącz funkcje dep dla programu Idanis.pl.exe

Robiłem tak. wyłączałem anty-virusa i nic, dalej od razu zamyka klienta, gówno nie serwer..

x

Opublikowano

Robiłem tak. wyłączałem anty-virusa i nic, dalej od razu zamyka klienta, g****o nie serwer..

Widzę pan hobby props, informatyka a nie potrafi sobie poradzić z prostym problemem, wróżbita maciej to ja nie jestem, nie dałeś syseru aie logów, żegnam.

2^ strona już dziala.

sygnatura.png

Opublikowano

Mnie też to nie  pomaga, zrąbali klient.

Opublikowano

Mam ten sam problem co Kolega wyżej. Po tych Waszych ostatnich aktualizacjach, zrobiłem jak opisałeś, odpalam jako administrator i nic okno mignie i się zamyka. Więc co mam teraz zrobić? :)

Client, to znaczy okno logowania odpala się, dopóki nie spaczuje go. Ale bez paczowanie niestety nie zaloguje sie do gry

1228 17:40:01280 :: ui:3197: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

1228 17:40:01304 :: 
introLogin.py(line:461) __LoadScript
ui.py(line:2866) LoadScriptFile
ui.py(line:2932) LoadChildren
ui.py(line:3197) LoadElementExpandedImage

LoginWindow.__LoadScript.LoadObject - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: locale/pl/ui/login1.sub)

1228 17:40:01304 :: ============================================================================================================
1228 17:40:01304 :: Abort!!!!

1228 17:40:01367 :: ============================================================================================================
1228 17:40:01367 :: Abort!!!!

Opublikowano

Strasznie mnie wkurza fakt iż ludzie kupujący VIP'a - rękawice złodzieje są po prostu oszukiwani. 

Kilkakrotnie było to sprawdzane i pisane na forum, że rękawica złodzieje nie dość, że nie polepsza dropu to go pogarsza.

Testowaliśmy w kilka osób drop bez rękawicy i z rękawicą i za każdym razem drop bez rękawicy jest o wiele, wiele lepszy !

Ciekawi mnie reakcja teamu, prawdopodobnie będzie to olane " bo rękawica działa " a ludzie dalej będą oszukiwani. 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

No więc, zrobicie coś z tym clientem, bo jak nie to zmieniam serwer, co najgorsze zero info.

Osobiście czekam na technika aż wstanie i pomoże w tej kwestii każdemu odpisując wam na MPC :>

Opublikowano

Osobiście czekam na technika aż wstanie i pomoże w tej kwestii każdemu odpisując wam na MPC :>

Wypowiesz się na temat nie działającej rękawicy z IS ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

I co z tą zbugowaną rękawicą złodzieja z IS ?

Chce dociekać swoich praw, kupiłem ją za złotówki a ona nie działa, czuje się oszukany... 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Wypowiesz się na temat nie działającej rękawicy z IS ?

Powiem tak sądząc po BombWorku można się wszystkiego spodziewać, nawet czegoś takiego natomiast po zakupie co sprawdziłem daje odpowiednie wartości w bazie więc wszystko działa poprawnie jeśli chodzi o sam proces zakupu.

Natomiast w nocy sam mniej więcej sprawdzę jak to działa w praktyce (w grze) ale jest nie możliwością aby nie działało to poprawnie.

Oczywiście wiem że znajdą się osoby które powiedzą wziąłem 2 spoty i wiem jak jest itd. lecz jeśli daje odpowiednie wartości w grze no to co tu innego może być nie tak.

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Powiem tak sądząc po BombWorku można się wszystkiego spodziewać, nawet czegoś takiego natomiast po zakupie co sprawdziłem daje odpowiednie wartości w bazie więc wszystko działa poprawnie jeśli chodzi o sam proces zakupu.

Natomiast w nocy sam mniej więcej sprawdzę jak to działa w praktyce (w grze) ale jest nie możliwością aby nie działało to poprawnie.

Oczywiście wiem że znajdą się osoby które powiedzą wziąłem 2 spoty i wiem jak jest itd. lecz jeśli daje odpowiednie wartości w grze no to co tu innego może być nie tak.

Pozdrawiam,

True!

Dobrze, tylko proszę o rzetelny test.

My sprawdzaliśmy to w ten sposób :

Dropiliśmy sobie na największym spocie na mapie 115. Godzinkę a potem drugą bez rękawicy z IS po tym dropiliśmy dwie godzinki z rękawicą i drop kluczy, skrzynek czy nawet przedmiotów do biologa drastycznie spadł. Przykładowo przez dwie godziny bez rękawicy, wdyropiłem ~160 kluczy, gdzie z rękawicą miałem tych kluczy ledwo ~70. 

To nie jest test od jednej osoby,  bo taki sam test robiliśmy w trzy osoby z gildii a w dodatku inne osoby również sprawdzały. 

Nie gram w MT2 od trzech lat, znam tą gre na wylot i wiem jak działa rękawica czy też inny wspomagacz nigdy, ale to nigdy nie zmniejszało mi dropu.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ile tam ludzi gra, bo nie wiem czy zacząć grać :)

Jaka najlepsza klasa do pvp?

Dlaczego każdy w topce ma podobny nick na literę A? I jak się kliknie to jest napisane że nie ma takiej postaci?

gWxgQFz.jpg

Opublikowano

Ile tam ludzi gra, bo nie wiem czy zacząć grać :)

Jaka najlepsza klasa do pvp?

Dlaczego każdy w topce ma podobny nick na literę A? I jak się kliknie to jest napisane że nie ma takiej postaci?

Ile ludzi gra to nie wiem, podobnoś 400-600, sam sobie wybierz xD

Mental OP :) 

Ranking jest alfabetycznie ustawiony, a jak klikniesz to nie wejdziesz na profil, bo coś tam.. no po prostu się nie da gościa sprawdzić.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Można wiedzieć czemu event Manwoo został wyłączony przed czasem ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Powiem tak, serwera nie polecam. Fajnie się grało, ale widzę, że gracze mają serio problemy z wejściem do gry przez clienta, to też problemy z isem, z bugami i zero odezwu tylko zamykaja tematy na forum. Technik mial wczoraj wejść i co? Nic nie zrobił. Także kończę tutaj. Narazki wszystkim 

@Do tego edytuja drop, na nie korzyść graczy. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...