Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, za chwile odpalacie, a połowa graczy nie może wbić, na waszym miejscu przełożyłbym start do puki nie rozwiążecie tego problemu ;p

Opublikowano

Co zrobić z tym błędem o granny2.dll?

Gówno k***a ale człowieku irytujesz już Ci 5 osób napisało co masz zrobić

@To pic

13 min spóźnienia ;c

sygna.png

Opublikowano

Skończ sobie sztucznie nabijać posty ... imb...lu....

@topic

Mam nadzieje że powstanie parę fajnych gildii z którymi będzie można wejść do topki :D

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Wyjeb komputer przez okno najlepiej na idiotyczny rozum po prostu to pobierz i wrzuć do klienta

/

Tak, za chwile odpalacie, a połowa graczy nie może wbić, na waszym miejscu przełożyłbym start do puki nie rozwiążecie tego problemu ;p

puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki 

wjub1h.jpg

Opublikowano

Nie przesadzaj, nie połowa. Zapewne jak serwer ruszy to się zajmą tymi którym klient nie działa

Opublikowano

Ile w was ludzie złej energii jest. Radziłbym wam coś z tym zrobić, bo przez to mówicie o swoim życiu, że jest złe i inni ludzie muszą tego słuchać. 

Serwer wystartuje, pogracie trochę a jutro znowu do szkoły.

Opublikowano

Panu już podziękujemy, rozumiemy wszyscy, że jutro gimbaza i czas ucieka.. no ale co zrobisz, takie jest ŻYCIE a nie tylko metin. ( nie obchodzi mnie ile masz lat, tylko jak się zachowujesz.. )

Kiedy IS?

­

To jak Cię to nie obchodzi to nie pisz mi o jakiejś gimbazie haha. 

Opublikowano

Nie przesadzaj, nie połowa. Zapewne jak serwer ruszy to się zajmą tymi którym klient nie działa

Może nie połowa, ale wiesz, powinny być równe szanse na starcie.

Opublikowano

Udało mi się odpalić klienta, ale nie da się połączyć z serwerem :/

Może dlatego, że jeszcze nie ruszył? F**k logic.  :yay:

@Feras chodziło mi o Twoje zachowanie na poziomie gimbazy. xD ( ogólnie ludzi niecierpliwych )

­

Opublikowano

Wyjeb komputer przez okno najlepiej na idiotyczny rozum po prostu to pobierz i wrzuć do klienta

/

puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki puki 

Widzę, że nie był pan u lekarza, zalecam jak najszybszą wizytę.

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz.
Czy wszystkie płaczki w tym temacie mają +13 lat i w ogóle używają mózgu.
Czekajcie cierpliwie, napalone 13astki. Odróbcie zadanie z pszyry lub coś w ten deseń.
Życie nie kończy się na Metinie i oczekiwaniu na serwer. Mentalność tego forum mnie zadziwia.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

ja p******e po c**j pisac ze start jest o 18 jak k***a nie jest o 18

Potnij się leć, pewnie Ci życie zniszczyli.

Ja również miałem problem z klientem ale gdy wylączyłem antywirusa to od razu ruszyło;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...