Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exorian.pl

_KizioRCK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W KOŃCU JEST! <3
Serwer gorąco polecam, chyba najlepszy medium jak do tej pory (oceniam po zapowiedzi, jak wyglądać
będzie to na oficjalnym starcie nie mam pojęcia, ale mam dobre myśli).

Oczywiście serwer polecam, jeżeli wszystko będzie wyglądać jak wygląda tutaj, nie będzie
problemów to serwery inne bedo puakać. :D Pozdrawiam.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo mi się spodobał ten screen z eventu świątecznego *-*

Bałwanek i prezenty aww xD

Z iloma już mniej-więcej "youtuberami" metinowymi rozmawialiście?

Reklama na jakiś fanpage'ach?

Opublikowano

Bardzo mi się spodobał ten screen z eventu świątecznego *-*

Bałwanek i prezenty aww xD

Z iloma już mniej-więcej "youtuberami" metinowymi rozmawialiście?

Reklama na jakiś fanpage'ach?

Staramy się o bajeczny klimat Świąt :)

12310503_768607223250793_628883012818803

Przeprowadzamy rozmowy na bieżąco na chwilę obecną jest zbyt duży okres czasu, żeby cokolwiek oznajmić kto będzie nagrywał itp.

Reklamy zostaną umieszczone na wszystkich naszych fb :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Event świąteczny będzie jakoś rozbudowany czy będzie na zasadzie - dropnij skarpetkę > oddaj skarpetkę > odbierz nagrodę?

Proponowałbym bardziej rozbudować systemy eventów, których już stare schematy stały się strasznie nudne.

Opublikowano

Event świąteczny będzie jakoś rozbudowany czy będzie na zasadzie - dropnij skarpetkę > oddaj skarpetkę > odbierz nagrodę?

Proponowałbym bardziej rozbudować systemy eventów, których już stare schematy stały się strasznie nudne.

Event Świąteczny będzie mocno rozbudowany i już niedługo przedstawimy jego działanie.

Posiadamy wiele ciekawych eventów korzystnych dla gracza jak i dla zabawy.

Nie jesteśmy zwolennikami dropu skrzyń i  zawsze staramy się to jakoś urozmaicić.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Prezentacja na prawdę extra co prawda nie czytałem całej bo mi się nie chciało xD ale najważniejszych spraw się doczytałem wielki +

Opublikowano

Czy bodzie zostały usunięte z dropu?

A jeśli nie to czy bodziem mogę zjarać item epik na +1 tak żeby cofło mi go do np. bojowego+9?

Zmiana bonusów na założonym EQ jest zablokowana?

Opublikowano

Czy bodzie zostały usunięte z dropu?

A jeśli nie to czy bodziem mogę zjarać item epik na +1 tak żeby cofło mi go do np. bojowego+9?

Zmiana bonusów na założonym EQ jest zablokowana?

Na blokadzie eq nie mozna ulepszac przedmiotow zmieniac im bonow sprzedawac u npc ulepszac u kowala ani zwojami itp tak samo nie można wystawic prywatnego sklepu ani otworzyc dozorcy w celu unikniecia przelozenia przedmiotow. NIe mozna takze przekazac przedmiotu przez prywatny handel tak samo w przypadku yang. Co do założonego eq to z tego co pamietam chyba to blokowalem ale sprawdze dzis jeszcze

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Na blokadzie eq nie mozna ulepszac przedmiotow zmieniac im bonow sprzedawac u npc ulepszac u kowala ani zwojami itp tak samo nie można wystawic prywatnego sklepu ani otworzyc dozorcy w celu unikniecia przelozenia przedmiotow. NIe mozna takze przekazac przedmiotu przez prywatny handel tak samo w przypadku yang. Co do założonego eq to z tego co pamietam chyba to blokowalem ale sprawdze dzis jeszcze

Sprawdź to samo tylko że nie bonusy a KD'ki, bo na source przeważnie ludzie którzy o tym nie wiedzą to nie blokują, a potem koleś kosi wszystkich po 2kkk z hita po pobugował kdki i bony :D

Opublikowano

Niby fajnie, ale podstawowe mapy z wejściem od danego lvl'a to zawsze lipa, głupi pomysł. Dajcie dopiero lvl'e od groty, a nie, że na BO od 35 lvl O_o 

Opublikowano

Sprawdź to samo tylko że nie bonusy a KD'ki, bo na source przeważnie ludzie którzy o tym nie wiedzą to nie blokują, a potem koleś kosi wszystkich po 2kkk z hita po pobugował kdki i bony :D

Jak widac na ss nie da sie ;)

11048654927828217007.jpg

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Kolejny gotowiec... Padnie szybciej niż powstał. Technik nic zaznaczam nic nie umie, tylko gotowe rzeczy :). Nie polecam tracić czasu i $ na ten serwer.

Planujecie zwiększać LVL, dodawać dungi, questy i ekwipunek z czasem?

Opublikowano

Kolejny gotowiec... Padnie szybciej niż powstał. Technik nic zaznaczam nic nie umie, tylko gotowe rzeczy :). Nie polecam tracić czasu i $ na ten serwer.

Wyjdz z tematu i nie pisz tu o gotowcach bo gotowiec to jest twój serwer ktory stawiasz widze i jest w zapowiedziach

Tak planujemy zwiększać po jakims czasie

Tak w sumie dolaczam dla ciebie adrianie specjalna dedykacje.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Zapraszamy do udziału w konkursie organizowanym na naszym fb :)

Niby fajnie, ale podstawowe mapy z wejściem od danego lvl'a to zawsze lipa, głupi pomysł. Dajcie dopiero lvl'e od groty, a nie, że na BO od 35 lvl O_o 

Chcemy żeby każdy gracz miał równe szanse.

Zdajemy sobie sprawę z osób, które będą chcieli przewyższyć innych inwestując w item-shop.

Dlatego na niższych poziomach występują blokady.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Troche racji tutaj jest wem bo grałem na Nervilu S1,S2, Turima, Spiinamt2 to najdłuzej trzymał nervil rok czasu Turima jakiś miesiąc spinnamt2 też coś około miesiąca zagrałbym ale jak wiadomo serwer zodiego czyli można się spodziweać cofek niestabilności i słabej reklamy.

Zagrałbym gdyby nie poprzednie wtopy, powodzenia ze startem.

image.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na inne serwery i na związek pana Zodiego wraz z Spiną. Niech ktoś coś spróbuje powiedzieć, zwrócić uwagę to oczywiście ma przejechane i oczywiście pani Spina Administratorką + jej własny serwer niegdyś SpinaMT2. O Nervilu i wydymaniu Quettiego nie wspomnę, coś jeszcze? Chyba nie.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie polecam ze względu na inne serwery i na związek pana Zodiego wraz z Spiną. Niech ktoś coś spróbuje powiedzieć, zwrócić uwagę to oczywiście ma przejechane i oczywiście pani Spina Administratorką + jej własny serwer niegdyś SpinaMT2. O Nervilu i wydymaniu Quettiego nie wspomnę, coś jeszcze? Chyba nie.

To jest właśnie to, gdy ktoś nie ma pojęcia o tym co się stało, a się wypowiada :)

0563109fe69eb13egen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...