Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exorian.pl

_KizioRCK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam bo zodi aka wjeżdzam mu laczkiem na mordę to dobry ziom z ulicy sezamkowej

+ Kizor mu pomoze wiec pewnie wypali w 100% powodzenia panowie :]

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pykne na pewno,mimo, ze 120 max i jebie hardem to sie podjaralem i zagram na 100%.

Medium z nutką harda, dodam że bardzo przyjemnie robi się pvp na każdym lvl.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Postaraliście się o to by nikt nie zrobił cheatów na serwa? :D

Cos sie pomysli

Btw a co sie bede wbuduje wszystkie boty do clienta xD. Nie no taki zarcik xD

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Postaraliście się o to by nikt nie zrobił cheatów na serwa? :D

Cheaty zostały zablokowane po stronie servera.

Jednak w dzisiejszych czasach tego nie wykluczamy @Flourine x)

Od tego mamy także zwartą i gotową administracje do działań w walce z przestępczością serverową.

/@ Wieści z naszego fb :

Taka blokada umożliwi wam zabezpieczenie ekwipunku, aby nie wpadł w niepowołane ręce. Oczywiście zalecane jest niepodawanie swoich danych do konta komukolwiek. W razie jakichkolwiek włamań służymy natychmiastową pomocą.

Przezorny zawsze ubezpieczony.

6c980e1d0735ecbagen.png

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Cheaty zostały zablokowane po stronie servera.

Jednak w dzisiejszych czasach tego nie wykluczamy @Flourine x)

Od tego mamy także zwartą i gotową administracje do działań w walce z przestępczością serverową.

/@ Wieści z naszego fb :

Taka blokada umożliwi wam zabezpieczenie ekwipunku, aby nie wpadł w niepowołane ręce. Oczywiście zalecane jest niepodawanie swoich danych do konta komukolwiek. W razie jakichkolwiek włamań służymy natychmiastową pomocą.

Przezorny zawsze ubezpieczony.

6c980e1d0735ecbagen.png

Popraw trochę bo napis wychodzi za gui. 

Chyba, że już to zrobiłeś :)

Mam nadzieję, że będzie przynajmniej 800 graczy, Polecam i zagram

Opublikowano

Ale te fryzury wyglądają z*********e, najs serwer.

No Oni dadzą radę to poprawić, ty byś nie dał. @Algade Algida czeka na spłatę siana, pozdrówka, nara.

Opublikowano

Pewnie poprawil. Ma krzywo w cliencie bo jak robilem to blokowanie eq robilem je na mniejszej czcionce

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Dostałem informacje co do skradzionych elementów na Waszym serwerze od jednego z użytkowników (Pavcio/Fresh). Chodzi o okno blokady ekwipunku, możecie się jakoś do tego odnieść? 

Chodzi o to:

6c980e1d0735ecbagen.png

Jego:

p3mt1o.jpg

Opublikowano

Dostałem informacje co do skradzionych elementów na Waszym serwerze od jednego z użytkowników (Pavcio/Fresh). Chodzi o okno blokady ekwipunku, możecie się jakoś do tego odnieść? 

Chodzi o to:

6c980e1d0735ecbagen.png

Jego:

p3mt1o.jpg

Mialem to z jakiegos clienta co mi zalegal na dysku co kiedys stal. Jesli bedzie taka potrzeba to na dniach moge sobie napisac wlasne okienko bo to nie problem

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Pewnie poprawil. Ma krzywo w cliencie bo jak robilem to blokowanie eq robilem je na mniejszej czcionce

Mialem to z jakiegos clienta co mi zalegal na dysku co kiedys stal. Jesli bedzie taka potrzeba to na dniach moge sobie napisac wlasne okienko bo to nie problem

Czyli wcześniej napisałeś że sam to robiłeś, a teraz że zajebałeś z innego klienta.

Trochę sprzeczne te dwie informacje.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Czyli wcześniej napisałeś że sam to robiłeś, a teraz że zajebałeś z innego klienta.

Trochę sprzeczne te dwie informacje.

W dupie byłeś i g****o widzailes. Tak poza nawiasem twoj serwer to jest 100% czystego zajebania z innych gier wiec nie wtracaj sie do tematu

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

W dupie byłeś i g****o widzailes. Tak poza nawiasem twoj serwer to jest 100% czystego zajebania z innych gier wiec nie wtracaj sie do tematu

Weź przestań żyć naszym serwerem bo widzę, że gdybyś mógł to byś tylko o nim rozmawiał. Na chacie też tylko gadasz o nas i naszym serwerze? :D

Ogólnie to sam się przyznałeś, że kradniesz więc odpłyń. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Póki co to widzę Twoje dwa sprzeczne posty, czyli też racja że gówno.

Jak chcesz pogadać o zajebaniu z innych gier, to pogadajmy.

Lewa At re ya, prawa Exorian

sm2sbH8.png ST2YV9N.png

rHMktL8.png 2IIkdKa.png

1e11vXL.png oWyP5oM.png

79NJxJr.png JiewQYd.png

gJIA5El.png C3YnX96.png

ChG5v5G.png sihm3R6.png

MsEmNDy.png vveeLfh.png

Oooo nawet i z Eternity się znalazło :

dNOSzYo.png

Skopiowałeś ode mnie połowę rzeczy, na facebooku wszystkie nowości u Nas są udokumentowane z datami więc widać kto co zrobił pierwszy.

Rzecz jasna Ty to zrobiłeś nieudolnie i wygląda większość u Ciebie jak gówno, ale to że jesteś tępą dzidą wie 90% społeczności tego forum nie od dzisiaj.

Mogę w nieskończoność wstawiać Twoje podróbki modeli z mojego serwera, jak chcesz dokładkę to pisz.

I pisze się "Tak w nawiasie" a nie "tak po za nawiasem" dysmózgu.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Póki co to widzę Twoje dwa sprzeczne posty, czyli też racja że g****o.

sm2sbH8.png ST2YV9N.png

rHMktL8.png 2IIkdKa.png

1e11vXL.png oWyP5oM.png

79NJxJr.png JiewQYd.png

gJIA5El.png C3YnX96.png

ChG5v5G.png sihm3R6.png

MsEmNDy.png vveeLfh.png

dNOSzYo.png

Skopiowałeś ode mnie połowę rzeczy, na facebooku wszystkie nowości u Nas są udokumentowane z datami więc widać kto co zrobił pierwszy.

Rzecz jasna Ty to zrobiłeś nieudolnie i wygląda większość u Ciebie jak g****o, ale to że jesteś tępą dzidą wie 90% społeczności tego forum nie od dzisiaj.

Mogę w nieskończoność wstawiać Twoje podróbki modeli z mojego serwera, jak chcesz dokładkę to pisz.

Do twojej informacji korzystam z tych samych źródeł co ty i najwidoczniej cie to boli ;)

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

sm2sbH8.png ST2YV9N.png

rHMktL8.png 2IIkdKa.png

1e11vXL.png oWyP5oM.png

79NJxJr.png JiewQYd.png

gJIA5El.png C3YnX96.png

ChG5v5G.png sihm3R6.png

MsEmNDy.png vveeLfh.png

dNOSzYo.png

Rzecz jasna Ty to zrobiłeś nieudolnie i wygląda większość u Ciebie jak gówno, ale to że jesteś tępą dzidą wie 90% społeczności tego forum nie od dzisiaj.

Porównałem sobie, to po prawej ładniejsze.

@AW: @_KizioRCK_ W prezce przy setach zbroi postacie mają fryz czy to element "zbroi"?

Opublikowano

Do twojej informacji korzystam z tych samych źródeł co ty i najwidoczniej cie to boli ;)

Nie korzystasz z tych samych źródeł tylko kopiujesz jak leci.

Na pierwszy rzut oka widać że tekstury u mnie i u Ciebie się różnią.

Czysty przykład : 

Oryginalny smok :

wierz6.png

Przerobiony przeze mnie : 

gJIA5El.png

Przerobiony przez Cb/kupiony czy coś tam, na wzór mojego :

wierz7.png 

@AW: @_KizioRCK_ W prezce przy setach zbroi postacie mają fryz czy to element "zbroi"?

Wyjmij wykałaczki z oczu to pomaga.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

To sa fryzury

Nie korzystasz z tych samych źródeł tylko kopiujesz jak leci.

Na pierwszy rzut oka widać że tekstury u mnie i u Ciebie się różnią.

Czysty przykład : 

Oryginalny smok :

wierz6.png

Przerobiony przeze mnie : 

gJIA5El.png

Przerobiony przez Cb/kupiony czy coś tam, na wzór mojego :

wierz7.png 

Wyjmij wykałaczki z oczu to pomaga.

Ty ludzia proponujesz wyjecie wykalaczek z oczu a ja za to zaproponuje ci wyjecie sobie słomy z butów bo ci wystaje.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Tak odbiegając od tego bólu dupy o modele, przygotowani jesteście na ataki?

Ile przetrwacie? Bo już po paru postach widzę że niektóre osoby Was odwiedzą :D

Opublikowano

@Mizun i Brayan 

Po co wy się tak spinacie prawda jest taka że na atreyi nie ma nic ciekawego osobiście przeanalizowałem wasz serwer pod względem modeli 3d . spodobały mi się tylko zbroje .

Modele jak modele Tera i inne gry na urealu są ogólno dostępne . Traktujecie to wszystko jak swoje dzieło .

Ps. Po L e w e j asreyia Po prawicy Essential

mmrJLi8.png   qf6v55.jpg

aaa zapomniałbym prezentuje wam nową arene na exorianie pod pvp.  Zamówioną przez kiziora. (Nie jest skończona jeszcze)

oqd1oc.jpg

1943571.jpeg

Opublikowano

@Mizun i Brayan 

Po co wy się tak spinacie prawda jest taka że na atreyi nie ma nic ciekawego osobiście przeanalizowałem wasz serwer pod względem modeli 3d . spodobały mi się tylko zbroje .

Modele jak modele Tera i inne gry na urealu są ogólno dostępne . Traktujecie to wszystko jak swoje dzieło .

Ps. Po L e w e j asreyia Po prawicy Essential

mmrJLi8.png   qf6v55.jpg

aaa zapomniałbym prezentuje wam nową arene na exorianie pod pvp.  Zamówioną przez kiziora. (Nie jest skończona jeszcze)

oqd1oc.jpg

No no, pracuj Asek nad areną :D

///

Zgadzam się z Askiem, ludzie biorą rzeczy z innych gier i potem wygadują głupoty że to ich modele.

Planujecie jakiś event świąteczny na start serwera?

Opublikowano

Weź przestań żyć naszym serwerem bo widzę, że gdybyś mógł to byś tylko o nim rozmawiał. Na chacie też tylko gadasz o nas i naszym serwerze?  :D

Ogólnie to sam się przyznałeś, że kradniesz więc odpłyń.  xD

Gadasz do kizia żeby przestał żyć waszym servera, a wpada tutaj twoja miłość Mizune  :yay:  i zaczyna robić ścisk szanownego posiedzenia.

Porównuje jeszcze naszego Exoriana do kurwidołka, który jak postoi miesiąc będę wam bił brawo  :lenny:

sm2sbH8.png ST2YV9N.png

rHMktL8.png 2IIkdKa.png

1e11vXL.png oWyP5oM.png

79NJxJr.png JiewQYd.png

gJIA5El.png C3YnX96.png

ChG5v5G.png sihm3R6.png

MsEmNDy.png vveeLfh.png

dNOSzYo.png

Mówisz o skopiowaniu i podpierd*laniu, a jak tylko udostępnili clienta Metin2 Essential to już podjeb*liście kostiumy i pewnie nie uszanowaliście czyjeś pracy usuwając logo z nich.

n7KFEkg.png

Nie wyzywaj od złodziei jak sam podpierdalasz wszystko.

Nałożenie tekstury na model to dalej jest kradzież, gdyż model nie należy do Ciebie.

Skopiowałeś szanowny paziu Mizune oznaczałoby, że wszedł do waszego burdelu i wziął z waszego clienta.

Widać tylko twój płacz jak bardzo się z tym nie zgadzasz, że ktoś wpadł na ten sam pomysł co ty.

A dodam że twoje pomysły biorą się z zagranicznych serverów.

Tak odbiegając od tego bólu dupy o modele, przygotowani jesteście na ataki?

Ile przetrwacie? Bo już po paru postach widzę że niektóre osoby Was odwiedzą :D

Przetrwamy wiele, a słomiane kozaki występujące w tym poście nie są specjalnym zagrożeniem.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Gadasz do kizia żeby przestał żyć waszym servera, a wpada tutaj twoja miłość Mizune  :yay:  i zaczyna robić ścisk szanownego posiedzenia.

Porównuje jeszcze naszego Exoriana do kurwidołka, który jak postoi miesiąc będę wam bił brawo  :lenny:

Mówisz o skopiowaniu i podpierd*laniu, a jak tylko udostępnili clienta Metin2 Essential to już podjeb*liście kostiumy i pewnie nie uszanowaliście czyjeś pracy usuwając logo z nich.

n7KFEkg.png

Nie wyzywaj od złodziei jak sam podpierdalasz wszystko.

Nałożenie tekstury na model to dalej jest kradzież, gdyż model nie należy do Ciebie.

Skopiowałeś szanowny paziu Mizune oznaczałoby, że wszedł do waszego burdelu i wziął z waszego clienta.

Widać tylko twój płacz jak bardzo się z tym nie zgadzasz, że ktoś wpadł na ten sam pomysł co ty.

A dodam że twoje pomysły biorą się z zagranicznych serverów.

Przetrwamy wiele, a słomiane kozaki występujące w tym poście nie są specjalnym zagrożeniem.

Zodi Przyjacielu nie usuwali loga , ponieważ ich umiejętności na to nie pozwalają.

Logo Metin2Essential na zbrojach z Asreyi jest jako jeden mesh z twarzą postaci.

Jest to genialne rozwiązanie 

Troszkę Hipokryzja się szerzy w administracji serwera asreya.

@ jak na serwerze sa podliczane bonusy? 

1943571.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...