Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exorian.pl

_KizioRCK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zodi Przyjacielu nie usuwali loga , ponieważ ich umiejętności na to nie pozwalają.

Logo Metin2Essential na zbrojach z Asreyi jest jako jeden mesh z twarzą postaci.

Jest to genialne rozwiązanie 

Troszkę Hipokryzja się szerzy w administracji serwera asreya.

@ jak na serwerze sa podliczane bonusy? 

No oczywiście można i tak x)

Przecież to mizune oferujący 100% swojej pracy jako grafik.

Przeróbka Mizune :

66363f82abab0723gen.png

Za darmo :

4dc076cc4f531585gen.jpg

Szkoda że ludzie płacą takiemu człowiekowi za przerabianie gotowych prac w internecie.

0563109fe69eb13egen.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zodi Przyjacielu nie usuwali loga , ponieważ ich umiejętności na to nie pozwalają.

Logo Metin2Essential na zbrojach z Asreyi jest jako jeden mesh z twarzą postaci.

Jest to genialne rozwiązanie 

Troszkę Hipokryzja się szerzy w administracji serwera asreya.

@ jak na serwerze sa podliczane bonusy? 

za pomocą socketów, sam KRUL Asfen im to robił

9518914487069031403620.jpeg

Wyczekujcie 5k online bo Asfen będzie reklamą serwera ;)

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Serwer jak dla mnie trochę za bardzo przebarwiony i prze kolorowany. Za dużo nawalone i może to kiepsko wyjść ( optymalizacja ). Ale na pewno będzie lepszy niż to gówno od Naida ( wszystko jest lepsze ). 

Czy zagram - nie wiem. Jak to wyjdzie w praniu - zobaczymy czy będzie miało ręce i nogi kiedy wystartuje. Czy się utrzyma - mam wątpliwości bo to ze prezka fajna i wszystko fajnie na fotkach się prezentuje nie odzwierciedla tego jak będzie wyglądało w "środku". A mam obawy że będzie zyebane. 

Zobaczymy jak będzie klient i start... Neutral. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Serwer jak dla mnie trochę za bardzo przebarwiony i prze kolorowany. Za dużo nawalone i może to kiepsko wyjść ( optymalizacja ). Ale na pewno będzie lepszy niż to gówno od Naida ( wszystko jest lepsze ). 

Czy zagram - nie wiem. Jak to wyjdzie w praniu - zobaczymy czy będzie miało ręce i nogi kiedy wystartuje. Czy się utrzyma - mam wątpliwości bo to ze prezka fajna i wszystko fajnie na fotkach się prezentuje nie odzwierciedla tego jak będzie wyglądało w "środku". A mam obawy że będzie zyebane. 

Zobaczymy jak będzie klient i start... Neutral. 

Na becie client gry sprawdzał się całkiem dobrze.

Nie waży on dużo co umożliwia płynną grę.

Staramy się aby gracz mógł sobie sam optymalizować klienta pod swój komputer poprzez rozdzielczość skyboxów itp.

W tym kierunku także będziemy się rozwijać.

Jak tylko najdzie chęć do gry to zapraszam :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Staramy się aby gracz mógł sobie sam optymalizować klienta pod swój komputer poprzez rozdzielczość skyboxów itp.

Skoro tak, to moze zawitam, a nóż widelec wyjdzie coś fajnego. Czas pokaże, czekam w takim razie na start. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Planujecie jakiś event świąteczny na start serwera?

Opublikowano

Nie zagram, nic ciekawego tutaj nie widzę. Prawie wszystko takie same jak na każdym medium(chodzi mi tutaj o mechanike, cel), ale powodzenia wam życzę :)

Opublikowano

@Mizun i Brayan 

Po co wy się tak spinacie prawda jest taka że na atreyi nie ma nic ciekawego osobiście przeanalizowałem wasz serwer pod względem modeli 3d . spodobały mi się tylko zbroje .

Modele jak modele Tera i inne gry na urealu są ogólno dostępne . Traktujecie to wszystko jak swoje dzieło .

Ps. Po L e w e j asreyia Po prawicy Essential

mmrJLi8.png   qf6v55.jpg

aaa zapomniałbym prezentuje wam nową arene na exorianie pod pvp.  Zamówioną przez kiziora. (Nie jest skończona jeszcze)

oqd1oc.jpg

Ten serwer po lewej o ktorym piszesz to taki lewacki troszke xD

W sumie mizune sam przedstawiał swoje ss-y po lewej xD

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Planujecie jakiś event świąteczny na start serwera?

Pomału coś zaczyna się tworzyć.

Event najprawdopodobniej zostanie włączony dwa dni po starcie servera.

Na okres zimowy zostaną wprowadzone śnieżne tekstury, świąteczne dekoracje, przedmioty oraz specjalne świąteczne wyzwania.

Niedługo opiszemy jak event będzie przebiegał.

12219384_760780597366789_539854786305543

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Ten serwer po lewej o ktorym piszesz to taki lewacki troszke xD

W sumie mizune sam przedstawiał swoje ss-y po lewej xD

K***a Kizio żebyś Ty jeszcze znał definicje słowa lewica..

Weź wyjdź oknem i nie trzaskaj drzwiami.

PS. Głosowałem na prawicową partię, gdy Ty uczyłeś się do testów gimnazjalnych.

Asek, kiedyś Cię uważałem za normalnego, ale widać Ty nie umiesz ani czytać ze zrozumieniem, ani analizować faktów i jesteś zwykłym podczłowiekiem.

Od kilku miesięcy tłumaczę administracji serwera Exorian, że nie chodzi mi o to że exportują modele, tylko że używają ich w ten sam sposób i w tym samym ułożeniu co mój serwer. Że modele są ogólnodostępne to wiemy sami najlepiej i niech je sobie exportują w nieskończoność, nie przeszkadza Nam to że je mają, tylko to że jeśli my z czerwonego zrobimy zielony, to Oni za chwilę zrobią to samo. Nawet Kizio przez całe swoje życie się mniej błażnił niż Ty się zbłaźniłeś swoim postem teraz.

Ja cały czas mówię że używacie modeli w ten sam sposób co my, Kizio że nie, a Ty na koniec Naszej dyskusji stawiasz kropkę i wstawiasz w obronie Kizia, screena z Areną PVP ułożoną z tych samych obiektów i w IDENTYCZNYM ułożeniu jak na Atreyi. Jesteś debilem, ponad wszelkich debili.

Kizio mam dla Ciebie z*********e dobrą wiadomość, już nie jesteś największym zjebem na tym forum w moich oczach, właśnie na Twoje miejsce wszedł ktoś nowy.

Asek, z góry napiszę bo nie chce mi się już tu spamić, jeśli odpowiesz że nie jest tak jak napisałem, to jesteś gównem które ma dosłownie równe 0 IQ.

Myślę że na tym możemy zakończyć Nasz spór, Kizio powiedział swoje, ja swoje, a z Askiem nie będę dyskutował ponieważ gdybym chciał przeprowadzić dyskusję na tym poziomie udał bym się na oddział zamknięty szpitala psychiatrycznego i zapytał pierwszego lepszego pacjenta (bez urazy dla pacjentów takich szpitali, zapewne i tak są kilka poziomów myślenia wyżej).

Cóż powodzenia na starcie pozostaje mi życzyć oraz przekazać pozdrowienia dla Kizia od DemolutioN'a.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Asek, kiedyś Cię uważałem za normalnego, ale widać Ty nie umiesz ani czytać ze zrozumieniem, ani analizować faktów i jesteś zwykłym podczłowiekiem.

Od kilku miesięcy tłumaczę administracji serwera Exorian, że nie chodzi mi o to że exportują modele, tylko że używają ich w ten sam sposób i w tym samym ułożeniu co mój serwer. Że modele są ogólnodostępne to wiemy sami najlepiej i niech je sobie exportują w nieskończoność, nie przeszkadza Nam to że je mają, tylko to że jeśli my z czerwonego zrobimy zielony, to Oni za chwilę zrobią to samo. Nawet Kizio przez całe swoje życie się mniej błażnił niż Ty się zbłaźniłeś swoim postem teraz.

Ja cały czas mówię że używacie modeli w ten sam sposób co my, Kizio że nie, a Ty na koniec Naszej dyskusji stawiasz kropkę i wstawiasz w obronie Kizia, screena z Areną PVP ułożoną z tych samych obiektów i w IDENTYCZNYM ułożeniu jak na Atreyi. Jesteś debilem, ponad wszelkich debili.

Kizio mam dla Ciebie z*********e dobrą wiadomość, już nie jesteś największym zjebem na tym forum w moich oczach, właśnie na Twoje miejsce wszedł ktoś nowy.

Asek, z góry napiszę bo nie chce mi się już tu spamić, jeśli odpowiesz że nie jest tak jak napisałem, to jesteś gównem które ma dosłownie równe 0 IQ.

Myślę że na tym możemy zakończyć Nasz spór, Kizio powiedział swoje, ja swoje, a z Askiem nie będę dyskutował ponieważ gdybym chciał przeprowadzić dyskusję na tym poziomie udał bym się na oddział zamknięty szpitala psychiatrycznego i zapytał pierwszego lepszego pacjenta (bez urazy dla pacjentów takich szpitali, zapewne i tak są kilka poziomów myślenia wyżej).

Cóż powodzenia na starcie pozostaje mi życzyć oraz przekazać pozdrowienia dla Kizia od DemolutioN'a.

Nie zapominaj mizune że jak bedziesz już spierdalal z kasa z asreja zebys gonga nie wypierdolil w jakies drzewko czy cos w stylu twojego przyjaciela santriela. xD Btw nie drukuj sobie tylko klepsydry prosze cie tylko o to.

DemolutioN? To on jeszcze zyje? xD

Mizune

Szczam ci do mordy xD

A tak ogolnie nie strasz bo sie zesrasz ;)

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Biblia-rosyjska.jpg

Jakby mpc nie miało by ograniczeń piękną książkę byś napisał " Żale i przemyślenia Mizune Tom I - Dlaczego Ja? '

Mizune wiesz mnie w was wnerwia ta pewność siebie a raczej wywyższanie się. 

Ps. Jak byś się wybrał na oddział zamknięty jak jest zamknięty? 

Ps x2. Arena jest taka jak chciał client. 

1943571.jpeg

Opublikowano

A w prezentacji nie ma ze Tutor jakiś jest ;)

Być może Kizio uznał, że nie ma sensu umieszczać go w prezentacji. :P

Co do eventu, bałwanek aka Olaf mega wyszedł. ;)

Opublikowano

Pomału coś zaczyna się tworzyć.

Event najprawdopodobniej zostanie włączony dwa dni po starcie servera.

Na okres zimowy zostaną wprowadzone śnieżne tekstury, świąteczne dekoracje, przedmioty oraz specjalne świąteczne wyzwania.

Niedługo opiszemy jak event będzie przebiegał.

12219384_760780597366789_539854786305543

Zapowiada się to ciekawie. Na serwer raczej wpadnę, więc widzimy się na starcie :)

­

Opublikowano

A w prezentacji nie ma ze Tutor jakiś jest ;)

Kizio jeszcze nie umieścił, ale w administracji jest 

[HA]KizioRTV&AGD

[GA]Zodi

[GA]Spiina

[GM]Ptoros

[sGM]Shaunii

[TUT]Cichy

Zapowiada się to ciekawie. Na serwer raczej wpadnę, więc widzimy się na starcie :)

­

:)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Ilość sm za przelew zostanie zmienione ? Czy zostaje tak jak jest ?

Proszę się nie sugerować tym co teraz występuje w zakładce doładuj sm.

Przed startem uzupełnimy to jak należy :)

0563109fe69eb13egen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...