Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG hack

kag321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1487350-jak-oszuka%C4%87-hackshielda-czyli-b%C5%82%C4%85d-przy-dodwaniu-folderu-ymir-work-na-dysk-d/

tutaj poradnik a zeby sie hity nie bugowaly to jesli moby czy cokolwiek nie pada na 10 hitow + to wystarczy klikac prawym klawiszem myszy

na swoja postac lub czyjas lub na byle jakiego moba w oddali tak jak to jest pokazane na filmiku wyraznie tam widac jak klikam prawym klawiszem

myszy nie chcecie nie musicie pobierac.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na każdą klasę?

Tak troche chujnia :/

Bo za szybko to dziala i nie bije dmg ;v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Wchodzą puste hity, lagujące gre nie da się tego zniwelować  autor powinien zbalansować cheata do mniejszego obszaru działania, zmniejszenie speed atacku ew zwielokrotnienie dmg lub edycja na marmur.

Opublikowano

Wchodzą puste hity, lagujące gre nie da się tego zniwelować  autor powinien zbalansować cheata do mniejszego obszaru działania, zmniejszenie speed atacku ew zwielokrotnienie dmg lub edycja na marmur.

to nie zadziała bo juz testowałem to ; czasami bije elgancko przez 10 min ale czasem też potrafi sie zaciąć 2x w ciagu 1 minuty

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

ok Działa perfekcyjnie na marmurze Dziki Pies na Teriosie, wystarczyło cały czas klikać prawym :)) Metki/bossy nie problem, tylko wywala często z gry, najczęsciej jak się expi, i dużo mobów jest :)

Nie działka po dzisiejszej aktualizacji :)) czy byłby ktoś w stanie przesłać aktualny metin2client.bin , ponieważ gdy ja go modyfikuję to wyskakuje mi problem że nie można uruchomić aplikacji 16bit

Opublikowano

1.Po pierwsze nie twoje

2.Po drugie TrueFighta

3.Po trzecie 3 dni wcześniej  zedytowałem nie tylko na teriosa 

4.Po czwarte teraz nie działa na teriosie bo był update

5.Po piąte napraw to :) Ja już to zrobiłem ale nie udostępniam

6.Po szóste to że jedną lub dwie wartości zmieniłeś na wyższe nie znaczy że może to udostępniać pod swoim nickiem 

sygna.png

Opublikowano

po 1 to tylko i wylacznie moje po 2 dzialla tylko cza umiec klikac myszka na terios rework i na enaris po 3 wypraszam sobie takie teksty po 4

nie uzywa sie omdlenia bo wywala na wiekszosci serwerach po 5 dzial bez zazutu na terios enaris lesihta eu cargos bo tylko tam gram pewnie dziala

na innych tylko ja tam nie gram wiec nie powiem ze na stoo procent.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego mnie loga podczas robienia dt? Robię wszystko dobrze czyt. kilkam prawym na postac ciągle, hity normalnie wchodzą ale po jakimś czasie loga, używam "dupa szybka".

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

​­Jak to pobrać, nie będę sms wysyłał 

Ten sms to reklama. Niżej masz mały niebieski napis pobierz plik, ale chyba download nie działa.

73383320936140824091.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ten dmg jest mozliwy na wielu serwerach ale lepiej nic nie puszczac bo zaraz coz zrobia przeciw ci co potrafia to se sami zrobia zreszta kady moze

wystarczy doglebnie przejzec dzial tutorial and down i troszke zainteresowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...