Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG hack

kag321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie postać dostaje laga i ją loga

Otóż tak bo wchodzą puste hity co laguje Ci klienta gry potwory sie zatrzymują, a klient dostaje do przetworzenia następne ataki to przekazania i pęka . Przynajmniej ja to tak interpretuje .

@ Jak odpalić - jakby ktoś jeszcze nie czaił.

1. Wypakowujemy na dysku D: 

2. Zmieniamy na  np. ymir work1

3. Włączamy naszego klienta

4. Zmieniamy znów nazwę na ymir work - ( taką jaka była domyślnie)

5. Logujemy się i działa.

Opublikowano

napisze ktoś jak to dokładnie włączyć bo nie ogarniam xD

te pliki z folderu pc2 mam wrzucić do pack czy jak ? :D :D

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

mnie wogole nie loga filmik wyraznie pokazuje ze dziala sposoby iplikowania tego nie opisuje bo na kazdy serwer jest inny dzila na enaris, tories i

na lesthia.eu (na lesthia tylko na sztyletach dziala) tam testowalem tylko na innych nie wiem sklil hack na meszczyzne nijiia dzila na kazdym

serwie swiata. kiedys dam wolniejsza troszke wersie ktora zadziala na wszyskkie serwery swiata tak jak i zasiegowe skile na wszyskie postacie.

jest wiele poradnikow jak wkleic te pliki co zmienilem.mozna np wypakowac se pliki pc kllienta podminic pliki i spakowac,mozna utworzyc dysk d:

z ymir work przed wyborem postaci, mozna dodac do dmg loadera mozna dodac do indexu po spakowaniu,mozna na kamer modzie podminic

i wielle wielle innych sposobow jest ich chyba tysiace.

Opublikowano

na filmiku pokazuje jak bic na terios i enaris jak sie bije moby co nie ubijesz po 10 hitach + to musisz podczas bicia cos klikac prawym klawiszem myszy np swoja postac postac czyjas lub dowolnego moba w odali i wszysko ci padnie.

Opublikowano

jest tam rowniez marmur ale tylko na pieska.na terios czy enaris wciepujesz folder ymir work na dysk d: tuz przed wyborem postaci.

jak nie masz dysku d: to latwo stworzyc wciskasz start uruchom wpisujesz cmd - czyli wiersz polecen i wpisujesz np

subst d: c:\dupa - tworzy wirtualny dysk d: o zawartosci foldera w lokalizacji c:\dupa.

jesli cchesz usunac dysk d: wystarczy wpisac subst /d d: - likwiduje dysk wirtualny d:

Opublikowano

mnie wogole nie loga filmik wyraznie pokazuje ze dziala sposoby iplikowania tego nie opisuje bo na kazdy serwer jest inny dzila na enaris, tories i na lesthia.eu (na lesthia tylko na sztyletach dziala) tam testowalem tylko na innych nie wiem sklil hack na meszczyzne nijiia dzila na kazdym serwie swiata. kiedys dam wolniejsza troszke wersie ktora zadziala na wszyskkie serwery swiata tak jak i zasiegowe skile na wszyskie postacie. jest wiele poradnikow jak wkleic te pliki co zmienilem.mozna np wypakowac se pliki pc kllienta podminic pliki i spakowac,mozna utworzyc dysk d: z ymir work przed wyborem postaci, mozna dodac do dmg loadera mozna dodac do indexu po spakowaniu,mozna na kamer modzie podminic i wielle wielle innych sposobow jest ich chyba tysiace.

Mógłbyś powiedzieć co zmienić aby spowolnić cheata? Starting time, Enable hit process czy może coś innego i na jakie wartości to zmienić?

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Group Event03

{

MotionEventType 4 - ryp animacji

StartingTime 0.120000 start hitu

DuringTime 0.200000 szybkosc animacji

EnableHitProcess 25 ilosc procesow moze byc na 0 i tak nie dziala

AttackType 0 typ ataku

HittingType 1 rodzaj ataku 1 to przewalajacy na glebe 2 bez przewalania na glebe

StiffenTime 0.000000 nie mam pojecia

InvisibleTime 0.040000 czas trwania evenetu 0.300000 - wolny 0.150000 -szybki 0.100000 - bardzo szybki 0.040000 - najszybszy

ExternalForce 0.000000 - odpychanie mobow 20.000000 - to standardowe odpychanie

HitLimitCount 25 - maks ile mobow dostanie chita z evenentu

CollisionType 4 - animacje kolizyjne

SphereDataCount 1

Group SphereData00

{

Radius 1000.000000 - zasieg evenetu 3500.000000 - to zasieg pelerynki czyli maks

Position 0.000000 0.000000 0.000000 - promien stopni atak 360 stopni

}

}

jesli w 1 evenencie masz start time 0.000000 i invisible time np 0.100000 ro w nastepnym evenencie musis dac start time 0.100000 poniewaz

czas trwania 1 evenentu wynosil 0.100000

nie oplaca sie robic wiecej niz 4 evenenty bo tylko 4 hity maks ida z 1 animacji czyba ze dodasz grup atak to kolejene 4 da sie wycisnac

z 1 animacji .

Opublikowano

jest tam rowniez marmur ale tylko na pieska.na terios czy enaris wciepujesz folder ymir work na dysk d: tuz przed wyborem postaci. jak nie masz dysku d: to latwo stworzyc wciskasz start uruchom wpisujesz cmd - czyli wiersz polecen i wpisujesz np subst d: c:\dupa - tworzy wirtualny dysk d: o zawartosci foldera w lokalizacji c:\dupa. jesli cchesz usunac dysk d: wystarczy wpisac subst /d d: - likwiduje dysk wirtualny d:

Możesz zrobić poradnik do tego lub troszke bardziej to wytłumaczyć ? (windows 7)

Zrobiłem tak i wyskakuje że urządzenie nie jest gotowe lub nie poprawna liczba parametrów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...