Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoria.eu

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna kasy wyrównane czy nie 

Moim skromnym zdaniem, przesadzacie z wspomagaczami. System pasów, system pierścieni, system energii, system run, system złotnika, przedmioty specjalne : lizaki, pierścienie, kolczyki + do tego metinologia, bossologia, biolog, itemologia, polowanie na moby, o czymś zapomniałem ? Za dużo, za dużo panowie ! To jest przepis na niewyrównane klasy....  zastanówcie się nad tym..

Jeżeli będą na jakimś poziomie problemy z klasami - postaramy się to wyrównać.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli będą na jakimś poziomie problemy z klasami - postaramy się to wyrównać.

Rozumiem, ale nie chodzi też o samo wyrównanie, za dużo tego wszystkiego. Trzeba załatać czymś dziurę na serwerach easy, ale nie koniecznie samymi systemami które trzeba na mus zrobić, bo dają jakieś tam bony korzystne w pvp.

Jest mało - źle, ale jeśli jest za dużo to też nie dobrze.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Macie dziwnie zlagowanego clienta, gdy zminimalizuję i wrócę do gry muszę 3-4 razy kliknąć prawym żeby przekręcić kamerę prawo/lewo.

To samo z wsiadaniem na mounty - nie da się podczas bicia wskoczyć.

Zwiększenie ataku jest jak na PLu serio ?­

Opublikowano

Macie dziwnie zlagowanego clienta, gdy zminimalizuję i wrócę do gry muszę 3-4 razy kliknąć prawym żeby przekręcić kamerę prawo/lewo.

To samo z wsiadaniem na mounty - nie da się podczas bicia wskoczyć.

Zwiększenie ataku jest jak na PLu serio ?­

Spatchowałeś clienta? Zwiększenie ataku daje więcej wartości niż na PL'u.

Opublikowano

Jakoś nie widzi mi się ten serwer. Wbijam do m1 i bije z ciekawości metki ( bo wszędzie ich pełno ) i z metków leci syf typu ku a potworów również bronie itd. które będą zawalać ziemie.

Nie wiem, zobaczymy jak będzie na starcie, bo teraz na becie straszne zawiasy..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jakoś nie widzi mi się ten serwer. Wbijam do m1 i bije z ciekawości metki ( bo wszędzie ich pełno ) i z metków leci syf typu ku a potworów również bronie itd. które będą zawalać ziemie.

Nie wiem, zobaczymy jak będzie na starcie, bo teraz na becie straszne zawiasy..

Co jak co, ale z tym się zgadzam.. skoro już są te metki to niech lecą z nich tylko te przydatne rzeczy, a nie syf.. bo to bez sensu. 

Ponawiam pytania :

1. Czemu jest 6/7bon? Skoro jest niepotrzebny, poniważ wartości bonusów i tak zostały zwiększone? Czyżby nacisk na itemshop?

2. A skoro już są te 6/7 bony, to gdzie one dropią? No bo chyba mi nie powiecie, że są tylko za PO...

6/7bon psuje rozgrywkę, takie jest moje zdanie. ( i tak wszystkiego jest nayebane, że nie mam pytań to jeszcze ten nieszczęsny 6/7 ) z tym to trochę porażka.. 

W av2 zbugowane metki, nie da się ich rozbić.. 

Mimo wszystko polecam, gram na becie i jest całkiem przyjemnie. 

­

Opublikowano

Ja osobiście zawitam serwer spodobał mi się bardzo a przynajmniej prezentacja liczę na was i życzę powodzenia widzimy się na starcie. :P 

Opublikowano

zagralbym ale macie 6,7 a szkoda bo serwer by mial wieksza popularnosc bez nich,, ale nic powodzenia

Co jak co, ale z tym się zgadzam.. skoro już są te metki to niech lecą z nich tylko te przydatne rzeczy, a nie syf.. bo to bez sensu. 

Ponawiam pytania :

1. Czemu jest 6/7bon? Skoro jest niepotrzebny, poniważ wartości bonusów i tak zostały zwiększone? Czyżby nacisk na itemshop?

2. A skoro już są te 6/7 bony, to gdzie one dropią? No bo chyba mi nie powiecie, że są tylko za PO...

6/7bon psuje rozgrywkę, takie jest moje zdanie. ( i tak wszystkiego jest nayebane, że nie mam pytań to jeszcze ten nieszczęsny 6/7 ) z tym to trochę porażka.. 

W av2 zbugowane metki, nie da się ich rozbić.. 

Mimo wszystko polecam, gram na becie i jest całkiem przyjemnie. 

­

6/7 bon można zdobyć u Handlarki PO, bądź dropiąc na mapach od 135 poziomu + (z metinów lub bossów). Zdobycie tego przedmiotu ma sprawić trudność.

Opublikowano

morze dodajcie jakoms ankiete dotyczoncom 6/7 bonu ;)

6/7 bon zostaje - zdania nie zmienimy.

Zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału w konkursie na Smocze Monety, który odbywa się na Naszym FanPage'u!

Opublikowano

Długo czekałem na jakiś konkretny, dobrze dopracowany easy i w końcu jest. Czekam zniecierpliwiony na start, nareszcie coś porządnego z dobrą reklamą. :)

Opublikowano

­Metina atlantydy nie da rady ubić, ma za dużą regenerację.. brawo.  ( zróbcie coś w końcu raz a porządnie ) boss ma normalną regenerację. 

Szybka zmiana kanału również nie działa, wywala tylko do ekranu logowania. 

Opublikowano

zagram ocziwscie ale andrew zachowaj sie jak dorosly jak na swoje lata bo przy tevi troche troche zgrywales cwaniaka ibanawales za nic ja jak mialem 17 lat to juz ciezko pracowalem zeby sie dorobic i po pierwsze ogarnij emocje nie wiem zwal konia czy idz na dziwki jak zorabisz na servie bo wiesz w tym wieku chlopcy juz musza * :8

Opublikowano

zagram ocziwscie ale andrew zachowaj sie jak dorosly jak na swoje lata bo przy tevi troche troche zgrywales cwaniaka ibanawales za nic ja jak mialem 17 lat to juz ciezko pracowalem zeby sie dorobic i po pierwsze ogarnij emocje nie wiem zwal konia czy idz na dziwki jak zorabisz na servie bo wiesz w tym wieku chlopcy juz musza * :8

Tevii? Nie znamy tego serwera i nie mamy nic z nim wspólnego. Pewnie pomyślałeś tak z powodu strony (już taki wpis na forum u Nas się pojawił na który odpowiedziałem). Otóż tłumaczę - strona jest zastępcza. Miałem wybrać tymczasowy wygląd strony z kilkunastu, który Nam posłuży podczas gdy Nasz projekt zostanie zakodowany. Prawdopodobnie w poniedziałek strona już będzie oryginalna.

Oto zdjęcie prezentujące Naszą stronę w ramach dowodu: http://screenshot.sh/n9IMd4wri7I93

­Metina atlantydy nie da rady ubić, ma za dużą regenerację.. brawo.  ( zróbcie coś w końcu raz a porządnie ) boss ma normalną regenerację. 

Szybka zmiana kanału również nie działa, wywala tylko do ekranu logowania. 

Zmiana kanału nie działa, ponieważ jest włączone tylko jedno CH. Metiny w atlantydzie można ubić bez problemu - zrób EQ.

Opublikowano

Tevii? Nie znamy tego serwera i nie mamy nic z nim wspólnego. Pewnie pomyślałeś tak z powodu strony (już taki wpis na forum u Nas się pojawił na który odpowiedziałem). Otóż tłumaczę - strona jest zastępcza. Miałem wybrać tymczasowy wygląd strony z kilkunastu, który Nam posłuży podczas gdy Nasz projekt zostanie zakodowany. Prawdopodobnie w poniedziałek strona już będzie oryginalna.

Oto zdjęcie prezentujące Naszą stronę w ramach dowodu: http://screenshot.sh/n9IMd4wri7I93

Zmiana kanału nie działa, ponieważ jest włączone tylko jedno CH. Metiny w atlantydzie można ubić bez problemu - zrób EQ.

Ale eq mam zrobione, więcej jak po 9k nie da się bić na 80 lvl.. regeneracja jest przesadzona dla kogoś, kto nie ma is'u. 

Sprawdź sobie sam.

Kiedy nowa strona wraz z is'em?

­

Opublikowano

Ale eq mam zrobione, więcej jak po 9k nie da się bić na 80 lvl.. regeneracja jest przesadzona dla kogoś, kto nie ma is'u. 

Sprawdź sobie sam.

Kiedy nowa strona wraz z is'em?

­

Testowałem na wojowniku bez aury, w eq z nieb łez, bez żadnego is'a. Biłem na marmurze poli - metek padł w 10 sekund.

Nowa strona tak jak napisałem wyżej - będzie w poniedziałek, może trochę później. IS będzie jutro.

Opublikowano

Testowałem na wojowniku bez aury, w eq z nieb łez, bez żadnego is'a. Biłem na marmurze poli - metek padł w 10 sekund.

Nowa strona tak jak napisałem wyżej - będzie w poniedziałek, może trochę później. IS będzie jutro

Poza tym nie wiem czy to bug, ale boczny panel nie działa na dungeonach, teleportacja także.. czyli jak mam wrócić do m1, skoro nie dam rady? 

­

Opublikowano

Poza tym nie wiem czy to bug, ale boczny panel nie działa na dungeonach, teleportacja także.. czyli jak mam wrócić do m1, skoro nie dam rady? 

­

Wystarczy, że się wylogujesz, zmienisz postać bądź wyjdziesz z gry. Panel boczny został zablokowany na dungeonach aby uniknąć bugów.

Oficjalny start odbędzie się w sobotę, 05.12.2015 o godzinie 19:30!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...