Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoria.eu

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lipa że technikiem jest Pavcio aka Fresh. :/

A co z tamtym serwerem z Hooltrasem nie wypał? :P

Nie mam z tym gównem nic wspólnego xD

Skoro nadal sądzisz, że Fresh o którym myślisz znajduje się w Naszej ekipie - nie ma problemu. Każda ze stron "wie swoje".

Która k***a podpisuje się moim nickiem? 

A TY IDZ K***A ROBIC ARDIARA CZY JAKI TO GOWNO SIE NAZYWA;

RADA NA PRZYSZLOSC ZMIENIAJ K***A NAZWE SERWERA W QUESTACH IMBECYLU J****Y BO SAM SIE WJEBALES ZE ROBISZ GO NA TESORIIXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Ty k***a łaku nie masz prawa głosu, każdy serwer Asfena trzymał dłużej niż twoje ostatnie gówno, jak chcesz kogoś krytykować to coś osiągnij a tymczasem wypierdalaj bezbeku.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Ty k***a łaku nie masz prawa głosu, każdy serwer Asfena trzymał dłużej niż twoje ostatnie gówno, jak chcesz kogoś krytykować to coś osiągnij a tymczasem wypierdalaj bezbeku.

to sobie z nim k***a serwer zrób jak tak go propsujesz?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A na imie mu bylo cannzas. I gracze wraz z technikami chceli go ukamieniowac. I wtedy przyszedl asfen. I rzekl: "Kto mial kiedys serwer bez buga niech pierwszy rzuci socketem". I cannzas zostal uratowany.

Opublikowano

to sobie z nim k***a serwer zrób jak tak go propsujesz?

Nie propsuje go ale on przynajmniej coś pokazał, jego serwer miały jakieś tam zainteresowanie, padały bo padały ale coś pokazał. Za to ty jesteś jakąś kurwą która tu przyłazi po tym jak ci serwer dnia nie ustał i zaczyna krytykować jakbyś był c**j wie kim. Osiągnij coś a później zacznij p******** bo aktualnie jesteś nikim.

Opublikowano

WeeZy nie pucuj dupy xD 

Co do serwera szału nie ma dupy nie urywa xD Nie mój typ grania ;p 

Serwer polecam tylko logo jakby takie zajebane xD 

Ale no nic polecam i życzę samych sukcesów :)

Btw

Asfen spierdalaj na Ardiara czy jak tam te gónwo może i padł Imagusiowi i WeeZyemu serwer, ale nadal jesteś idiotą xD 

xD xd xD 

Opublikowano

EQ wygląda zajebiaszcze, będzie moc. Tylko, czy nie da rady zmienić tych zbrojek na 170? Nie pasują jak diabli.

WeeZy nie pucuj dupy xD

Btw

Asfen spierdalaj na Ardiara czy jak tam te gónwo może i padł Imagusiowi i WeeZyemu serwer, ale nadal jesteś idiotą xD
xD xD xD

Ja bym na Twoim miejscu się nie wypowiadał, pseudo techniku, który owalił sponsora i sprzedawał EQ, 2 razy startował z tym samym serwerem. Ten serwer był tak spierdolony, że tylko reklama u ŻabQ-a, Małysza i rawrHarper mogła go bardziej pogrążyć. xD

odezwał sie p********y debil aka developer ktory pozjadal wszystkie mozgi na tym forum a ma problem z dodaniem QUERY NA TYPE+2 IDZ SIE JEBNIJ W LEB
K***A ZABIJ SIE P********Y DAŁNIE ELO
a i jebie ci matke psie - suka sie nawet w budzie puszcza
HWNJswX.png
...

Nie pajacuj, nie pajacuj, co? Tak bardzo chcesz dołączyć do Swojego funfla Nukeya, który w zbanowanych leży? Ty jesteś jego przydupasem, czy on twoim? xD

Opublikowano

WeeZy nie pucuj dupy xD

Btw

xD xD xD

Pierw hajs oddaj potem się udzielaj na forum XDDD

/////

Nie wiem czemu tu spamicie, jeden gorszy od drugiego (nie mówię tu o tym który coś potrafi #pafcio).

Pokazujecie swoją klasę i jak bardzo potraficie być opanowani, wielcy technicy i dorośli.

Asfen fakt, jego serwery padały, ale miał na jednym serwie więcej online niż imag na tych swoich :D

Serwer może okazać się ciekawy.

Forum już działa, pisać posty można, shoutbox również sprawny.

Wybaczcie ale nie było mnie w domu :D

Opublikowano

Start Beta Testów odbędzie się 25 Listopada o godzinie 20:00

Hmm a gdzie jest client do pobrania ?

Opublikowano

Wkoncu jakis fajny easy :P

Literówke macie w kd +5 "Kamień Potwora+5 - 100 obrony"

Powodzenia! 

Poprawione, dziękujemy. 

Hmm a gdzie jest client do pobrania ?

Beta testy zostały przesunięte na jutro. Ta data nie była oficjalną.

Opublikowano

Sklej pizdę tam k***a idź bo Sherian ci padł Wielce Techniku haha serwer przez 2 dni stał 2 godziny twój rekord! :)

JAK NIE UMIESZ PRACOWAĆ NA SOURCE TO SIĘ NIE BIERZ ZA TO GIMBUSIE 15 LETNI..

Przygadał niepełnosprawny głupkowi.

Opublikowano
Nie chce mi się all czytać, czy będzie możliwa zamiana moby na dzikie psy?

Szkoda że nie ma nowych expowisk, bo takie w sumie identycznie są na virtualu lub na imetin ( nie pamietam )

Nudne stety broni oraz zbroji ( nic nowego ) 

Stare pety. Wchodzę i czytam "SERWER ESAY " łał, w końcu coś fajnego do 200 lvl. Patrzę, nuda, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Virtual mimo Swoich lat ma lepszy serwer niż Wy to co teraz zaprezentowaliście. Nie zagram ale powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie chce mi się all czytać, czy będzie możliwa zamiana moby na dzikie psy?
Szkoda że nie ma nowych expowisk, bo takie w sumie identycznie są na virtualu lub na imetin ( nie pamietam )
Nudne stety broni oraz zbroji ( nic nowego ) 
Stare pety. Wchodzę i czytam "SERWER ESAY " łał, w końcu coś fajnego do 200 lvl. Patrzę, nuda, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Virtual mimo Swoich lat ma lepszy serwer niż Wy to co teraz zaprezentowaliście. Nie zagram ale powodzenia

1. Możliwość zamiany mobów na dzikie psy będzie dostępna w cliencie.

2. Pety są stare, ponieważ wszystkie "nowe" według Nas nie pasują do gry (wyjątkiem mogą być zwierzęta domowe występujące na serwerze globalnym)

Opublikowano

za dużo tych kostiumów jest moim zdaniem :P chociaż z jednej strony dobrze, one na stałe czy na jakiś czas? i czy będzie możliwość wydropienia go gdzieś, dopalacze te lizaki, pierścienie i inne też będą gdzieś dropić po za isem?

co do wierzchowców, będzie można je bugować czy wkońcu to jest odbugowane? :D

Nie lepiej wam zrobić od razu panel boczny z tymi różnymi pierścieniami anty expem i innymi zamiast tej "skrzyneczki" tak jakby, dużo wygodniej będzie.

Opublikowano

za dużo tych kostiumów jest moim zdaniem :P chociaż z jednej strony dobrze, one na stałe czy na jakiś czas? i czy będzie możliwość wydropienia go gdzieś, dopalacze te lizaki, pierścienie i inne też będą gdzieś dropić po za isem?

co do wierzchowców, będzie można je bugować czy wkońcu to jest odbugowane? :D

Nie lepiej wam zrobić od razu panel boczny z tymi różnymi pierścieniami anty expem i innymi zamiast tej "skrzyneczki" tak jakby, dużo wygodniej będzie.

1. Kostiumy są na okres 30 dni.

2. Podczas gry będzie można zdobyć wszelakiego rodzaju wspomagacze z IS'u. Dodatkowo z niektórych bossów można zdobyć specjalną szkatułkę, z której możemy wydropić jeden z kostiumów. Oczywiście istnieje również Szkatułka Kolekcjonera z której możemy zdobyć kostiumy Hwang.

3. Postanowiliśmy zostawić skrzyneczkę. Jeżeli w przyszłości będzie to przeszkadzać graczom - zostanie to zmienione.

4. Wierzchowce posiadają oddzielny slot. Dzięki temu nie można ich zbugować.

Opublikowano

1. Kostiumy są na okres 30 dni.

2. Podczas gry będzie można zdobyć wszelakiego rodzaju wspomagacze z IS'u. Dodatkowo z niektórych bossów można zdobyć specjalną szkatułkę, z której możemy wydropić jeden z kostiumów. Oczywiście istnieje również Szkatułka Kolekcjonera z której możemy zdobyć kostiumy Hwang.

3. Postanowiliśmy zostawić skrzyneczkę. Jeżeli w przyszłości będzie to przeszkadzać graczom - zostanie to zmienione.

4. Wierzchowce posiadają oddzielny slot. Dzięki temu nie można ich zbugować.

elegancko, może dajcie na start kostium wierzchowca i peta z isa na 24h żeby zobaczyć czy się opłaca kupić :P to na pewno zachęci ludzi do kupna xD

Opublikowano

Fajny na te czasy klasyczny easy. Niestety takich niepobugowanych stabilnych easy serwerów teraz nie ma, więc z niecierpliwością czekam na Revorie. Kiedy start? Mapy po 135lv do wymiany, teraz są wszędzie i myślę że ludziom się przejadły, w dodatku jakoś nie mają klimatu... Ale to tylko mój gust.

Opublikowano

Client oraz całość bardzo podobna do Teriosa, jakoś podejrzane to.

Ciekawe czy bugi z clientem (tj. wyłączanie się go) i reszta wad będzie podobna.

Z tego co wyczytałem kostiumy, fryzury, wierzchowce i tak dalej będą tylko w ISie, a szkoda.

Jak dla mnie to powinno być dla każdego dostępne, jedynie te dodania/zmiany bonów w tych rzeczach za pieniążki + możliwość wydropienia z jakiś bossów.

Zniechęciło mnie to.

­

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...