Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoria.eu

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeśli dobrze rozumiem, powiedzmy że mam mieczyk do pvp z all kd +7 i bonami klasowymi powiedzmy na 200 lvl, i założe sobie skin Księżycowego Miecza bądź Śmiercio, to owa broń nadal wygląda tak samo i jej działanie również jest niezmienne (pvp) tylko w ręku postaci widnieje tasak lub śmiercio tak? 

Opublikowano

Prezentacja 9/10 (Zachęcająca do grania)
Nie cierpie grać na Hard/Medium monotonne wbijanie lvl'i na małych poziomach (80-100lvl)
Exp powinien być średni czyli od 100 do 120lvl wbijanie nie zajełoby mi dłużej niż 2h , i itak dalej a najtrudniejsze powinny być ostatnie 20lvl'i czyli 180-200lvl (TUTAJ EXP powienien być strasznie mały :)  )

Zagram z chęcią , nareszcie jakieś easy i podobny do INVORII na której grałem :D

Opublikowano

jeśli dobrze rozumiem, powiedzmy że mam mieczyk do pvp z all kd +7 i bonami klasowymi powiedzmy na 200 lvl, i założe sobie skin Księżycowego Miecza bądź Śmiercio, to owa broń nadal wygląda tak samo i jej działanie również jest niezmienne (pvp) tylko w ręku postaci widnieje tasak lub śmiercio tak? 

Dokładnie tak. 

Opublikowano

Dokładnie tak. 

no to zagram na pewno! :D 

Już widzę jak łoje ludzi z tasakiem w ręku :v

Ps. Kozackie rozwiązanie na gówniane sety broni/zbroi :)

Opublikowano

Oficjalny start odbędzie się w sobotę, 05.12.2015 o godzinie 19:30.

Aktualnie trwają beta testy serwerowe. Jeżeli chcesz wziąć udział w becie zarejestruj się na Naszej stronie i pobierz clienta (Link do pobrania znajduje się na Naszym forum. Aktualnie posiadamy stronę zastępczą. Przed oficjalnym startem zostanie ona zmieniona!)

Zapowiedzi nagrane przez YT'berów. Dziękujemy!

https://www.youtube.com/watch?v=0igJbkx5oWg

https://www.youtube.com/watch?v=le2WlF1rXrA

https://www.youtube.com/watch?v=ggE-ZPh9emk

Opublikowano

Po co 6-7 jak tu i tak są zwiększone wartości bonusów?

Dlaczego bs jest zbugowany? trzeba mieć 20 zmianek, żeby zacząć mieszać a jest 1 nieskończona.. :D 

Do tego za wolno miesza, poprawcie to. ­

Moment spatchuje clienta i zobaczymy xD Fakt, działa.. tylko BS nadal wolno miesza, szybciej da się ręcznie..

NNO na tym serwerze istnieje?....

Opublikowano

Po co 6-7 jak tu i tak są zwiększone wartości bonusów?

Dlaczego bs jest zbugowany? trzeba mieć 20 zmianek, żeby zacząć mieszać a jest 1 nieskończona.. :D 

Do tego za wolno miesza, poprawcie to. ­

2 sprawa jest taka, że wbicie NNO graniczy z cudem..why?

Moment spatchuje clienta i zobaczymy xD Fakt, działa.. tylko BS nadal wolno miesza, szybciej da się ręcznie..

Przecież masz suwak regulujący prędkość.

Opublikowano

Skąd bronie 75 ?

Ile planujecie graczy na starcie ?

Skąd skrzynie z legendarnymi kostiumami ?

Jak wygląda IS ? ( tzn. co będzie w is a czego nie będzie można zdobyć w grze )

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nawet na maxa jak mam to wolno miesza w ciul..

­

Przesunięty na maxa w lewo?

http://screenshot.sh/m19mSey0nCLRF

Skąd bronie 75 ?

Ile planujecie graczy na starcie ?

Skąd skrzynie z legendarnymi kostiumami ?

Jak wygląda IS ? ( tzn. co będzie w is a czego nie będzie można zdobyć w grze )

1. Bronie na 75 dropią z Heksagonalnej szkatułki, głównego bosa z WW i tradycyjnie - z DT.

2. Mamy nadzieje, że będzie przynajmniej 700 graczy.

3. Skrzynie z kostiumami Legendarnych dropią z wszystkich bossów, zaczynając od mapy na 100 poziom i kierując się wzwyż.

4. Wszystkie przedmioty będzie można zdobyć w grze, w łatwiejszy bądź też trudniejszy sposób.

Opublikowano

Przesunięty na maxa w lewo?

http://screenshot.sh/m19mSey0nCLRF

1. Bronie na 75 dropią z Heksagonalnej szkatułki, głównego bosa z WW i tradycyjnie - z DT.

2. Mamy nadzieje, że będzie przynajmniej 700 graczy.

3. Skrzynie z kostiumami Legendarnych dropią z wszystkich bossów, zaczynając od mapy na 100 poziom i kierując się wzwyż.

4. Wszystkie przedmioty będzie można zdobyć w grze, w łatwiejszy bądź też trudniejszy sposób.

No tak, powinien trochę szybciej mieszać. Znam tego bs'a nie od dziś i wiem, że na każdym innym serwerze chodzi szybciej.

Kiedy IS? 

­

Opublikowano

No tak, powinien trochę szybciej mieszać. Znam tego bs'a nie od dziś i wiem, że na każdym innym serwerze chodzi szybciej.

­

Niestety, nic na to nie poradzimy. Może to być problem ze strony łącza. 

Opublikowano

Niestety, nic na to nie poradzimy. Może to być problem ze strony łącza. 

No chyba waszego łącza. :P

Mniejsza o BS'a.

Pyt, na dungeony jest wymagane pt? ( oby nie )

Po co jest 6-7? A skoro już jest to gdzie dropi? ( moim zdaniem nie powinno tego być, skoro są te tak duże wartości bonusów )

­

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, przesadzacie z wspomagaczami. System pasów, system pierścieni, system energii, system run, system złotnika, przedmioty specjalne : lizaki, pierścienie, kolczyki + do tego metinologia, bossologia, biolog, itemologia, polowanie na moby, o czymś zapomniałem ? Za dużo, za dużo panowie ! To jest przepis na niewyrównane klasy....  zastanówcie się nad tym..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...