Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

True kiedy może oczekiwać jakiegoś cenniku is ?? I czy płatność psc będzie taka sama jak przelew?

Edit: Nie ma możliwości aby jutro był start ?? w Niedziele nocki nie da rady ani nic..

Edit2:Ostatnia mapa resp co 40minut to nie za długo?? Pewnie będzie około 1k osób więc 40 minut to za długo mi się wydaje jeszcze pytanie ile jest chaneli ?

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

True kiedy może oczekiwać jakiegoś cenniku is ?? I czy płatność psc będzie taka sama jak przelew?

Edit: Nie ma możliwości aby jutro był start ?? w Niedziele nocki nie da rady ani nic..

Edit2:Ostatnia mapa resp co 40minut to nie za długo?? Pewnie będzie około 1k osób więc 40 minut to za długo mi się wydaje jeszcze pytanie ile jest chaneli ?

Witaj! :)

Co do IS-u sam nawet nie znam zarysu cenowego jeszcze więc nie jestem w stanie póki co na to pytanie odpowiedzieć :/

Tak dokładnie będzie zbliżona całkiem do przelewu.

Niestety niema, chodź sam bym wolał...:/

No ale nic w tym temacie nie jestem w stanie zrobić....Ale patrząc na pozytywy to chociaż za tydzień w weekend będzie można przysiąść i mieć pewność że serwer jest stabilny i ma się dobrze! :D

Aktualnie są 4 chanele, a liczby online sam nie wiem jakiej oczekiwać, w większości reklama rusza po starcie w postaci serii natomiast też są niespodzianki przedstartowe które zobaczycie pewnie jutro.

Ale spokojnie, jeśli będzie za długi resp na pewno zostanie on skrócony i ewentualnie dodany channel, tego typu rzeczy wychodzą w praniu..:)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Witaj! :)

Co do IS-u sam nawet nie znam zarysu cenowego jeszcze więc nie jestem w stanie póki co na to pytanie odpowiedzieć :/

Tak dokładnie będzie zbliżona całkiem do przelewu.

Niestety niema, chodź sam bym wolał...:/

No ale nic w tym temacie nie jestem w stanie zrobić....Ale patrząc na pozytywy to chociaż za tydzień w weekend będzie można przysiąść i mieć pewność że serwer jest stabilny i ma się dobrze! :D

Aktualnie są 4 chanele, a liczby online sam nie wiem jakiej oczekiwać, w większości reklama rusza po starcie w postaci serii natomiast też są niespodzianki przedstartowe które zobaczycie pewnie jutro.

Ale spokojnie, jeśli będzie za długi resp na pewno zostanie on skrócony i ewentualnie dodany channel, tego typu rzeczy wychodzą w praniu.. :)

Pozdrawiam

True!

Pozdrawiam

Elosik! ^^

Opublikowano

No Kuffa.. czekałem na monstrum.eu prezentacja - SUPER ! Serwer - niewypał ... najbardziej cieszyło mnie to że weekend wolny od pracy i myslałem ze pogiercze.. ;33 a tu zwała.. Idanis serwer z nadzieją, prezentacja kozacka.. start w niedziele o 16... po całym weekendzie 0.0 i po grane .. ;x

F**k my life xD

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Super serwer, czekałem teraz na jakiś konkretny easy. Fajnie, że bierze się za to taka osoba jak True - pogramy dłuuuuugo i stabilnie. :)

Opublikowano

no fajnie fajnie szkoda ze dopiero jutro ;D

klasy sa w dobrym stanie pogram bodym w pvp?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Wszystko dobrze polecam w 100% serwer jest pewny bo true sponsor a jego serwery rzadko padają. Naprzykład dreikon jesgo sponsorem jest true gra na nim z 150 osób a true nadal chce ożywić serwer i robi reklamę nic tylko POLECIĆ.

Pozdrawiam

Elosik!

Opublikowano

Ładna prezentacja, spoko pomysł jak będę miał wolny czas na pewno zagram!

Opublikowano

Jakbyście zrobili start dziś to na pewno wiecej graczy by wbiło, troche lipa tak startować o 16 w niedziele gdzie większość rodzin o tej godzinie jest u dziadków czy też u znajomych na obiedzie ;)

Dziś chyba nic nie startuje, więc moglibyście mieć szansę.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jakbyście zrobili start dziś to na pewno wiecej graczy by wbiło, troche lipa tak startować o 16 w niedziele gdzie większość rodzin o tej godzinie jest u dziadków czy też u znajomych na obiedzie ;)

Dziś chyba nic nie startuje, więc moglibyście mieć szansę.

Pisałem już kilkukrotnie na ten temat.

Szczerze też bym preferował startować w Sobotę lecz JA jako sponsor nie mam na to wpływu i jest to czynnik zależny od Techników.

Cóż poradzić, jestem sponsorem- Ja tu tylko sprzątam....

Za niespełna 2h widzimy się w Prezentacjach Serwerowych, a pierwsze reklamy pojawią się zapewne pod wieczór od niektórych....:)

Client-Podany link w nocy, albo już jutro rano....:/

Informacji czy IS będzie aktywny od startu jeszcze nie otrzymałem.

Jeśli macie jeszcze jakieś pytania-Pytajcie śmiało :)

Przy okazji zapraszam na TS3: TsGames.pl

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Witam, jeszcze jedno pytanie a mianowicie jaka wartość maksymalna jest przypisana do średnich obrażeń w broniach 30/75 ? Standartowo 61 czy może zwiększyliście?

sygnatura.png

Opublikowano

i takie prezentacje lubie wszystko ladnie widac wszystko wytlumaczone pierwsza klasa serwer zapowiada sie elegancko napewno zawitam i zaprosze gildie 20 osob + xD jeszcze moje pytanka .

- jakie max srednie ?
-chyba jestem slepy ale czy jest BS ? 

Venum

Opublikowano

Witam, jeszcze jedno pytanie a mianowicie jaka wartość maksymalna jest przypisana do średnich obrażeń w broniach 30/75 ? Standartowo 61 czy może zwiększyliście?

Standardowo :)

i takie prezentacje lubie wszystko ladnie widac wszystko wytlumaczone pierwsza klasa serwer zapowiada sie elegancko napewno zawitam i zaprosze gildie 20 osob + xD jeszcze moje pytanka .

- jakie max srednie ?

-chyba jestem slepy ale czy jest BS ? 

Standardowe Średnie :)

Oczywiście ,7 slotowy :)

Pozdrawiam

True!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...