Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stabilność pewna, reklama pewnie też, ale czy serwer będzie w 100% kozak? :)

Zobaczymy na starcie, życzę oczywiście powodzonka :D

Opublikowano

Ciekawe czy ktoś kiedyś pomyśli i zrobi serwer pod wojny gildi a nie jak wszystko teraz pod robienie eq przez całą gre i expienie po czym jak wszyscy wszystko wbija serwer upada :c niestety teraz już niema takich serwerów co kiedyś były 

Opublikowano

Panie True przyznaj się ile przelewów zrobiłeś polecającym? 

Żarcik taki :P

A więc tak, ostatnio dużo osób narzekało na team Sh*riana i jak idzie zauważyć mają racje, a ja od tego momentu ufam ludziom z mpc którzy znają niektóre osoby, więc skoro tutaj 90% komentarzy polecam bo True to nawet jakbyś na ten serwer postawił kloca to bym zagrał.

W sumie niczym się nie wyróżnia, to dobrze, aktualnie biorę się za robote i będzie mało czasu aby zaczynać gre na hardzie. 

Jak dla mnie strzał w dziesiątke, chociaż nigdy nie przepadałem za easy. Czasu mniej, pracować trzeba, człowiek dorósł, więc zabawa na easy bez masy nowości to dobry wybór.

Polecam

Pozdrawiam administracje jak i użytkowników mpcforum.

ADVSWVG

Opublikowano

Pytanie które będzie powielało się tutaj wielokrotnie bo nie zaobserwowałem nic takiego w temacie.

Jak stoi sprawa z reklamą?

Powiem tak, osoby które znają moją osobę raczej nie martwią się o słabą reklamę.

Gwarantuje że postaram się zorganizować jak najlepszą lecz mam już sporo niespodzianek w zanadrzu, więc można być gotowym na bardzo ciekawy efekt :))

Nie odpisywałem wszystkim na każde polecenie bo bym dostał % za spam, lecz aż sam w szoku jestem że po takiej przerwie, tyle miłych słów o mojej osobie pod zapowiedzią serwera mogłem przeczytać :)

Pozdrawiam Serdecznie,

True! :)

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, na pewno wejdę i sprawdzę co i jak. 

Fajny pomysł z wędkarstwem, w końcu ktoś się za to łowienie ryb wziął i to urozmaicił. Powodzenia. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Panie True przyznaj się ile przelewów zrobiłeś polecającym? 

Żarcik taki :P

A więc tak, ostatnio dużo osób narzekało na team Sh*riana i jak idzie zauważyć mają racje, a ja od tego momentu ufam ludziom z mpc którzy znają niektóre osoby, więc skoro tutaj 90% komentarzy polecam bo True to nawet jakbyś na ten serwer postawił kloca to bym zagrał.

W sumie niczym się nie wyróżnia, to dobrze, aktualnie biorę się za robote i będzie mało czasu aby zaczynać gre na hardzie. 

Jak dla mnie strzał w dziesiątke, chociaż nigdy nie przepadałem za easy. Czasu mniej, pracować trzeba, człowiek dorósł, więc zabawa na easy bez masy nowości to dobry wybór.

Polecam

Pozdrawiam administracje jak i użytkowników mpcforum.

ADVSWVG

True jest osobą godną zaufania, dlatego tyle polecających. Osoby grające na projektach, gdzie był sponsorem zapewne są do dziś zadowolone, nawet jeśli projekt z jakichkolwiek przyczyn został zamknięty. Facet to profesjonalista, czego chcieć więcej?

Pytanie które będzie powielało się tutaj wielokrotnie bo nie zaobserwowałem nic takiego w temacie.

Jak stoi sprawa z reklamą?

Wierzysz w to, że True wypuściłby serwer bez reklamy? Założę się, że już gromadzi jakąś "śmietankę" youtuberów. 

Maksymalny 160, więc jak mniemam to po nowym roku będą aktualizację? :)

edit.

Przestaniesz ty już grać w tego metina?   B)   :v

@top, polecam ze względu na true.

@Sielu nie. xD

­

Opublikowano

True jest osobą godną zaufania, dlatego tyle polecających. Osoby grające na projektach, gdzie był sponsorem zapewne są do dziś zadowolone, nawet jeśli projekt z jakichkolwiek przyczyn został zamknięty. Facet to profesjonalista, czego chcieć więcej?

Wierzysz w to, że True wypuściłby serwer bez reklamy? Założę się, że już gromadzi jakąś "śmietankę" youtuberów. 

­

Tak mi słodzicie że z startem tego serwera wyjdę z cukrzycą  :v

Aktualizację będą robione regularnie gdy dana ilość graczy osiągnie maksymalny LvL więc zapewne po nowym roku a może nawet na okres świąteczny...:)

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

­

Przestaniesz ty już grać w tego metina?  B)  :v

@top, polecam ze względu na true.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Za dolinę orków i pustynię macie u mnie duży +, nigdzie jeszcze nie widziałem tych map i to tak dobrze wykonanych. Jest może kowal w m1? Wylatują przedmioty z potworów?

Opublikowano

Jako iż już długo gram w tego metina to ja mam kilka pytań co do serwera, a mianowicie:

• Macie w panelu przywołanie konia, czy również będzie księga w eq by móc przywołać swego rumaka ?
  • Napisałeś jakie bonusy będą działać na mapach, a jakie bonusy będą działać na Dungeonach ?
  • Sklep Offline można wystawić na 12 godzin, czy można zamknąć go wcześniej ?
  • 9c0ea7261588a324.png co to za przedmiot ?
  • Jaki jest % na dropnięcie pasa/wierzchowca ?
  • Rosy po 100 poziomie tracą swoją moc, czy oznacza to że nie będę mógł ich używać gdy osiągnę 100 poziom ?
  • Czy bonusy wchodzą maksymalne ?
  • Skąd bronie na 75 poziom ?

Pozdrawiam JuicyPussy.

Polecam serwer.

Opublikowano

Polecam bo True! :D

Zawitam sobie! :D

Czy to nie jest przerobiony Dreikon S1? ;) Początkujący z starym Source? :D

Przypomina dobrego starego Dreikona! :D

53594961070274399019.png

Opublikowano

­Zawitam z pewnością.

Może wreszcie jakiś serwer, na którym będzie można zostać nieco dłużej.

Opublikowano

Bardzo polecam ze względu na True.
Serwer ładnie się prezentuje i oczywistością jest to, że czekam na start :)

@Edit

Q:
Kiedy dokładny start?
W ilę wbiję 100 lv?
Skąd Truty?
Czy na serwerze jest set do expa?
Posiadacie TS3?

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Bardzo ładnie się zapowiada, serwery inne tych techników? + Beta była/jest? + polecam, wiadome, że jeśli technicy na prawdę są technikami to serwer długo postoi ;) Powodzenia !

P.S

Kiedy forum?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jaki jest maksymalny + KD?

Legendarne kamyki z alchemii są na zawsze? W sensie, że jak już zrobimy ten legendarny to nie zniknie on nam nigdy?

Bronie 75/65 z?

Stalki z?

Jak wygląda balans? Czy archer/healer będą mieli szanse w PvP czy jak zwykle mental czy dagger będą klepać wszystkich?

Wartości 1-5 maksymalne?

Dostępna płatność paysafecard w IS? Duże ceny? Ile rzeczy z typu kostium itd. dam radę kupić za 30zł?

Opublikowano

Jako iż już długo gram w tego metina to ja mam kilka pytań co do serwera, a mianowicie:

• Macie w panelu przywołanie konia, czy również będzie księga w eq by móc przywołać swego rumaka ?
  • Napisałeś jakie bonusy będą działać na mapach, a jakie bonusy będą działać na Dungeonach ?
  • Sklep Offline można wystawić na 12 godzin, czy można zamknąć go wcześniej ?
  • 9c0ea7261588a324.png co to za przedmiot ?
  • Jaki jest % na dropnięcie pasa/wierzchowca ?
  • Rosy po 100 poziomie tracą swoją moc, czy oznacza to że nie będę mógł ich używać gdy osiągnę 100 poziom ?
  • Czy bonusy wchodzą maksymalne ?
  • Skąd bronie na 75 poziom ?

Pozdrawiam JuicyPussy.

Polecam serwer.

-W panelu jest :)

-Na dungenonach nie działają żadne bonusy

-Sklepy można zamykać wcześniej :)

-Po 100lvl nie da się używać zwykłych ros, później trzeba używać ros ulepszonych przedstawionych w prezentacji

-Maksymalne ;) 

-Chociażby z groty V2 :)

Polecam bo True! :D

Zawitam sobie! :D

Czy to nie jest przerobiony Dreikon S1? ;) Początkujący z starym Source? :D

Przypomina dobrego starego Dreikona! :D

Szczerze patrząc na samą rozgrywkę sam widzę lekkie podobieństwo lecz prócz tego niema nic z nim związanego :)

Bardzo polecam ze względu na True.

Serwer ładnie się prezentuje i oczywistością jest to, że czekam na start :)

@Edit

Q:

Kiedy dokładny start?

W ilę wbiję 100 lv?

Skąd Truty?

Czy na serwerze jest set do expa?

Posiadacie TS3?

Data startu zostanie podana jutro :>

Ale prawdopodobnie Niedziela w godzinach popołudniowych :)

Kilka linijek wyżej :)

Posiadamy lecz nie możemy podawać tutaj linka do TS dlatego zostanie on podany na stronie oraz forum gdy zostanie uruchomione :)

Bardzo ładnie się zapowiada, serwery inne tych techników? + Beta była/jest? + polecam, wiadome, że jeśli technicy na prawdę są technikami to serwer długo postoi ;) Powodzenia !

P.S

Kiedy forum?

Technicy są technikami wysokiej jakości co myślę widać po jakości projektu :)

Beta była przeprowadzana lecz zamknięta na kilka osób ale raczej nie będzie niespodzianek :)

Forum...Na dniach-Dziś,jutro lub nawet pojutrze :)

Jaki jest maksymalny + KD?

Legendarne kamyki z alchemii są na zawsze? W sensie, że jak już zrobimy ten legendarny to nie zniknie on nam nigdy?

Bronie 75/65 z?

Stalki z?

Jak wygląda balans? Czy archer/healer będą mieli szanse w PvP czy jak zwykle mental czy dagger będą klepać wszystkich?

Wartości 1-5 maksymalne?

Dostępna płatność paysafecard w IS? Duże ceny? Ile rzeczy z typu kostium itd. dam radę kupić za 30zł?

-KD max. +6

-Bronie z groty 75 i red lasu 65

-Stalki -Red,las,Grota

-Balans będzie robiony w ten piątek prawdopodobnie ale mamy dobrych testerów co do tej kwestii :)

-Maksymalne

-Dostępny będzie PSC, lecz cennik nie był jeszcze ustalany więc ciężko mi cokolwiek na ten temat powiedzieć.

Natomiast jak to na moich projektach-Nikt raczej nie narzekał na "DROGI IS"

Przepraszam że tak długo odpowiadam na pytania, lecz sam projektu na pamięć nie znam, a nie chciałbym wprowadzić kogoś w błąd dlatego każde pytanie konsultuję z chłopakami :)

Pozdrawiam

True!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...