Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy start? bo doczytac nie moge..

Data startu nie jest jeszcze znana-zostanie podana jutro

Ale prawdopodobnym terminem jest ta Niedziele w godzinach popołudniowych :)

Opublikowano

Polecam bo True. Każdy serwer z True w teamie odnosił sukces. Obyście wystartowali w ten weekend, bo mam ogromną ochotę pograć na czymś stabilnym bez bugów, po wielu niewypałach chociażby tym od surka.

Opublikowano

Usuncie bonus expa z mounta i zmiejszcie czasy respow bossow. Dlaczego ? bo kazdy bedzie zmuszony predzej czy pozniej kupic tego peta i nikt chyba nie chce czekac na bossa 40 minut.

Opublikowano

Usuncie bonus expa z mounta i zmiejszcie czasy respow bossow. Dlaczego ? bo kazdy bedzie zmuszony predzej czy pozniej kupic tego peta i nikt chyba nie chce czekac na bossa 40 minut.

Wystarczy przyjść minute wcześniej przed respem :> 

Zmniejszyć czas respów? :D

Po czym dłużej czekać :D

Gdzieś logika  zgubiona ;>

Opublikowano

W końcu jakiś fajny EASY, polecam również ze względu na administratora :) GRAMY W CH*J

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Zagram z checią, skiny do broni bedzie mozna zdobyc w grze?

Ten przedmio ze wzorem "ying-yang" przy kd'kach jakie bonusy daje?

sygnatura.png

Opublikowano

Zagram z checią, skiny do broni bedzie mozna zdobyc w grze?

Ten przedmio ze wzorem "ying-yang" przy kd'kach jakie bonusy daje?

Ying-Yang to ulepszacz - który ciągnie się od 100 do 160 lvl ,dropi m.in. z potworów :)

Skiny niestety dostałem informację będą tylko w IS, lecz na pewno nie będą należały do drogich rzeczy, na rynku w grze będzie możliwość ich nabywania zapewnie :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Od razu widać ze to Moyes

Mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie oK 

Nagroda za top1/2/3 jest? Jezeli tak to jaka 

Niestety ale ten serwer niema nic związanego z Moyesem.

Jedynie z tego co mi wiadomo to te okienka misji zostały użyczone od Siela :)

Na chwilę obecną nic mi nie wiadomo na temat nagród za TOP 1/2/3 natomiast jeśli będą zostaniecie o tym poinformowani :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

No spoczko, powodzenia true mój mistrzu ^^

Btw skąd truta ? 

Chociażby z AV2 :)

Pierścienie te na luda i te amulety są na czas i czy można je gdzieś zdobyć po za isem?

Tak, one są na czas.

Te z ABS na klasy są w IS

Pozostałe 5 amuletów są w dropie :)

Opublikowano

True troche złe ze bronie 75 nic nie bd warte ? nie lepiej dodać je do Dropy z dt+ ostatnie Bossy ?

Szczerze rozmawiałem na ten temat z chłopakami, ale postanowili oni że akurat taka rzecz jak broń na 75lvl była łatwiej dostępna i nie chcą aby gracze trudzili się nie wiadomo ile nad zdobyciem jej.Natomiast nie zapominajmy że jeśli w jednej części gry jest łatwiej w drugiej może być ciężej :))

Ale trzeba mieć też na uwadze że to serwer typu Easy :)

Zobaczymy jak się przyjmie tego typu rozwiązanie 

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Chociażby z AV2 :)

Tak, one są na czas.

Te z ABS na klasy są w IS

Pozostałe 5 amuletów są w dropie :)

serwer pod isa troche te kostiumy na bronie pierscienie z abs na klasy.. za duzo tego jak na taki serwer

Opublikowano

Czy będą jakieś innowacyjne eventy?
W jaki sposób rozwiążecie/ rozwiązaliście sprawę botów, cheaterów itd.? (Nie chodzi mi o jakie zabezpieczenia, a raczej ... co jaki czas będziecie patrolować obszary/ dungeony itd., o ile będzie to potrzebne. :) )
Czy osiągając Max poziom i EQ PvP "gra się kończy", czy będą jakieś urozmaicenia, poboczne questy na np. stały kostium który nic nie daje a ciekawie wygląda lub coś takiego? :)
Jak duży wkład będzie poświęcany w samo rozwijanie serwera i jak intensywnie będą rozpatrywane zastrzeżenia oraz propozycje co do zmian ?

Na pewno zawitam na starcie i mam nadzieje że zostanę na dłużej. :)

Pozdrawiam. 
~SebQu

@PS
Będzie to pierwszy serwer na którym będę grał bez cheatów, Yay!

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Czy będą jakieś innowacyjne eventy?

W jaki sposób rozwiążecie/ rozwiązaliście sprawę botów, cheaterów itd.? (Nie chodzi mi o jakie zabezpieczenia, a raczej ... co jaki czas będziecie patrolować obszary/ dungeony itd., o ile będzie to potrzebne. :) )

Czy osiągając Max poziom i EQ PvP "gra się kończy", czy będą jakieś urozmaicenia, poboczne questy na np. stały kostium który nic nie daje a ciekawie wygląda lub coś takiego? :)

Jak duży wkład będzie poświęcany w samo rozwijanie serwera i jak intensywnie będą rozpatrywane zastrzeżenia oraz propozycje co do zmian ?

Na pewno zawitam na starcie i mam nadzieje że zostanę na dłużej. :)

Pozdrawiam. 

~SebQu

@PS

Będzie to pierwszy serwer na którym będę grał bez cheatów, Yay!

Jeśli chodzi o kwestie zabezpieczeń jak najbardziej są, lecz jakby nie patrzeć zawsze znajdzie się ktoś komu się uda :)

Lecz gwarantuję że nie będzie to tak pospolite jak większości serwerach co będzie można bardzo szybko zauważyć.

Co do kwestii banowania- Na chwilę obecną będzie nas 4 chodź mnie w grze raczej mało kto zobaczy natomiast na pewno Team zajmujący się tą kwestią wzrośnie, a support będzie reagował na wszelkie zgłoszenia jak najszybciej to możliwe więc olewki na pewno nie doświadczycie ;)

Co do drugiego pytania...

Cytuję "Bardziej niż na pisanie co to nie będzie na serwerze, stawiamy na działanie"

Jeśli masz czas i chęci sam zagrasz na serwerze i ocenisz progresję serwera! :))

serwer pod isa troche te kostiumy na bronie pierscienie z abs na klasy.. za duzo tego jak na taki serwer

Nie zapominajmy że będą dostępne KUPONY Z IS które na pewno będzie można zakupić od graczy na rynku.

Dodatkowo kostiumy na bronie i jacy to oni źli-Nie zapominajmy że kostiumy są NA STAŁE w porównaniu do wielu innych serwerów gdzie dostalibyśmy je na 2 tygodnie..?Może miesiąc..

Sam nie jestem mocnym fanem jako sponsor nawalania za dużo do ISu lecz każda kwestia jest omawiana , i wydaje mi się że całkiem rozsądnie przedstawiana na serwerze...

Opublikowano

Jeśli chodzi o kwestie zabezpieczeń jak najbardziej są, lecz jakby nie patrzeć zawsze znajdzie się ktoś komu się uda :)

Lecz gwarantuję że nie będzie to tak pospolite jak większości serwerach co będzie można bardzo szybko zauważyć.

Co do kwestii banowania- Na chwilę obecną będzie nas 4 chodź mnie w grze raczej mało kto zobaczy natomiast na pewno Team zajmujący się tą kwestią wzrośnie, a support będzie reagował na wszelkie zgłoszenia jak najszybciej to możliwe więc olewki na pewno nie doświadczycie ;)

Co do drugiego pytania...

Cytuję "Bardziej niż na pisanie co to nie będzie na serwerze, stawiamy na działanie"

Jeśli masz czas i chęci sam zagrasz na serwerze i ocenisz progresję serwera! :))

Nie zapominajmy że będą dostępne KUPONY Z IS które na pewno będzie można zakupić od graczy na rynku.

Dodatkowo kostiumy na bronie i jacy to oni źli-Nie zapominajmy że kostiumy są NA STAŁE w porównaniu do wielu innych serwerów gdzie dostalibyśmy je na 2 tygodnie..?Może miesiąc..

Sam nie jestem mocnym fanem jako sponsor nawalania za dużo do ISu lecz każda kwestia jest omawiana , i wydaje mi się że całkiem rozsądnie przedstawiana na serwerze...

teraz pytanie ile taki kostium na bron bedzie kosztowal

Opublikowano

teraz pytanie ile taki kostium na bron bedzie kosztowal

Póki co ta kwestia nie jest jeszcze ustalona ale myślę że na pewno nie będzie należała do wysokich i przesadzonych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...