Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2010

Kaspie

Wybory Prezydenckie 2010  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo oddaliby?cie g?os w wyborach prezydenckich

• Bronis?aw Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Jaros?aw Kaczy?ski
    • Grzegorz Napieralski
      0
    • Andrzej Olechowski
    • Marek Jurek
    • Waldemar Pawlak
    • Andrzej Lepper
    • Kornel Morawiecki
    • Bogus?aw Zi?tek
      0
    • Nie b?d? g?osowa? lub oddam niewa?ny g?os

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż nie widziałem takiego tematu zakładam własny.

Wiadomo, że średnia wieku na tym forum wynosi 14-15 lat więc nie będziecie mogli głosować (ja również), ale ciekawi mnie na kogo byście zagłosowali gdybyście mogli głosować już teraz

Głosy oddajemy w ankiecie, ew w poście piszemy dlaczego akurat na tego kandydata

lastfmred.gif

Opublikowano

Ja na Leppera bym głosował, żeby było śmiesznie ; d

A tak na poważnie to na Komorowskiego

Być zajebistym...

Opublikowano

Ja na pewno nie głosował bym na żadnego z tych komunistów,jedyny sensowny kandydat w moim mniemaniu to pan janusz Korwin Mikke.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Ja tam sie nie interesuje polityka i nie bede glosowac (bo jestem niepelnoletni i mam to w dupie xD). Ale jakbym mial glosowac to na Komorowskiego ;x.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Wiekszość ludzi na kaczkę bedzie głosowała ponieważ on taki kurwa biedny po stracie brata -.-...

Nienawidzę mocherów

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

No i jak zwykle.Wszędzie widziecie ten r..twarz i od razu głos na niego.Jakieś argumenty?

JKM na prezydenta -.-

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

O kurwa to Tusk nie kandyduje >?

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Ja zagłosuje na Kaczyńskiego. Dlaczego? Otóż Komorowski jest za słaby. Będzie takim popychadłem Tuska, dokładnie tak samo jak w Rosji. Niby prezydentem jest Miedwiediew, ale Putin go kontroluje. Nam potrzeba silnego polityka, który będzie potrafił wywalczyć wiele dobrego dla Polski na arenie międzynarodowej.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość Mounthains
Opublikowano

ja na nikogo, nie idę wcale

Opublikowano

Ja zagłosuje na Kaczyńskiego. Dlaczego? Otóż Komorowski jest za słaby. Będzie takim popychadłem Tuska, dokładnie tak samo jak w Rosji. Niby prezydentem jest Miedwiediew, ale Putin go kontroluje. Nam potrzeba silnego polityka, który będzie potrafił wywalczyć wiele dobrego dla Polski na arenie międzynarodowej.

Mam nadzieję, że uda mi się w tym roku wyjechać stąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...