Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2010

Kaspie

Wybory Prezydenckie 2010  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo oddaliby?cie g?os w wyborach prezydenckich

• Bronis?aw Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Jaros?aw Kaczy?ski
    • Grzegorz Napieralski
      0
    • Andrzej Olechowski
    • Marek Jurek
    • Waldemar Pawlak
    • Andrzej Lepper
    • Kornel Morawiecki
    • Bogus?aw Zi?tek
      0
    • Nie b?d? g?osowa? lub oddam niewa?ny g?os

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wybiora Komorowskiego to PO bedzie u wladzy i beda wszystkie ustawy po siebie brac, A. Lepper nic nie zrobil dobrego do panstwa i nic nie spiepszyl :D takie jest moje zdanie ^ ^

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano
Ja zagłosowałem na Komorowskiego. :]

Bardzo ciekawe i mogę ci udowodnić ze nie

Ja zagłosuje na Kaczyńskiego. Dlaczego? Otóż Komorowski jest za słaby. Będzie takim popychadłem Tuska, dokładnie tak samo jak w Rosji. Niby prezydentem jest Miedwiediew, ale Putin go kontroluje. Nam potrzeba silnego polityka, który będzie potrafił wywalczyć wiele dobrego dla Polski na arenie międzynarodowej.

kolejna ciekawa teoria

przeczytaj na temat stosunki polsko-rosyjskich w czasie panowania Kaczyńskiego

Opublikowano

PO już próbowało wprowadzić po**bane przepisy typu cenzura internetu,jak bronek zostanie prezydentem to ja stąd spie***lam...jeszcze tylko kilka lat.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Ja zagłosowałem na Komorowskiego. :]

To już były wybory Oo ?

Ja będę mógł głosować , dopiero w następnych wyborach , ale gdyby miał już teraz to na Napieralskiego.

Jest to młody polityk. Ma swoje zdanie , nie jest popychadłem innych .

Opublikowano
Ja zagłosuje na Kaczyńskiego. Dlaczego? Otóż Komorowski jest za słaby. Będzie takim popychadłem Tuska, dokładnie tak samo jak w Rosji. Niby prezydentem jest Miedwiediew, ale Putin go kontroluje. Nam potrzeba silnego polityka, który będzie potrafił wywalczyć wiele dobrego dla Polski na arenie międzynarodowej.
O właśnie sadze tak samo do tego Komorowski to kompletna klapa nie rozumiem was:P
Opublikowano

Na Kokosza :)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Na pewno nie Korwin Mikke. Taki ktoś jak on nie nadaje się na prezydenta. Liberał, człowiek o bardzo małym intelekcie, tolerancji, bardzo kontrowersyjnych poglądach. To, że jest za legalizacją marichuany to jedno, a to, że jest po prostu pajacem to drugie. Z takimi poglądami na arenę międzynarodową ?

Chyba sobie kpicie...

Kaczyński- Bardzo mocna osobowość, bardzo ukierunkowane poglądy. Ogromna mania wielkości, chęć "władania światem". Dziękuje, już wiem jak skończył kraj i świat po jednym z podobnym rozumowaniem z wąsikiem i swastyką na piersi...

Lepper - wiadomo: tragedia, nawet nie ma co napisać...

Reszta to jacyś mało znani ludzie o różnych poglądach.

No i zostaje tylko ten Bronek, który ma dosyć wyważone poglądy i jest w miarę reprezentacyjny. Chyba jednak on, bo sensowniejszego wyboru nie widzę...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ide głosować na Korwina-Mikke : d

Może i szowinista, ale kij z tym ; d

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Jarkowi mówię stanowcze NIE. Przez całe życie Kaczyńscy wywyższali się, a po tym jak Lecha pochowali na Wawelu... :< Szkoda gadać, dopiął swego (na prośbę brata). Mam nadzieję, że teraz poniesie porażkę i nikt nie da się nabrać na jego nową* twarz.. Kaczyński jest mega niereprezentatywny i do tego wizja Kota jako pierwszej damy RP, przeraża mnie.

Korwina-Mikke --> Po jego wypowiedziach na temat Feministek i homoseksualistów, mogę stwierdzić, że jego poziom wykształcenia stanął na poziomie 2-3klasy podst. i dalej się nie rozwijał.

Jedyny sensowny wybór to Bronek. PO wreszcie będzie miało monopol i NAreszcie zaczną coś robić.

Opublikowano

teraz jak oglosza stan alarmowy (czy kleski zywiolowej ) to wybory ie odbeda sie 20 czerwca tylko 90 dni po koncu kleski ;d

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...