Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Side Mu Server S6E3. BETA Testy!

GoodGodd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konfig przestawil wszytsko automatycznie nie zmienilem patchowalem na szybkiego. Golden moby i drop boxow powinien juz byc. Deel Loren event wlaczony.

Drop boxow i z mobow jak bosy i subbossy itp bedzie zmieniony. Wiemy ze leci syf, Narazie ogarnalem stronke i dokupilem moduly Dual i achivments. Dokancze ustawienia i vip,y i bieremy sie za drop liste boxow i gold mobow itp.

Jak pisalem drugi admin opala jajka w brazylii do 28go. Ogarniam dwa servy teraz. Staram sie ale cholernie ciezko narazie bo swieta itp.

ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT I NOWEGO ROKU!

Opublikowano

Zrobilem dwoma postaciami po 6 rr i rf jeden a pierza nieuwidzialem cresty 5 szt cos nie jest halo z dropiem pierza nawet jesli to automat rf mana zjada w moment butelki po 3 szt do duza przesada. Narazie testuje postacie bo jak czytalem to niewiadomo jaki S bedzie 6 czy inny chodz pora juz na eventy drop kamoli slaby jak narazie to hardkor server w pelnym tego slowa znaczeniu ciezko o wszystko - malo bedzie chetnych chyba na taki serv bo wymaga duzo czasu online a w dzisiejszych czasach tego czasu brak ( praca praca i praca) jesli chcesz cos osiagnac. Ale moze znajada sie zapalency z dawnych lat do takiego serva byloby milo.Jesli chodzi o pralke to pierze 90% sumki wingi lubi tez palic (chyba jak kazda^^) mialem 11 souli zaden niewszedl w exc butki z luckiem to tez zle swiadczy o ustawieniu %. To na tyle ide dalej bawic sie rf do 6 rr potem su.

Opublikowano

No i na tym koniec brak kasy na rr ( 100 000 000) koszt rr Helper dalej zasysa kase jak bmw przy 200 na godzine ^^ a wiec stop tak naprawde to troche bezsensowne bo jak niewiadomo jaki S bedzie (o czym juz pisalem) to testy sa niewypalem

Droga Administracjo moze zaczniecie cos wiecej sie angazowac i ustalic co bedzie a co nie.

Ja jade odpoczac tez tym razem do chlodnej Islandi ale za to nieskalanej za mocno cywilizacja cya all

Opublikowano

Makumbaxxx - server low rate no i ma byc hardcore bo mamy bawic sie weekendowymi a i dluzszymi eventami juz pisalem jakimi wczesniej od expa x2, x4 po crazy respy na roznych mapach czy ogolnie czy drop x2 czy moby x2, bonusy dla was, inne.

Ustawienia servera dopracujemy tez po odpaleniu. Robilem stronke od nowa teraz bo padlo cos i licencje sie popieprzyly. Juz skanczylem prawie, jeszcze kilka ustawien bo nie wiem czy zostawic coinsy czy odrazu wzucic wcoinsy z servera jako coby na konto wchodzily. Kasa drop juz jest zwiekszone x2 ale ze to x4 badz x7 to chyba zwiekszymy jeszcze, drugi admin to ustawia akurat, plan jest ustawic serva na dobry handel (uwielbialem takie servy ale czasy mogly sie juz zmienic). Reset kase zmniejszylem narazie nie wiem ile bedzie czy tak zostanie.

Jak czegos brakuje prosze pisz zaraz dodam. Mozesz potestowac boxy dropy, z nich leca kamienia, masz wcoinsow to pokopuj z webshopa. Te same sa ustawienia sa w dropie.

Helper byl patch do niego musze sprawdzic co sie stalo no i pralka tez sprawdze ale pralka nie byla ruszana tez sprawdze na dniach.

Character Requirements Magic Gladiator 220 Dark Lord 250 Summoner 250 Rage Fighter 300

Jewel Rates Jewel of Bless 100% Jewel of Soul 50% (75% with Luck) Jewel of Life 50%

Chaos Machine Rates Upgrade to +10 75% (90% with Luck) Upgrade to +11 70% (85% with Luck) Upgrade to +12 65% (80% with Luck) Upgrade to +13 60% (75% with Luck) Upgrade to +14 50% (65% with Luck) Upgrade to +15 40% (55% with Luck)

Pogi2015 - sam nie wiem, pisze do drugiego admina co on tam aktualnie robi, bo prace mamy rozlozony na dwoch, zaraz dam znac kiedy start albo kiedy damy znac ze start. Wsumie wiekszosc juz gotowa. A dopracowanie ustawien mozemy zrobic juz jak bedzie server online.

PS. Jeszcze z www musze przetestowac email system. To mam ndzieje juz dziala ale jak nie to zajmie troche czasu ogarniecie tego.

Pozdro

Opublikowano

To odpalamy server. Zrobie patcha ostatniego. Klienta dostosuje. Info od Makumbaxxx dopracujemy juz po odpaleniu na bierzaco. Pamietajcie ze jestemy aktywni wiec nie ma obawy o jakies nie przyjemne akcje z ustawieniami serva. No i server dluuuugo bez terminowy. Nie sprawdzilem jesio pralki i helpera to jeszcze musze robic.

Dodam info o serverze, na dniach.

Max 2 tygodnie czyli 15go stycznia musi ruszyc!

Naprawde sorki za opoznienie poprostu sie nie wyrabiam bo swieta i nowy rok brakuje czasu itp.

Pozdro.

GG

PS jesli macie jakies pytania to jestem tez na skypie durbin22

Opublikowano

Makumbaxxx - potestuj pralke jak dasz rade. nakupuj sobie boxow i masz itemy i kamienie. daj mi znac to zostawie ci itemy i kamienie w invertory jesli trzeba. ja dzisiaj bede testowal helpera i pralke.

Opublikowano

Niemoge zasnac

A wiec tak  4 prania 3 pary sumki 1 para elf wingi 1 lvl

Z boxow 5   4  3  same kamienie czasami zapki natomiast  box 2 daja exc i itemki +9    box 1 daja same exc

Za 10 Coin dostalem gs butki +5+L+op

Potrzebuje kamieni do dalszych testow - duzo kamieni  trzeba sprawdzic wbijanie kamieni w itemki potem robienie broni chaosu a na koniec podbijanie w pralce

Teraa klade sie chyba zasne :)    Jak wstane to dalej podzialamy

Opublikowano

A nie masz max Wcoinsow? Powinienes miec ful w webshopie chyba sa pakiety z kamieniami do kupienie bierz z tamtad jesli nie to pisz na ktora postac pakowac i co? Ja dzisiaj w nocy bede sprawdzla to dam ci znac co i jak.

Opublikowano

No i wrocilem dopiero po jakis 3 godzinach jakiej glupiej aktualizacji windows 10. Masakra jeszcze sie nie dzialal do kanca. Sorki ale mam dosc. Bede poznym popoludniem no i w nocy na calego.

Opublikowano

Caste Siege dzisiaj wlaczylem do testow jak dacie reate testa zrobic. Prosze pisac jak cos potrzeba. Mu Bot kosztuje 5000, zaduzo? Pralke dzisiaj i jutro testuje. Pozostanie stronka.

Moze orientujecie sie dlaczego w windows 10 nie dziala mi komenda w cmd na .bat pliczek do cron job ( nie odswierza rankingow automatycznie ). Dzialalo na starej wersji stronki teraz nie chce.

Jeszcze tylko musze ustawic dobrze gold itp punkty na stronce. I bedzie git.

Opublikowano
makumbaxxx - sorki ale siadla strona i kompletnie instalowalem od nowa, potem ranking nie dzialal potem... troche tego bylo. Juz wszystko dziala stronka wlasnie dzisiaj skanczylem i zabezpieczylem. Jeno jeden patch do plikow serverowych.

Wiec ruszamy dalej, Zostal VIP i coinsy. Bo tam musze duzo poustawiac eventow dla was graczy. Plus promocje itp.

Server na poczatek dziala dobrze jak dla nas. Kazdy ma swoja wizje ale jak juz pisalem. My jestesmy aktywni i server bedzie aktualizowany caly czas.

Mamy w tych ustawieniach doswiadczenie i jesli ktos ma watpliwosci zapraszam na legend of mir 3 www.dsserves.eu

OK, makumbaxxx pisz jak cos potrzeba. bedziemy online, jak cos pisz na forum servera.

Server bedzie juz ONLINE caly czas.

Pozdro.

GG

Opublikowano

Nie zostalo duzo, dokanczam stronke wlasnie. Kilka poprawek ale to wyjdzie w praniu bo tak nie przetestuje. Powylanczac eventy i mozemy startowac.

Konta zostana skasowane. Wszystkie musza byc od nowa stworzone ze stronki, powod to polaczenie bazy danych ze stronka. No i klienta musze sprawdzic chyba jest ok ale troche patchow bylo, wiec trzeba sciagnac i odpalic.

Mysle sie wyrobic na weekend ale jak nie dam rady to na kolejny na bank.

Opublikowano

Czesc, odpalamy 22go w piatek, okolo godziny 22:00. Wiecej roboty mam z odpaleniem. Musze launchera przygotowac, klienta, patch i update stronki. Zapisac liste testerow z ktorej jeden najabrdziej sie udzielal i poszykowac bonusy.

Napisze porzadne info na temat startu na weekend.

Wielkie dzieki za wszystkie informacje i testy. Server jest dobrze skonfigurowany a i tak bedziemy dopracowywac go w trakcie. Aktywni 24h jestesmy na fejsie i www w razie pytan i roznych spraw. Forum troche wolniej to idzie.

OK, to dozbaczyska 22go!

Opublikowano

Mam pytanie bardzo wazne jak z hostingiem wytrzyma ddos - ( przegladajac inne servery nawet te z zapowiedziamy spotykam sie  caly czas zopisami ddos nawet LUCY MY ktory mial wystartowac niestety dostal sie pod ataki . Podobnie MuMercy boryka sie z tym problemem ( od jakiegos czasu pojawili sie kretyni ktorzy bawia sie w to i niepozwalaja innym grac) . Z tego co wiem zadaja real keszu lub mozliwosci ingerowania w gre ale to napewno wiecie . Ciekawi mnie czy istnieje hosting ktory wytrzyma wszystkie ataki zmasowanych zombi ? a jesli tak to jaki jest koszt utrzymania takiego hostingu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...