Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Side Mu Server S6E3. BETA Testy!

GoodGodd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark Side Mu Server! BETA Testy!

Wszyscy aktywni beta testerzy zostana nagrodzeni po testach!

www.dsservers.eu
FORUM
http://niedobry.webd.pl/muonline/index.php?action=forum

Strona prawie ukanczona na systemie ImperiaMuCMS (max 2 tygodnie powinna ukazac sie online).
Profesjonalna i aktualizonwana regularnie.
Pelno opcji z gry dostepne w panelu gracza i owiele wiecej.
Nie dam rady wszystkiego tutaj napisac.

Pracujemy nad serverem (prawie konczymy)...

Old Style klasyczny low rate server, bez terminowy!
Server na Licencji IGCN sezon 6 episod 3.
Brak spotow, szlonych itemow w sklepach, zbalasowany i bez bugow.

System anty cheat, system auto patch oraz system hashcheck. Wszystko dostepne z Launchera.
Systemy aktualizowane regularnie, Bugi aktualizowane i naprawiane regularnie (auto update Launcher)

Zapraszamy na BETA testy!

www.dsservers.eu

Jakie ustawienia servera?

Low rate bez resetow?
Low rate z resetami?
Exp x4? x5? x10? x20? (planujemy x7)

Poniewaz bedzie to server bez terminowy,
planujemy zrobic max 20 resetow,
200 punktow co kazdy reset zostaja
(wszystkie inne punkty zostana kasowane)
np. po 20 resetach bedziecie mieli 20 x 200 pukntow do wykozystania.

Resety oczywiscie zwiekszymy jesli zajdzie taka potrzeb.

PLanujemy duzo eventow jak exp x2, x4, mob res x2 itp.
Dajcie znac co myslicie o tym pomysle albo zapodajcie wlasne.

Kompletny Sezon 6E3 wraz z wszystkimi itemami oraz pety'ami dla tej wersji
Max Staty: 65535
7 Charakterow z wszystkimi dodatkami dla danej postaci
Itemy upgrade do +15
Itemy opcja do +28
Komenda Global (Post) z opcja anti-flood.

QUesty i Eventy w Grze...

Imperial Fort Event
Double Goer (Doppelganger)
Castle Siege
Loren Deep
CryWolf
Devil Square (1-7)
Blood Castle (1-8)
Chaos Castle (1-7)
Illusion Temple Event
Swamp of Peace (Medusa)
Rabbits Invasion
Pouch of Blessing Invasion
Golden Monster Invasion
White Wizard Invasion
Battle Soccer
Kalima (1-7) Event
Kanturu Event
LaColen Event
Exclusive Custom Last Man Stating event
i wiecej..

Eventy okazjonalne...

Santa Village Event
Halloween Event
New Year Day Event

Event Loteria...

Lucky Coin
Lucky Items System
Rena Event
Chaos Card
Moss The Gambler
i wiecej...

Box'y oraz eventy ze spacjalnymi itemami

Chocolate Box (Blue, Red, Pink)
Heart of Love
Candy Box (Lilac, Vermilion, Deep Blue)
Firecracker
Ribbon Box (Blue, Green, Red)
Golden and Silver Medals
Start of Sacred Rebirth
GM Box
Cherry Blossom (Gold)
Sealed Silver and Sealed Golden Boxes
i wiecej...

W grze znajdziecie...

Cash Shop System with gifting and Goblin points options
Loren Market Location
Duel System and Duel Arena located on Vulcanus Map
Original Mini Maps
Gens System with Gens Chat Support
Quest System (Tutorial, Gens Quest System, Cherry Blossom Quest and more)
Full completed skill tree for all races
Fruits System
Expansion of Inventory and Warehouse
New Trade Feature move items to and from the trade with right click of the mouse
Mu Helper BOT System
Marry System advanced Marry System to get a wonderful wedding with your love
Fenrir - Red, Blue, Black, Golden combination & Pets
Ring of Warrior for level 40 and 80
i wiecej..

www.dsservers.eu
FORUM
http://niedobry.webd.pl/muonline/index.php?action=forum

GG

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze byc ciekawie - potestuje

Jest gdies klijent zeby assac  bo niewidze ?

Zapraszam tez @ Husaria  i oczywiscie wszystkich chetnych do pomocy w testach

Znalazlem klijenta  na <<<Forum>>>> niestety blad zapisu nieda sie scjagnac nalezycie ----Prosze o klijenta ktory bedzie dzialal :)

Opublikowano

Tak pelny klient do sciagniecia na forum jest w panelu po lewej stronie z mega.nz

Sciagnij bezsposrednio przez przegladarke. Rozpakuj i odpal Launchera. Zrob konto i odpal gre.

Pamietaj ze antywirus moze wykryc wirusa ale to jest falszywy alarm.

Przed chileczka sciagnelem klienta bez problemow ze stronki i rozpakowalem uzywajac winrara ora 7zip. Gra sie odaplila bez problemu. Jesli bo wyborze postaci gra sie zamknie to odpal jeszcze raz. Nie wiem co to jest ja tak mam na win 10 na win 7 nie mialem tego problemu.

Jesli cos pojdzie nie tak daj znac.

Pozdro

GG

Opublikowano

juz sprawdzam

Zakladanie konta musi dzialac bo mamy 2 konta nowe od wczoraj.

Konto zakladasz z Launchera, sorki jesli nie poinformowalem.

FORUM, jest tymaczasowe, bedzie nowa strona i forum. Pelna profesjonalna dlatego do tej sie nie przykladamy.

Gdybys nie mial to potrzeba do prawidlowego dzialania gry

Microsoft Visual C++ 2010 SP1

Jest w dziale download.

Zalozylem konto i dziala poprawnie widze w bazie danych. Jak juz zalozysz i bede widzialem w bazie danych, dodam ci full zenow i coinsow do webshopa.

Opublikowano

Forum nie dzialalo jakis blad. Juz dziala mozesz sie logowac na forum bez problemu teraz.

Ja pier.... jak to mozliwe? hahaha ze cos takiego sie dzieje moze zaduzo gier masz hahaha. Ale serio mozesz zrobic screena i podeslac na forum jak juz konto zalozysz.

Mozesz zrobic screena prosze? i podeslac na forum albo emaila plzzzZ?

Odpala inna gre czy inny server ale mu?

Opublikowano

No problemo!

W dziale download masz dwie czesci Part 1 (350mb) i Part 2 (308mb). Dasz rade!

Troche starsza wersja clienta i launchera ale powinno zadzialac. U mnie dziala bez problemu!

Daj znac jak ci poszlo jesli nie da rady znowu to zrobie mniejsze pliczki po 100mb i nowszego klienta.

Opublikowano

Miałem ten post umieścic na forum serwera ale cos tam chyba nie działa.

Witam. Piszę to po około 7h na serwerze i nabiciu sm ok 320 lvl.  Na wstępie muszę napisać, że zawsze preferowałem serwery mu low exp nie znaczy to jednak, że należę do ludzi dla których gra ma mieć charakter męki. Gra ma być jak najbardziej miodna i przyjemna. Robienie prywatnego serwera na podobieństwo Globala uważam za nieporozumienie. W punktach napiszę co zmieniłbym na Waszym serwerze ew. nad czym powinniście się zastanowić.

1. Drop kasy i koszty uruchomienia helpera.

Pewnie nie wiecie, że za każde 5 minut używania helpera płaci się 6kk zen, przy czym ta kwota wzrasta za każde 5 minut o dodatkowe 40k. Przy ustawieniach jakie teraz są zwykły gracz nie odpali helpera bo kasa wypada tylko czasem a jeśli już wypadnie to jest to 300-1500 zen. Przy drop rate tak niskim jaki teraz jest ustawiony przez całą moja grę z normalnego dropu wyleciał mi tylko 1bless w lt7 i żaden inny kamień.. Chociaż chaosy mogłyby wypadać z niższych lvl mobków. Przy czym muszę zaznaczyć, że cena blessa sprzedanego do shopu też jest inna niż zazwyczaj tzn. normalnie z tego co pamiętam sprzedawało się bleska za 5 mil a tu dostajesz tylko 3mil..

2. Golden Inwazja i wypadajki.

Golden mobki według mnie słabe-statystyki ich mogłyby być trochę podrasowane. Przy czym wypowiadam się tylko o mobkach dropiących boxy 1-3lvl. Szkoda że z box of kundun +1/+2 często lecą zwykłe itemy a nie tylko excellenty. Natomiast z box of kundun+3 lecą tylko jewele. Z trzech wyleciały mi 2 soule i 1chaos. Oczywiście drop z tych boxów to zabawa w edytorze dla Was. Zabicie każdego mobka powoduje wyświetlenie złotego napisu typu: xxx zabił mobka yyy w zzz czy można to wyłączyć please?

Golden medals- dropią straszne badziewia typu silk helm+3+0 itp
Cherry Blossom-dropia 30k zen zawsze.

Innych wypadajek nie znalazłem. W info serwera piszecie, że postacie mają wypadajki na lvl 40 i 80 - otóż nie mają ich.

3. Potiony.

Proszę o potiony w sklepie spakowane po 256szt albo chociaż 99. Nic tak nie wkurza człowieka jak musi  latać do sklepu co 5-10 minut po poty a te dodatkowo zajmują całe miejsce w inwentory postaci. Przy potionach spakowanych tak jak teraz po 3szt mogłem na raz zabrać około 120 many i tyle samo życia i inwentory miałem na full zapchane. Naprawdę wystarczało mi to na chwilę, szczególnie że potionów używać trzeba dużo przy itemkach które się nosi na początku..

4. Buff od elfa ustawiony jest na chyba max lvl 220 -zmieniłbym na 250 lub nawet 300lvl. Specjalne buffy dla SM'a bardzo drogie - tzn po 5mil.

5. Drop rate itemków za niski. Scrolla Evil Spirit szukałem ponad 5h.

Na razie to tyle ode mnie ale wkrótce jeszcze skrobnę coś więcej. Serwer ma potencjał więc nie zmarnujcie tego. Pozdrawiam. (ps dzięki za itemki do testów dla mojego sm)

Opublikowano

Jestem w grze udalo sie teraz lece do pracy nabilem 50 pare lvl

To dobrze :). Jesli mam dodac cos w grze pisz tutaj a najlepiej na Forum juz dziala poprawnie.

Witam. Piszę to po około 7h na serwerze i nabiciu sm ok 320 lvl.  Na wstępie muszę napisać, że zawsze preferowałem serwery mu low exp nie znaczy to jednak, że należę do ludzi dla których gra ma mieć charakter męki. Gra ma być jak najbardziej miodna i przyjemna. Robienie prywatnego serwera na podobieństwo Globala uważam za nieporozumienie. W punktach napiszę co zmieniłbym na Waszym serwerze ew. nad czym powinniście się zastanowić.

Pewnie nie wiecie, że za każde 5 minut używania helpera płaci się 6kk zen, przy czym ta kwota wzrasta za każde 5 minut o dodatkowe 40k. Przy ustawieniach jakie teraz są zwykły gracz nie odpali helpera bo kasa wypada tylko czasem a jeśli już wypadnie to jest to 300-1500 zen. Przy drop rate tak niskim jaki teraz jest ustawiony przez całą moja grę z normalnego dropu wyleciał mi tylko 1bless w lt7 i żaden inny kamień.. Chociaż chaosy mogłyby wypadać z niższych lvl mobków. Przy czym muszę zaznaczyć, że cena blessa sprzedanego do shopu też jest inna niż zazwyczaj tzn. normalnie z tego co pamiętam sprzedawało się bleska za 5 mil a tu dostajesz tylko 3mil..

Golden mobki według mnie słabe-statystyki ich mogłyby być trochę podrasowane. Przy czym wypowiadam się tylko o mobkach dropiących boxy 1-3lvl. Szkoda że z box of kundun +1/+2 często lecą zwykłe itemy a nie tylko excellenty. Natomiast z box of kundun+3 lecą tylko jewele. Z trzech wyleciały mi 2 soule i 1chaos. Oczywiście drop z tych boxów to zabawa w edytorze dla Was. Zabicie każdego mobka powoduje wyświetlenie złotego napisu typu: xxx zabił mobka yyy w zzz czy można to wyłączyć please?

Innych wypadajek nie znalazłem. W info serwera piszecie, że postacie mają wypadajki na lvl 40 i 80 - otóż nie mają ich.

3. Potiony.

Proszę o potiony w sklepie spakowane po 256szt albo chociaż 99. Nic tak nie wkurza człowieka jak musi  latać do sklepu co 5-10 minut po poty a te dodatkowo zajmują całe miejsce w inwentory postaci. Przy potionach spakowanych tak jak teraz po 3szt mogłem na raz zabrać około 120 many i tyle samo życia i inwentory miałem na full zapchane. Naprawdę wystarczało mi to na chwilę, szczególnie że potionów używać trzeba dużo przy itemkach które się nosi na początku..

4. Buff od elfa ustawiony jest na chyba max lvl 220 -zmieniłbym na 250 lub nawet 300lvl. Specjalne buffy dla SM'a bardzo drogie - tzn po 5mil.

Na razie to tyle ode mnie ale wkrótce jeszcze skrobnę coś więcej. Serwer ma potencjał więc nie zmarnujcie tego. Pozdrawiam. (ps dzięki za itemki do testów dla mojego sm)

Forum juz dziala. Wczoraj cos z modami sie poprzestawialo jeszcze jakis blad jest ale funkcjonuje dosc dobrze juz. Zabiore sie za to jak wstawie stronke online.

1. Idzie do przeanalizowania i do poprawki,

2. Tu sie sam zgodze te rzeczy zawsze trzeba ustawic dosc dobrze i dokladnie, do przeanalizowania i do poprawki,

3. Przeanalizujemy i do poprawki, osobiscie bym zwiekszyl,

4. Sprawdzimy i do poprawki, nie pamietam jak buff jest ustawiony ale dam rade do tego dotrzec.

5. Bardzo wazny punkt Scroll Evil Spirit sam szukalem cos nie tak poszlo z ustawianiem tego, dzieki za info to na bank idzie do poprawki.

Wielkie dzieki, jesli ma dodac cos do postac napisz co to ma byc tutaj a najlepiej na forum.

Opublikowano

3. Potiony.

1. TAK do poprawy.

2. TAK do poprawy.

3. TAK do poprawy.

4. Nie zabardzo chcemy to zmieniac z uwagi na ilosc eventow exp i res mob. ale przetestujemy.

5. Sprawdzimy i przetestujemy. Tutaj uwzielismy sie na zrobienie dosc dobrego marketu co nie jest latwe ale kiedys bylismy w tym dobrzy i na drugim servie tez dobrze dzialadlatego moze byc upierdliwe. Przetesujmy inne warianty i zobaczymy.

Jeszcze raz WIelkie dzieki, bedziemy na laczach.

pozdr

GG

Opublikowano

W pelni zgadzam sie  tym co napisal poprzednik ja szukam evila do tej pory mam 320+lvl skrole dla innych ras wogule nedropia z kamieni  tylko 2 jole mi droply z normalnego dropu pozatem w ebelandzie niema itemek dla su a w zamian sprzedawca funduje cos co pozostaje  inwentory i nieda sie usunac bron chaosu jest nie do zrobienia bo niema z czego leci syf  z cc wywala jedna osobe to zle- to na tyle lece do roboty

Opublikowano

Nic sie niezmienilo jest jak bylo czyli mozemy se pogadac i tyle naszego testowania- w inwentory dalej mam syf z ebelandu niezostal usuniet mi- no nic to se odpuszcze bede zagladal  cya

Opublikowano

Nic sie niezmienilo jest jak bylo czyli mozemy se pogadac i tyle naszego testowania- w inwentory dalej mam syf z ebelandu niezostal usuniet mi- no nic to se odpuszcze bede zagladal  cya

Bedzie poprawka te ustawienia nam pozostaly tylko coby dograc serva. Bedzie poprawione i info bedzie tutaj badz forum

Mam dwa patche do zrobienia plikow serverowych. Buga z itemami wzuce do developerow niech naprawia. Aktualnie jestem zajety, stronka w poniedzialek, instalacja od nowa forum bo hosting nawala i forum bo padlo. Hosting  naprawiaja i instaluja brakujacych dodatki.

Pliczki poprawimy, dam znac. |D|zieki za info. Itemy wywale z twojego inventory na dniach.

Opublikowano

PROSZE O USUNIECIE MI ZBUGOWANYCH ITEMKOW Z INVENTORY I OBNIZENIE HELPERA ZJADL MI CALA KASE JAKA DOSTALEM NA STARCIE POZATEM MAM 380 LVL I LATAM Z FLAME BO EVIL NIEDROPNOL ANI IINY CZAR POPROSTU BRYNDZA Z DROPEM -- POCZEKAM AZ MI WYCZYSCICIE INVENTORY WTEDY DALEJ POTESTUJE POZATEM NIEMOZNA POWOLAC POSTACI SU ANI FIGHTERA --RATE POSTACI JEST TOTALNIE MALE NAWET W LT7 LEJA MNIE

Opublikowano

Proponuje zrobić serwer bez resów aktualnie nie ma konkurencji dla was na polskiej scenie, a także brak świeżych zagranicznych non res, a myślę, że wiele osób by z chęcią zagrało na takim serwie najlepiej medium/high exp bez spotów lub low ze spotami :)

Opublikowano

PROSZE O USUNIECIE MI ZBUGOWANYCH ITEMKOW Z INVENTORY I OBNIZENIE HELPERA ZJADL MI CALA KASE JAKA DOSTALEM NA STARCIE POZATEM MAM 380 LVL I LATAM Z FLAME BO EVIL NIEDROPNOL ANI IINY CZAR POPROSTU BRYNDZA Z DROPEM -- POCZEKAM AZ MI WYCZYSCICIE INVENTORY WTEDY DALEJ POTESTUJE POZATEM NIEMOZNA POWOLAC POSTACI SU ANI FIGHTERA --RATE POSTACI JEST TOTALNIE MALE NAWET W LT7 LEJA MNIE

Postac wyczyszczona. Helper powinien wrocic do 5k ale to tez na testy potem zobaczymy czy zostanie. Summon i Fighter wlacze na dniach zobacze jakie ma ustawienia. Najlepiej to zapraszam na forum juz powinno dzialac bez problemu. Tam tez mozesz napisac co ci potrzeba ale tu tez da rade tylko wolniej odczytam.

Aktualnie robie stronke. I fajnie by bylo jak bys na forum u nas w punktach pisal co ci lezy na sercu. Latwiej nam wtedy. Jesio raz dzieki za testowanie.

Proponuje zrobić serwer bez resów aktualnie nie ma konkurencji dla was na polskiej scenie, a także brak świeżych zagranicznych non res, a myślę, że wiele osób by z chęcią zagrało na takim serwie najlepiej medium/high exp bez spotów lub low ze spotami :)

Czesc, dzieki za opinie. Mielismy i taki pomysl na samym poczatku wogole bez resow low exp ale ma byc bez szalonych spotow. Dales do myslenia kurcze.

Dzieki za testy. Jesli testujesz dalej i cos potrzeba napisz na forum a zostawie to w inventory.

P.s. do szalonych spotow planowalismy eventy weekendowe moze dluzsze. Zmiana mapki przez dodanie mobow, zaladowanie patcha do klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...