Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sherian [Dedyk] [Medium]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WeeZy: ja mam k***a dosyc na becie 80 osob wczoraj w nocy gralo nic nie padalo wszystko smigalo bugi naprawione wszystko i co start drugi raz i drugi raz jest to samo w********a kanaly , ja i kret nie mozemy na to nic poradzic bo nie jestesmy technikami on sam nie wie co w********a te kanaly i tyle mam do powiedzienia w tym temacie stracilem miesiac czasu na ten serwer , stracilem kase ktora wrzucilem w serwer i wyszedl WIELKI C**J bo wszystko zjebal jakis bug z kanalami 18:46

Z shoutboxa z forum od jednego z uzytkowników

xvez_eune_55_6_logo.png

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche porażka panowie, kompromitacja lvl hard.
Raczej wątpię, że już ktoś wam zaufa przy następnych projektach. ;)

A i dzięki za ubaw czytając to wszystko, jak zapewnicie graczom, ze serwer będzie stabilny i wytrzyma długi okres czasu. xD

Specjalista
Opublikowano

Nie potrafią podnieść serwera, no trudno admin forum wyłączył na "Minutkę" bo były wulgi i nie nadąża banować a prawda jest taka że wulgi i całe zamieszanie przez nich bo od godziny nie ma żadnych oficjalnych informacji, jak na moje oko to sory ale administracja to banda dzieci. Pewnie w tym momencie czytają różne tutoriale bo nie mają pojęcia co się stało i przez to serwer leży od startu (jakieś 10 min był online)

Nie polecam.

giphy.gif

Opublikowano

­ <19:45:50> "Resco.": Coś ustalone?
<19:45:57> "Weezy": naprawiaja
<19:45:59> "Weezy": cos
<19:45:59> "Weezy": tam
<19:461> "Weezy": tyle wiem
<19:462> "Weezy": nic wiecej
<19:468> "Weezy": harnas i flor mu pomagaja
<19:46:39> "Resco.": imagusiowi pomagają?
<19:46:44> "Weezy": ta
<19:46:49> "Weezy": bo harnas mial to samo
<19:46:52> "Weezy": u siebie na serwerze
<19:46:54> "Weezy": i wie co jest zjebane
<19:47:12> "Resco.": Dobra, dzieki za info.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

To się robi trochę śmieszne.. Ja się dziwie, że serwer nie wystartował jeszcze od 2 dni, a przecież publikacja może być 24h przed startem.. Ta jest już dużo dużo ponad :).

Jeszcze czekacie na te serwer? Przecież nawet jeśli go odpalą, na serwerze czeka masa błędów znając życie.. Nie polecam kompletnie... Tak niedoświadczony technik, a potem się dziwić.

Opublikowano

Proszę o chwilę uwagi. Dziękuję.Na chwilę obecną wgrywam poprawkę by móc znaleźć przyczynę padania CH także problem ustanie do nocy(chyba,że jest więcej problemów)

O mój boże ja myślałem, że to tylko pogłoski, że ty pomagasz, ale oni tak na serio ^_^

W jednym macie te same doświadczanie "przekładanie startów"  i proszę cie jeszcze o jedno nie narób więcej bugów niż ich jest :)

Ale  może zrobisz to będzie cud nad MPCforum imaguśakaCrime & Flourine naprawili serwer.

Szkoda tylko WeeZy ego no, ale sam wybrał tego...

A start znowu czy odpalacie normalnie i gramy? Oczywiście jak dzisiaj zrobicie :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Fajnie było, ale się skończyło rozumiem do dwóch razy sztuka do trzech do pięciu w przypadku Sheriania, ale do milion sto czterdzieści osiem tysięcy pięćset siedemdziesiąt trzech to nie :D.

Ufajmy doświadczonym użytkownikom mpcforum oraz ich znajomości niektórych osób!

Pozdrawiam, życzę dużej ilości graczy na serwerze, a wam gracze nic w sumie :<.

ADVSWVG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...