Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sherian [Dedyk] [Medium]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie dodacie nieskończonej pelerynki? Rozumiem na hardzie, ale to w końcu medium tak? Albo zróbcie stacki do 1000 bo wracać co chwile do miasta, albo wykupić i zawalić Sobie pół ekwipunku tym też nie wygląda fajnie :x

A i jeszcze co do konia...2 godziny? Sam fakt, że muszę dropić te medale, a jeszcze nie każdy pewnie wchodzi...O wiele lepiej by to wyglądało bez limitu...A i jeszcze jak grałem na becie to strasznie dużo syfu dropiło z mobów...Jakiś itemy +0, poty i inne gówna...Miło byłoby gdybyście to też usunęli. A jeszcze takie pytanko, ulepszacze poniżej 70- potrzebne? Na np miecz +7 itp?

Opublikowano

Ja i tak oczekuję tego startu na 18-nastą. 

Zobaczy i konkretnie się oceni, trochę przerażają mnie zdania innych, ale nie ma co się nimi przejmować skoro serwer tak naprawdę nawet konkretnie nie wystartował... :)­

Opublikowano

odzywki sposobem dzialania serwera, co ma moja kultura do tego jak prowadze serwer, jestem tu od plikow a nie kontaktu z graczami.

poza tym do asfena nawet pies sie tak zwraca

ilość pelerynek została lekko zwiększona

//

drop z metinow zostal edytowany;

dodano szkaty z ulepszaczami 

bodzie

zwiekszono drop zmianek i szkat serwerowych

kamienie duchowe dropia z 40+

i kilka mniejszych.

Szalejesz imaguś dodałeś bardzo fajne rzeczy na poziomie profesjonal w c**j! ;)

Serwer znów będzie miał bugi, myślicie że Imaguś naprawi padające channele, albo bug z wierzchowcami? Albo ogarnie balans albo zwiększy DMG Healera typu; Zwiększenie ataku itd? Proszę was, jak on ma problemy aby naprawić misję to jprd... 

Zrobiłeś Medium a nawet pelerynki nie daliście nan propsy... I co gracze mają zawalać sobie EQ całe ? Pomyślałeś w c**j! :)

Jak już ustaw jak klikasz na pelernykę i jaką ilość od 200 do 1000 za yangi i tyle. :) Ale ty takiego Questa nawet napisać nie umiesz więc co ja mówię.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Może będzie te 400 osób nie więcej.

Po 1 większość w robocie, szkole, itd. ;)

Po 2 mało osób w prezce poniżej 150 osób = z 300/400 osób..

53594961070274399019.png

Opublikowano

sram ci do ryja

Opublikowano

imagus kiedy zostana zwrócone smy , i czy pet z isu naprawiony ?

po 16/17

Czemu nie dodacie nieskończonej pelerynki? Rozumiem na hardzie, ale to w końcu medium tak? Albo zróbcie stacki do 1000 bo wracać co chwile do miasta, albo wykupić i zawalić Sobie pół ekwipunku tym też nie wygląda fajnie :x

A i jeszcze co do konia...2 godziny? Sam fakt, że muszę dropić te medale, a jeszcze nie każdy pewnie wchodzi...O wiele lepiej by to wyglądało bez limitu...A i jeszcze jak grałem na becie to strasznie dużo syfu dropiło z mobów...Jakiś itemy +0, poty i inne gówna...Miło byłoby gdybyście to też usunęli. A jeszcze takie pytanko, ulepszacze poniżej 70- potrzebne? Na np miecz +7 itp?

stacki sa 1000

Szalejesz imaguś dodałeś bardzo fajne rzeczy na poziomie profesjonal w c**j! ;)

Serwer znów będzie miał bugi, myślicie że Imaguś naprawi padające channele, albo bug z wierzchowcami? Albo ogarnie balans albo zwiększy DMG Healera typu; Zwiększenie ataku itd? Proszę was, jak on ma problemy aby naprawić misję to jprd... 

Zrobiłeś Medium a nawet pelerynki nie daliście nan propsy... I co gracze mają zawalać sobie EQ całe ? Pomyślałeś w c**j! :)

Jak już ustaw jak klikasz na pelernykę i jaką ilość od 200 do 1000 za yangi i tyle. :) Ale ty takiego Questa nawet napisać nie umiesz więc co ja mówię.

thx krulu

1943571.jpeg1943571.jpeg

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Mimo pewnych problemów z serwerem mogę stwierdzić, że jest godny uwagi i czasu na graniu na nim :) Pozdrawiam.

@topic trutka jak zawsze z ripka?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

­

Mimo pewnych problemów z serwerem mogę stwierdzić, że jest godny uwagi i czasu na graniu na nim :) Pozdrawiam.

@topic trutka jak zawsze z ripka?

Tak musisz oddać 10 albo 15 szkat.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Dobra wypierdalaj nikomu się takiego buraka jak ty nie chce słuchać.

Krulu zrób serwer i nie rozpierdol go w jeden dzień to będzie dobrze. 

Wiem, że twoje umiejętności są z*******e, ale no wiesz krulu, odejdź z mpc.

Po co Ci tacy słabiacy jak my ? Skoro bony w socketach robisz to już wyższa stawka xD

Wiem, że nikt nie jest tak uzdolniony jak ty, ale bądź skromną osobom i się tak nie wywyższaj ! 

Całe MPC czuję respect przed tobą jak wbijasz do jakiejś prezentacji xD

Co do serwera to polecam, widzimy się na starcie :)

Opublikowano

@.imaguś. Mogłeś się odnieść całej mojej wypowiedzi, a nie tylko do stacków :_: Zrobicie coś z tym koniem? Do 11 bez limitu a od 11 przypuśćmy 30 minut. Ulepszacze poniżej 70- potrzebne? Na np miecz +7 itp?

@Tesoria Nie bóldupuj już tak bardzo :_:

Opublikowano

@.imaguś. Mogłeś się odnieść całej mojej wypowiedzi, a nie tylko do stacków :_: Zrobicie coś z tym koniem? Do 11 bez limitu a od 11 przypuśćmy 30 minut. Ulepszacze poniżej 70- potrzebne? Na np miecz +7 itp?

@Tesoria Nie bóldupuj już tak bardzo :_:

Nie wiem gdzie Ty widzisz kłopot kolego. Naprawdę dobrym rozwiązaniem jest to, aby medale czytać co 1-2 godziny. Wtedy zdobycie boja będzie miało jakąś wartość. Jak chcesz czegoś łatwiejszego to znajdź sobie pierwszy lepszy easy i tyle :).

Czy naprawdę, aż tak leniwi się zrobili Ci gracze? Na PL było jeszcze dłużej. Później na Priv ułatwili, a teraz to najlepiej jakby wszystko było gotowe. Gdzie satysfakcja? Ech... Brakuje mi tych czasów :)

Opublikowano

Zdejmiecie limit z konia? Jeśli te certy są tylko w is'ie no to pozdro 600...Ulepszacze są potrzebne poniżej 70?

Opublikowano

Zdejmiecie limit z konia? Jeśli te certy są tylko w is'ie no to pozdro 600...Ulepszacze są potrzebne poniżej 70?

jest 1s na razie ale robienie bojowca i militara podobnie jak na pl

ta

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...