Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sherian [Dedyk] [Medium]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówiłem od początku, że serwer to gówno, ale po c**j Cannzasowi wierzyć.

Nie polecam.

~ z farcikiem.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

To moze przeniescie start na jutro? :D hahaa od 18.00 działał nie całe 10 min. KLAPA KLAPA KLAPA

Jakie 10? Gralem od samego  startu i mam 4 minuty.

Prawdziwych przyjaciół poznasz po tym jak reagują na Twój sukces.

Opublikowano

photo-thumb-2.jpg?_r=0@  Crime : (23 listopad 2015 - 18:26)

chwilka

photo-thumb-2.jpg?_r=0@  Crime : (23 listopad 2015 - 18:26)

zaraz bedzie online

przez 2 sekundy było online:D kiedy znow bedzie on?:D i na jak długo?:D

Opublikowano

zaraz bedzie stara dobra wymówka .. '' Mamy problem z serwerownią start za tydzien przepraszamy '' :D 

Venum

Opublikowano

Niepotrzebnie tylko czekałem na "start" tego "serwera". ^^

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Haha mówiłem że to gówno ciągle wyłączają serwer...

Idźcie na coś stabilnego szkoda czasu na ten szajs..

wypierdalaj juz stad, moge z ciekawosci spytac ile masz lat? bo grzejesz sie i hejcisz ten serwer jak jakis niedojebany 15latek

Opublikowano

Haha mówiłem że to gówno ciągle wyłączają serwer...

Idźcie na coś stabilnego szkoda czasu na ten szajs..

W du*ie mam Twoją opinie.

Opublikowano

Ale co wy się tak prujecie? Było wam mówione nie tylko przeze mnie że Imaguś to dobry technik właśnie widać jak nawet ma problemy z odpaleniem maszyny czy tam logowaniem, na pewno to nie ddosy bo strona chula.

Pewnie mają c**jowego Source, luki + więcej ludzi = Wychodzą padające channele, bugi itd tak zawszę i będzie.

Każdy wam odradzał ze względu na Imagusia jego Castiosa, Weezy to tam c**j nie ma nic do gry zrobił co miał ale imaguś daję dupy. :_)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Ale co wy się tak prujecie? Było wam mówione nie tylko przeze mnie że Imaguś to dobry technik właśnie widać jak nawet ma problemy z odpaleniem maszyny czy tam logowaniem, na pewno to nie ddosy bo strona chula.

Pewnie mają c**jowego Source, luki + więcej ludzi = Wychodzą padające channele, bugi itd tak zawszę i będzie.

Każdy wam odradzał ze względu na Imagusia jego Castiosa, Weezy to tam c**j nie ma nic do gry zrobił co miał ale imaguś daję dupy. :_)

ale juz to pisales 50 razy wiec przestan z laski swojej bo sie powtarzasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...